Jump to content

My Fabia

Death Ace

Postare recomandată

Asa deci pentru inceput Va salut pe toti iubitori de VW/Seat/Skoda/Audi. Si in general pe toti membri vwforum!

Am tot amanat sa pun si eu niste poze cu masinutza mea desi sunt membru pe forum de ceva vreme. Dar tocmai i-am pus folie pe geamuri, si acum cred ca este momentul potrivit.

Cred ca un sticker cu VWForum ar arata super lipit pe spate acolo, dar nu stiu de unde sa fac si eu rost de unul,

Deci o mica descriere:

NUME: Pantera Roz

Skoda Fabia

Culoare: Albastra

Motor: 1.4 MPI (44KW/ approx 60CP) <-(Foarte bun pentru oras, oricum se infige de nam treaba)

Dotari:

1x Airbag Sofer

Aer Conditionat

ABS, ESR sau ceva de genu,

Geamuri electrice fata (Foarte bine ca sunt cam problematice am schimbat 2 cleme la ele)

Comfort:

Casetofon Sony BT3600 parca

Boxe Originale (Se aud Foarte Foarte Bine)

Boxe Spate Sony Xplod (Se aud cum se aud ca sunt de 10cm 40W)

Folie 5% Spate

Folie Anti UV fata

POZE:

img4787copy.th.jpg

img4792x.th.jpg

img4793p.th.jpg

img4791copy.th.jpg

Modificat de Death Ace
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos !

Cred ca un sticker cu VWForum ar arata super lipit pe spate acolo, dar nu stiu de unde sa fac si eu rost de unul,

Daca iti completezi in profil si de unde esti - poate te ajutam si cu un sticker :D

Link către comentariu

Gata!! Am Updatat, e si un nr de tel acolo :D :D

Daca ave-ti posibilitatea sa ma ajuta-ti cu un sticker am sa il port cu mandrie :Driver:

Modificat de Death Ace
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!