Jump to content

Al meu VW - Chirurgia estetica tinde sa creeze dependenta

dr.vlad

Postare recomandată

Masina arata foarte bine, cu o singura exceptie! Prelungirea aia fata mi se pare sincer din alt film. Mi se pare ca asa ceva nu merge la o masina eleganta cum e Passatul. Si Passatul tau ar arata de zece ori mai bine fara acea prelungire fata :), dar ma rog asta e doar parerea mea.

PS: Jantele dau foarte bine pe masina :icon_thumright: .

Link către comentariu
  • Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dr.vlad

64

• F l o r i n

10

• Mihai.Nechifor

6

• Circoloco

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Prelungirea e A4 (B8) look, deci aceiasi clasa de masini, acelasi producator, vorbesc aceeasi limba. Parerea mea e ca modelul nou de A4 e chiar foarte elegant :blah_: .

Sigur ai aceasta impresie pt ca nu se continua (INCA) cu praguri si fusta spate, si nu e coborata cum imi doresc.

Piesele sunt si abia dupa ce le pun voi trage o concluzie.

Sa nu crezi ca ma deranjeaza remarca, caci orice critica poate ascunde ceva constructiv, dar aceasta masina arata cum imi place mie in primul rand.

Vedem la sfarsit daca se potrivesc acareturile pe masina.

Link către comentariu

acolo sus vroiam sa pun si eu display-ul senzorilor de parcare dar nu stiam sigur cat de complicat este sa demontez plafonul.

fara sa il demontez nu am putut baga firul.

e dificil de facut traseul,pe unde ai dus cablul in spate? display-ul e lipit de oglinda?

Link către comentariu

Din spate firele vin pe langa pragul stang, pe sub mocheta si urca spre oglinda pe stalpul parbrizului.

tre desfacute cateva plastice dar nu e nimic complicat, rabdare si atentie sa ai!

In rest nimic deosebit

Pozitia e ideala tinand cont ca atunci cand dau inapoi eu nu ma intorc cu capul spre spatele masinii, ci ma folosesc numai de oglinzi.

Link către comentariu

ti-am urmarit cu atentie topicul si felicitari frate pentru tot ce ai facut.

apreciez oamenii care stiu sa personalizeze o masina,indiferent de cat scot din buzunar pentru asta si tu ai scos destul.

pacat ca nu te-am vazut prin grecia,sa-ti admir masina de aproape!

Link către comentariu

Ne putem vedea curand daca stai acolo

Pe 25 iunie sunt in Asprovalta!

Asa ca Let Me Know :icon_thumright:

Link către comentariu

ma bucur ca vii din nou,grecia e o tara f.frumoasa,mai ales pentru vacante.

eu insa locuiesc in Athena,e un pic cam departe.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Asa este, distanta e cam mare, si la ce nebunie e in zona Athenei acum, prefer sa ...

Sper sa fi bine si sa nu ai probleme din cauza framantarilor

In alta ordine de idei am avut o mica problema cu masina

A pleznit un furtun de la clima cand faceam revizia pt vara a instalatiei de A/C.

Bineinteles remediata imediat.

Intre timp am schimbat si uleiul filtrul de ulei, de motorina, de aer si de polen.

Insa (cu scuzele de rigoare pt baietii de la Caractere) in regie proprie din cauza unor probleme de sanatate ce mi-au afectat si bugetul de vacanta...

Saptamana viitoare plecam in vacanta in Grecia! :Driver:

Voi reveni cu poze cat mai profi!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoasa masina :Driver:

PS mare curaj ai avut ca ai mers pe vremea asta in Grecia :(

Link către comentariu

Foarte frumoasa si masina si peisajul :)

sa o stapanesti sanatos! :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mi se parea mie cunoscuta masinuta :blah_:

Salutari si aici,numai bine!

Link către comentariu

Da...ne ucide cu frumusetea de masina...ne ucide si cu pozele. Superbe ! :icon_thumright:

Link către comentariu

Va pupa doctoru' pi tăţi

:Driver:

img4985i.jpg

img5017z.jpg

img5014s.jpg

img4842m.jpg

Modificat de dr.vlad
Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare,

As vrea sa imi fac si eu o resoftare la TCM. Am vazut ca tu ai asa ceva, te-as ruga daca se poate sa imi spui de cat timp il ai, cum se comporta masina(consuma mai mult, mai putin), pe scurt orice tine de modificarea asta. Nu cunosc pe nimeni personal care sa fi facut modificarea asta .

mersi mult pt orice feedback

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Cu scuze pt raspunsul destul de tarziu voi incerca sa iti ofer raspunsurile pe care le astepti.

In primul rand resoftarea am facut-o la cca 200.000 km moment in care am inlocuit si turbina (noua)

De atunci am parcurs 47.500 km (jumatate din cat am facut pana sa resoftez masina) si iti pot spune ca nu am intampinat nicio dificultate legata de resoftare. Nicio eroare, nicio ezitare in mers.

ca si plus de putere am ales ceva mediu, ca sa fac un compromis intre consum si performante deoarece o conduc zilnic si mai ales in conditii de trafic urban.

Ca si consum in medie a crecut cu 0,5% insa si asteptarile si stilul de condus s-au modificat. Este si normal si nici nu am auzit pana acum ca cineva sa isi ia masina se peste 150 de cai (sau sa-i inmulteasca :lol: ) si sa nu fie tentat sa-i foloseasca in permanenta.

Daca doream consum si atat coboram puterea nu o cresteam.

Ca si exemplu- vineri Bucuresti-Alba Iulia 4,5 ore si 7,6 consum, azi retur 5,5 ore cu mers mai linistit 6,6%. Insa pe A1 dupa 2600 ture se duce spre 8,8% dar se parcurge autostrada in 35-40 minute.

Pe oras undeva spre 9%.

Concluzionand, personal sunt pe deplin multumit de performantele actuale postresoftare, care sunt evidente si mi se pare cea mai accesibila metoda de a creste performantele masinii.

Daca doresti mai mult, inclusiv o plimbare, gasesti nr meu de telefon in profil si stabilim o intalnire de recreere :))

Link către comentariu
  • 4 months later...

Odata cu venirea primaverii hai sa dam panzele de peienjeni jos si sa reinviem topicul

Masina va intra la pregatirea pt intalnirea anuala VW de la Wörthersee din luna mai.

Avem pregatite arcuri sport -30mm/axa, jantele replica Audi R8 s-au vandut, trecand la RH ZW1 CUP modulare pe 17

Probabil voi monta anvelope 205 50/17 pt un usor strech pe aceste jante de 8.5J

Buzele au fost polishate, acum facand ceva incercari de personalizare (nereusite din punctul meu de vedere)

Deci jantele vor ramane momentan culoarea standard cu buze polish si suruburi cromate.

Sper ca pana in mai sa montez pragurile si prelungirea barii spate de W8 si apoi sa refac evacuarea pe iesiri duble.

Ceva poze cu jantele

inainte

p1010385c.jpg

si dupa

p1010386v.jpg

Link către comentariu
Florin@Caractere

Mda, intradevar trebuia resuscitat topicul ca pierdusem din vedere masinutza :P

Spor la pregatiri :icon_thumright:

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

sa sti ca ma bate gandul la o culoare HARD LOOK, dar ma mai gandesc

oricum varianta carbon a fost numai o incercare

Link către comentariu

Sustin si eu ideea cu vopsitul in orange. Ar veni super pe masina .

Link către comentariu

nu o sa fie orange dar nici asa nu raman.

duminica revin cu poze.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!