Jump to content

Al meu VW - Chirurgia estetica tinde sa creeze dependenta

dr.vlad

Postare recomandată

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dr.vlad

64

• F l o r i n

10

• Mihai.Nechifor

6

• Circoloco

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Va multumesc baieti!

Acum prioritatea la GTI e finalizarea actelor, in sensul ca astept pe luni sa-mi ajunga fisa fiscala apoi programarea la RAR pt identificare.

Oare ce numere sa-i pun?

B xxx GTI sau

B xxx MKI

B xxx WOB

Mai aveti sugestii?

Link către comentariu

Domn doctor, pasiune maxima scrie pe matale ! :) Anticipez un GTi dement cu acte in regula :D :lol:

Ce zici de B xxx GLF :( ?

LE : B xxx DUB :(

Modificat de DANNY VW
Link către comentariu

Ma bucura interesul ce il aratati si pt noul proiect, fapt ce m-a determinat sa "splitez" masinutele intrucat ar fi iesit un amalgam de pareri idei etc.

Rog un moderator sa mute tot de la postul #75 AICI unde vom putea dezvolta ideea de comunitate :cool: Multumesc anticipat.

Revenind la Passat, coletul cu ultimile "maruntisuri" a ajuns in tara si e programat sa ajunga la mine maine

Legat de investitiile programate pt ea se pare ca bugetul se restrange si se redirectioneaza, in sensul ca pt suspensie voi adopta "strategia Borisake" :D adica numai niste arcuri low

Link către comentariu
  • 1 month later...

E ceva timp de cand nu am mai scris aici si asta nu pt ca am neglijat masina ci pt ca a aparut un nou membru motorizat care necesita mai multa atentie :)

De cand nu am mai scris au mai aparut cate ceva ce tine de look-ul masinii si anume: prelungire bara fata (CSR- new Audi look), praguri si prelungire bara spate W8 (OEM).

Inca nu le-am montat pt ca vine iarna si trebuie oricum pregatite si vopsite inainte. E timp, iarna-i lunga.

Si oricum nu ar da bine cu rotile pe 15" de tabla pt iarna ce deja le-am pus. Odata cu rotile de iarna am demontat daca se poate spune asa capacele de etrieri. Au "picat" f usor, durand mai mult sa demontez rotile decat sa le scot. Siliconul cu care au fost lipite si-a facut treaba impecabil, deci il voi folosi cand voi reveni la rotile de iarna.

In afara de montajul noilor "goodies" ce asteapta si vopsea, pe termen scurt, mai avem in plan o suspensie low si evacuarea duble gen W8.

Pe termen lung - niste jante de aliaj + cauciucuri de iarna pe 17".

Revin cu poze cu noile cumparaturi

Link către comentariu
  • 1 month later...

E superba masina!Efectiv fff faina...ar trebui sa te duci si tu la fast&furious sa le dai clasa alora;). Bafta in continuare. Cam cat te'a ajuns toata sarada pana acum?:-?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Scuze de intarzierea in raspuns insa proiectul Golf MK1 GTI si tot ceea ce tine de finantarea lui m-au facut sa bag Passatul pe linia 2

Insa tinand cont ca macar calendaristic a venit primavara, trebuie sa ma apuc si de el

Revin cu pozele promise in acest weekend!

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Pai hai k o vad aproape zilnic in fata cabinetului si e posomorata rau. Murdarica, cu jantele de iarna, mai mai ca plange. Acorda-i atentie ca are suflet rolleyes.gif

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Make up de primavara!

New Face!

img3131f.jpgimg3132x.jpgimg3133a.jpg

img3134t.jpgimg3135zl.jpgimg3140lj.jpgimg3141rt.jpgimg3143e.jpgimg3144k.jpg

urmeaza pragurile si prelungirea bara spate.

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Luni ma postez in fata cabinetului sa o vad live. Bravo

Link către comentariu

Maine ii fac o baie si ii mai fac o sesiune de foto.

Oricum e un montaj preliminar pt ca trebuie pregatite si vopsite profesional piesele.

Revin cu alte poze maine!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Azi am apucat sa completez aditivul pt filtrul de particule

Bine ca nu era gol rezervorul ca e 250 ron un litru de aditiv si intra 4!!

Urmeaza filtrele si uleiul- pregatim de concediu bestiutza!

Pe weekend o noua sesiune de poze pe Valea Oltului!

Revin cu poze

Link către comentariu

O poza unde ai pus afisajul de la senzorii de parcare?

Superb b5.5! E foarte misto!!!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Urmeaza sa ii fac maine :coolpics: bag si imaginea ceruta

PS= passat b5.5 :biggrin: joke man, just a joke!

Modificat de dr.vlad
Link către comentariu
F l o r i n

Superba cu noul look ! :icon_thumright:

Link către comentariu

Draguta masina cu noul look, dar ca sa completezi aspectul recomand o prelungire de bara spate cu senzori de parcare in ea OEM, am vazut una zilele trecute si era lasata asa un pic si mai dreapta in genul prelungirii de bara spate de Mk4 V6

Link către comentariu

Auras, prelungirea barii spate exista deja si asteapta sa fie urcata pe masina.

Este cea originala de W8 cu evacuare dubla (stanga/dreapta) si cu decupajele pt senzorii de parcare. :D

Acum sa imi fac un pic timp.

Avem si praguri pregatite dar aici e munca mai laborioasa.

Link către comentariu

Urmeaza sa ii fac maine :coolpics: bag si imaginea ceruta

PS= passat b5.5 :biggrin: joke man, just a joke!

Nu e b5.5? Nu am inteleg ce ai vrut sa zici. Succes cu masinuta

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Ai spus SUBERB b5,5. like skoda superb, si Dr. a spus ca e passat nu superb. O gluma subtila de la posesorul unui superb passat b5,5

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Asa e Mihai, ai subliniat ideea. Ms pt aprecieri

poze pt Rares si nu numai

inserata printre randuri noua mea jucarie- o camera video cu ajutorul careia ma voi face regizor :biggrin:

daca filmeaza ceva interesant voi posta aici

la munte:

img3874or.jpgimg3820b.jpg

e si muntele, jur! dar in spatele meu :D

pt Rares:

img4004g.jpgimg4003g.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!