Jump to content

Al meu VW - Chirurgia estetica tinde sa creeze dependenta

dr.vlad

Postare recomandată

Pasiune? Nebunie? Dragoste? Probabil toate la un loc.

Cam asta iti poate trezi "acea" masina care iti intra in suflet, iar sufletul iti este amanetat pasiunii pentru masini.

Cat de usor e sa te apuci, insa cat de greu este sa te opresti... Clar la mine a ajuns la grad de dependenta :D

Totul a inceput in ziua cand am cumparat-o si ma intorceam spre casa. Eram pe Autobahn, mergand linistit si mandru de achizitie, cand a trecut pe langa mine sora ei!

Aceeasi masina, VW Passat Variant 2.0 TDI, insa care trecuse inainte pe la un chirurg estetician! Cat de bine arata, desi aceeasi masina, cata diferita era intre ele.

Am amutit si in acel moment a inceput nebunia.

He he he, cate nopti nedormite la gandul ca a doua zi vine cate o piesa noua, cate nopti nedormite inainte de astea cautand-o...

Sper ca nu v-am plictisit cu introducerea, insa o pata de culoare cred ca prinde bine intre atatea detalii tehnice (de pe forum)

Si ca tot am adus aminte de "tehnice" hai sa imi prezint si masinuta.

VW Passat Variant 2.0 TDI PD

100kw+ TCM (170CP acum)

culoare: black magic pearl effect

tip motor: BGW

norma poluare: E 4

fabricata: 05.2005

prima inmatriculare in Germania: 06.2005 - un singur proprietar

prima inmatriculare in Romania: 11.2007 -eu singurul proprietar

achizitionata la 127.000km, actualmente cu 215.000KM

Dotari standard:

-climatronic

-navi plus

-scaune incalzite

-senzori ploaie

-senzor antiorbire oglinda interior

-oglinzi electrice incalzite heliomate

-4 geamuri electrice

-torpedou cu refrigerare

-bord computer

-pilot automat

-ABS

-ESP

-coloana directie reglabila pe inaltime si adancime

-scaune sofer+pasager reglabile pe inaltine si cu reglaj lombar

-alarma

-proiectoare ceata

-inchidere centralizata

-chei briceag

-buton deschidere porbagaj

Dotari ulterioare

Motor:

-New Turbo

-TCM tuning stage 1 (multumesc Dl. Voinea) aprox 170 CP si 420Nm

Soft:

-inchiderea/deschiderea geamurilor din telecomanda

-blocarea automata a usilor peste 15Km/h

-iluminarea permanenta a acelor ceasurilor din bord

-beep pe armare/dezarmare inchidere

-deblocarea automata a usilor la scoaterea cheii din contact

Interior:

-tv tunner digital (bun in Bucuresti-8 programe deocamdata, si de la Viena in colo-peste 20 programe) cu remote control

-DVD player+MP4 player+DivX+card slot+USB stick cu remote control

-tetiere cu LCD 7"+ DVD incorporat+USB stick & Games control cu telecomenzi

-Folie Lummar 80% (parca), autorizata RAR

Exterior/Mecanica:

-jante stock tabla 6,5J x 15 + anvelope Continental 185/65/15 iarna

-Jante Replica Audi R8 8J x 18 ET 35

-anvelope Verdestein Ultrac Giugiaro (pacat ca nu se mai fabrica) 225/40/18 vara

-Discuri frana ventilate & perforate fata/spate Zimmermann + placute ATE PowerPlus

-Calliper cover replica Brembo

-Eleron luneta

-Xenon 8000 k

Ce urmeaza?

-prelungire bara fata/spate

-praguri

-kit suspensie reglabila

-evacuare sport

-si o personalizare dpdv al vopselei

urmeaza si mai multe poze

post-52817-1275510132_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dr.vlad

64

• F l o r i n

10

• Mihai.Nechifor

6

• Circoloco

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu numai ca au montat, chiar mai functioneaza inca, si chiar bine :D

De la sfarsitul lui 2004 pana in mai 2005 cand s-a incheiat productia modelului B5

Link către comentariu

He he he, nu chiar (cine stie insa) dar pe aproape

e fabricata in mai 2005

Printre cele mai tinere de pe forum din clasa B5 :D

post-52817-1275511248_thumb.jpg

Modificat de dr.vlad
Link către comentariu

foarte frumoasa :D Asteptam poze si cu cinematograful din interior :icon_cool: multi km fara probleme :icon_thumright: am si o mica nelamurire in legatura cu lcd din tetiere.. ti-ai luat tetiere noi sau ti-ai montat in tetierele originale? Si cam cat te-a costat operatia ? Mersi :blink:

Link către comentariu

Jantele ii vin tare bine si in combinatie cu suspensia ce va urma, o sa arate excelent. Nu sunt de accord cu capacele Brembo pentru etrieri desi dau bine :D Nu sunt de accord in general ca la masini sa dai impresia de performanta prin lipire sau atasare de accesorii de genul. Sa te bucure in continuare ca si pana acum :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Turbocip- multumesc asemenea

emi arad- Tetierele sunt schimbate si au costat 275 euro

Au venit tetierele cu LCD-urile integrate direct

Ce e fain la ele e ca in afara de telecomanda individuala pt fiecare (ele venind la set de 2 buc) e ca au in spatele ecranului DVD player

In modul asta am scapat de chinuitoarele intrebari si certuri dintre piticii mei ce "poluau fonic" fondul sonor al calatoriilor :D

Insa am invatat involuntar si melodiile din Lazzy Town, Scoby Doo sau Hanna Montana :D

Circoloco- cu capacele pe etrieri nici eu nu sunt impacat, oricum in iarna tre sa le dau jos

pe fata vin bine, insa pe spate nu prea imi place nici mie, dar sa sti ca tinand cont si de discuri parca arata acceptabil

oricum o sa urmeze si etrierii pe lista si poate ca va arata altfel

Va multumesc pt aprecieri insa va astept si cu sfaturi critici si sugestii

acum si o poza

si mai incerc si un link catre alta insa nu garantez ca iese (scuze anticipate daca nu iese- am cautat o postare cu un tutorial ce il gasisem anterior despre postarea pozelor insa am pierdut o gramada de timp cautandu-l fara succes- astept sa ma indrumati in privinta aceasta, ms)

p6020095.jpg

By null at 2010-06-02

post-52817-1275514276_thumb.jpg

Link către comentariu

dupa gustul meu,prea sare in ochi cromul din jurul geamurilor.o fi el din fabrica dar deja tu o sa ii dai un aer sportiv...parerea mea.in rest masina e super.

brgds

Link către comentariu
  • Administrator

Rotile arata excelent pe aceasta masina. Cand o sa fie mai coborata cu 3-4cm va fi wow aspectul exterior.

Link către comentariu

Frumoasa rau M A S I N A :Driver:

Te pupa tata si :( Safe

Link către comentariu

fumoasa masina,mai ales cu jantele r8

sunt curios,vezi ceva cu 8000k?

Link către comentariu

Unul dintre putinele variant-uri care le-am vazut si mi-au placut, iar ca si recomandari de viitor ar fi un debadge(inscriptiile cu 2.0 tdi), o grila fara emblema, neaparat o suspensie sau macar arcuri sport ca sa mai coboare ca arata ca un jeep, un set de pleoape faruri(am avut modelul asta si cu pleoape si il faceau mai Bad :) ), iar la interior recomand schimbarea clasicelor becuri din plafoniere cu leduri smd si un volan sport in 3 spite imbracat in piele.

Referitor la xenonul de 8000k care il ai montat recomand maxim 6000k sau chiar un 4300k temp de culoare daca vrei si ceva vizibilitate si stau si ma gandesc cum reusesti sa te descurci cu jante replik pe 18(foarte grele cred ca asa sunt replicile in general) pe drumurile de la noi si mai ales cu suspensia si articulatiile de la B.5.5(multilink) care sunt destul de pretentioase.

Bafta in continuare cu modificarile si cat mai multi km fara evenimente.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Frumoasa masina Vlad :D Multi km fara probleme si sa te bucure puterea :D

Cat ai dat pe eleron si de unde l-ai luat ? si cum merge treaba cu DPF-ul ca nu mi-ai mai raspuns pe topicul dedicat..L-ai schimbat ? L-ai dat jos de tot ?

P.S. Tv Tuneru il ai din fabrica ?

Modificat de rio
Link către comentariu

vali_devill- ramane de vazut cum evolueaza proiectul, ms pt sfat

danitorz,radu sarbu- ms pt apreciere

voinea- ms dl Dragos, ati avut placerea sa le vedeti si live. Cat despre suspensii abia astept sa ii schimb aspectul de allroad :D

TIBI_84- ms, de vazut vad daca e ziua :biggrin: sau sunt farurile curate, insa trebuie sa fac ceva in privinta asta.

Ma gandesc sa iau in considerare sfatul lui Auras

Auras- utile idei, de luat in considerare

Cat despre roti, daca mergi cu atentie nu e o problema, si le am de 2 ani jumate pe masina(nu iarna)- inca nu m-am atins de bucse, pivoti etc.

rio- ms, la fel

eleronul e luat de la o firma din Oradea acum 1 an si ceva, de pe net, si a facut cam 100E, insa nu mai stiu cum se numeau

TV-tunnerul e after market tot de pe net, digital

Momentan nu merge decat in Bucuresti si in afara tarii(de la Viena in colo-adica de unde incepe Europa), iar aici prind TVR 1,2,3 Realitatea, Ant 3, B1, National TV

Fiind digital se pare ca odata cu obligativitatea introducerii transmisiilor digitale pt toate posturile e posibil sa se largeasca numarul de programe

La intrebarea cu DPF-ul ai raspunsul pe topicul dedicat cu scuzele de rigoare

si acum :)

p6020086.jpg

Modificat de dr.vlad
Link către comentariu

foarte misto masina , arata foarte bine , multi km

Link către comentariu

frumoasa masina si modificarile aduse, interesanta ideea cu brembo caliper covers, good choice. :)

acum un sfat: nu stiu daca l.ai mai primit, scapa de literele de pe haion, acel 2.0 tdi, un clean look da mult mai bine, parerea mea.

Link către comentariu

Frumoasa tare masina, iar jantele vin foarte bine pe Passat. Ma vad nevoit sa repet si eu sugestia colegilor: scapa de inscriptiile de pe haion. Multi km fara probleme :(

Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri si sugestii.

Cat despre clean look...

E un gand care e foarte aproape de realizare

Insa stiti ce m-a determinat sa nu o fac?

Momentele acelea de la semafor cand langa mine e un posesor de BMW caruia i se citeste in privire acel aer superior.

Satisfactia e si mai mare cand se convinge singur ca e vorba de un TDI la urmatorul semafor :biggrin: .

Probabil ca odata cu modificarile ceva mai radicale la exterior voi renunta si la ele.

O intrebare: se deslipesc folosind un feon normal?

Link către comentariu

Salut, ti-am remarcat masina de cateva dati in semafor la moghioros, cred ca avem cam acelasi program 18:10 - 18:30. Nice car! Jantele dau foarte bine, imi place si eleronul la luneta... clar o masina de pasionat! cati mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

frumoasa masina ,,colegu,, vroiam sa te intreb cat te-a ajuns sistemul video si tetierele si eu am 2 copii si cam,, polueaza,,

Link către comentariu

Inscriptiile se dau usor jos. Eu am dat cu ceva solutie care mananca lipiciu si apoi pur si simplu le-am dezlipit si apoi am dat cu polish in zona aia, si acuma nu se mai observa deloc ;)

Link către comentariu

Paul_VW- ms la fel Paul

Intradevar, Dr Taberei si Militari sunt in "aria mea de activitate" (scoala si gradinita copiilor, parintii, fratele, locul de munca)

Cand ma mai vezi da un flash sau un claxon sa ne oprim sa schimbam ceva impresii "face to face"

edu2004it- multam colegu'

Sistemul, tinand cont ca in afara de tetiere mai sunt si un DVD-player si un TV-tuner cu 2 antene plus mufa si cablaraia aferenta conectarii la Navi in asa fel incat sa functioneze atat individual cat si impreuna folosind soundul original al masinii, a fost scump, in jur de 1000 euro.

Insa poti lua tetiere similare cu ale mele care au DVD incorporat in spatele LCD-ului si sunet independent

Sunt si usor de montat, in sensul ca trebuie numai alimentate, si scapi si de certurile inerente dintre 2 copii care vor fiecare sa vada altceva. Crede-ma ca stiu cum e!

Iar de cumparat, la momentul acela era plin netul de ele, si au costat 275 euro. Eu le-am ales de la un comerciant din Bucuresti ca sa ma pot intalni cu el, moment in care le-a facut si proba. Nu am avut nicio problema cu ele de 2 ani de cand le am montate, si vreau sa-ti zic ca cel putin una e folosita zilnic

Sigur o sa le gasesti mai ieftin tinand cont de cat timp a trecut de cand le-am cumparat eu.Daca intampini dificultati cu achizitia si/sau transportul da un PM si te ajut.

o sa pun o poza doua cu detalii legate de ele dupa ce termin aceasta postare

rio- cred ca manopera asta o sa o facem impreuna la o bere vara asta in Arad :)

Taicameu e de langa plus ca am o gramada de rude concitadine cu tine :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!