Jump to content

Al meu VW - Chirurgia estetica tinde sa creeze dependenta

dr.vlad

Postare recomandată

cum am promis:

Privire de ansamblu

p6060109.jpg

Tetiera "deschisa"- se observa si slotul SD

p6060110.jpg

Detalii legate de alimentare

p6060113.jpg

Comenzile de pe el- se observa si mufa USB

p6060112.jpg

Link către comentariu
  • Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dr.vlad

64

• F l o r i n

10

• Mihai.Nechifor

6

• Circoloco

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumos, frumos... la exterior eleronul si rotile sunt un deliciu', cat despre interior ...jos palaria :D

Modificat de T E N N Y
Link către comentariu

masina mea cand va fi mare vrea sa ajunga ca asta:D foarte frumoasa masina mai ales sistemele de entertaiment din interior, sunt invidios.

Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri si bafta la dezvoltarea proiectului tau.

Cat despre invidie nu asta trebuie sa fie sentimentul care te domina caci nu e in spiritul acestui forum, nu e in spiritul "Variant Cartel".

Mai potrivite ar fi sentimentele de MOTIVATIE si DETERMINARE care usor usor sa se transforme in pasiune.

Oricum noi o sa te ajutam ca pasiunea sa se transforme in DRAGOSTE :Driver:

Link către comentariu

foarte frumoasa masina si modificari de bun gust.sper sa nu ma injuri insa subscriu la ce spune si auras, respectiv xenonul de 8000k este chior rau.maxim 6000k eu zic ca este suficient.si ca un plan de viitor, te sfatuiesc sa te gandesti la o plafoniera w8. :)

Link către comentariu

sunt invidios in sensul bun al cuvantului :) problema e ca la mine e si motivati si determinare dar nu sunt bani:( oricum sper ca in cativa ani sa ajunga si masina mea sa arate cat de cat bine.

Link către comentariu

Multumesc kelu si va dau dreptate in ceea ce priveste xenonul. Intrebarea e daca merg schimbate numai becurile folosind actualele blasturi. Un sfat avizat, cu multumiri anticipate, mi-ar prinde bine.

In ceea ce priveste plafoniera de W8 recunosc ca nu m-am gandit nicio clipa si habar nu am cum arata.

Insa mi-ai dat inca o tema de lucru, in conditiile in care nu trebuie sa fac cine stie ce modificari

maniac18- am "citit" sensul aprecierilor tale :lol: iar raspunsul a venit ca sa starneasca si mai mult sentimentele tale pt masina ce o ai :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

ai masina asta de atat vreme si nu dadusi pe la cartela sa ne-o prezinti???

nu pot sa cred!!!

te asteptam cu interes, intrucat sigur vom avea ce vedea! :offtopic:

Modificat de VEKAU
Link către comentariu

Da se pot schimba doar becurile, jantele arata chiar bine, plafoniera de W8 o gasesti la reprezentanta este cam 250 lei.

3b7947105f2en.th.jpg

Link către comentariu

Sigur o sa incerc si becurile de 6000k

In ceea ce priveste plafoniera deja sunt hotarat. E faina tare mai ales cand e luminata

Borisake- poate ne vedem sa imi dai ceva info despre folia de pe capota (am inteles de la un coleg ca e carbon look) si sa discutam despre suspensia ta "de vara"

Link către comentariu

Inscrisul de pe haion se da jos cu GUTA ( ata de pescuit, nu artist colorat autohton) si pe urma cu WD 40 si polish.

Frumoasa masina, despre motor numai cuvinte de lauda ( la modelul tau) si jantele acelea dau bine de tot. Pune-i suspensie si lasa posesorii de BMW in pace, sunt o categorie aparte! :)

Link către comentariu

asta pentru ca multi posesori de BMW sunt doar plimbatori de sigla, cu submotorizate de 316 318 :hainoroc: bmw incepe de la 6 cilindri in sus , unde s-ar putea sa ai tu surprize :rolleyes:

jantele prind foarte bine , si eleronul . la barele de pe plafon ai putea renunta, daca nu le folosesti

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Motorul tau a fost montat si pe Superb. Mai multi au avut probleme cu DPF-ul de pe el...

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

animalutz- am inteles din prima pt ca sunt un pasionat pescar, si fi sigur ca nu as fi incercat nici cu el, nici cu alt copil de aur (aprecierea stilului e direct proportionala cu dimensiunea literelor) :P Ms pt aprecieri si sfaturi. Suspensia urmeaza

In ceea ce priveste posesorii de BMW e clar ca asa e, insa nu eu sunt de vina, ei nu ma lasa sa imi vad linistit de drum :)

mihai20- ai perfecta dreptate, si nu ma refeream la pasionati asemenea noua, pe care ii respect asemenea oricarui alt impatimit dupa automobile, ci la acei "purtatori de sigla" cum le zici tu

Insa barele inca raman acolo ca nu degeaba e si Variant. Cu 2 copii si o ferma de animale de companie trebuie loc, nu gluma.

sorin_balan- sincer nu am vazut motorul asta pe Superb insa asta nu inseamna ca nu ai dreptate.

DPF-ul in sine nu mi-a creat probleme desi am trecut de 200.000km, ci numai racordul flexibil de dupa el.

Am si eu o dilema legata de suspensii.

Doresc sa aduc o imbunatatire a look-ului prin micsorarea garzii la sol

Ma omoara aspectul de allroad pe care il are acum desi jantele sunt pe 18". Intra o palma intre pasajul aripii si anvelopa.

Recomandati-mi si mie ceva variante pt a o cobora.

Stiu ca exista o gramada de firme ce fac kit-uri de suspensii sport reglabile atat pe inaltime cat si dpdv al duritatii amortizorului, insa stiu de asemenea ca se poate rezolva folosind numai arcuri sport

Ceva avantaje/dezavantaje legate de faptul ca a mea e Variant si niste opinii de la cei ce deja le folosesc mi-ar fi de ajutor in alegerea ce o voi face.

Link către comentariu

Arcurile sport pe amotiozare stock, le scurteaza viata :). Daca vrei sa faci o treaba calumea... cumpara set complet amortizoare+arcuri. Daca nu iti pasa de cele OEM de pe masina... chinuie-le cu niste arcuri sport si dupa iei doar amortizoarele :P Ai aici un topic legat de asta

Link către comentariu

Da, ai dreptate.

Varianta numai cu arcuri pica, deci ramane in picioare discutia legata de KIT-uri.

Care sunt mai potrivite pe un variant? care iti permit sa lasi masina mai jos inasa fel incat sa scap de "palma" dintre aripa si roata? care marca are cel mai bun raport calitate/pret?

cam asa arata acum

p6020080.jpg

si cam asa mi-as dori sa arate

slide1fz.jpg

Link către comentariu

pai daca o cobori asa grav ca cea din poza....nu prea mai poti sa iei gradinita toata cu tine, si ferma animalelor :), ca o sa iti atinga peste tot.

o coborare de 4 cm va arata excelent zic eu, si eventual de la o firma care nu merge pe chestii extreme, ca nu vrei sa schimbi dantura copiilor prin gropi. weitec am auzit ca ar fi mai moale , si eibach (arcuri) . eu zic sa schimbi doar arcurile, si sa lasi amortizoarele stock....le va scurta viata intr-adevar, dar pana cedeaza va fi mai confortabila decat o suspensie sport aftermarket, iar cand cedeaza, asta e , iei si amortizoare sport si gata.

daca mergi pe h&r sau kw cred ca sunt prea dure pentru o masina de familie.

daca vrei kit complet, ceva de la bilstein, b6 sau b8 parca era ceva basic la ei.

Link către comentariu

Daca vrei compromisul ideal eu te sfatuiesc catre Koni FSD doar ca iti coboara masina cu 3 cm si este fixa. Asta pe la 17 mil. Daca vrei reglabila te duce la 20 si... de milioane dar si mai rigida

Link către comentariu

mihai20- Tocmai de aici pleaca dilema mea, ca nu vreau sa o fac nici caruta insa vreau in acelasi timp sa ii schimb aspectul

Sincer, desi e mai ieftin, compromisuri de genul schimbului de arcuri numai, nu prea sunt pe gustul meu

Circoloco- Acum apare o noua dilema- "fixa sau reglabila"?

cam care ar fi diferentele eventual avantaje/dezavantaje intre ele? Si asta tinand cont ca desi iau plozii dupa mine plus ceva animalutze, greutatea masinii pe puntea spate nu creste mai mult decat as avea un adult pe bancheta.

Va multumesc amandoura pt sfaturi si astept si alti colegi mai initiati sa isi exprime ideile.

Modificat de dr.vlad
Link către comentariu

Cred ca totusi asta seamana mult mai mult cu ceea ce va fi la final.

Iar in ceea ce priveste suspensia, o sa fie un kit full reglabil

La cat a intrat pana acum m-as oftica sa nu arate asa cum imi doresc si in acelasi timp sa am posibilitatea sa o readuc la cea ce isi doreste familia de la ea

Stiri noi:

sunt pe drum becurile de 4300 k

si o surpriza pt sufletul meu ce o sa vina luni-marti

post-52817-1276451603_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Si au sosit si bunatatile:

- becuri noi 4300k-maine montajul

si pt sufletul meu:

p6230164.jpg

p6230166.jpg

foarte bine lucrate tricourile si de calitate

Link către comentariu

Asa mai merge cu 4300 :hainoroc: O sa fie ziua si noaptea acuma! Ma bucur ca alegeti din ce in ce mai multi culorile corecte.

Bafta!

Link către comentariu

Intr-adevar, mai luminos intunericul din fata mea de azi :)

Link către comentariu

Acum am dat de topicul tau. BELEA arata B5.5-ul tau. :icon_thumright:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!