Jump to content

MK3 Golf PH 66 LOW Orange

Bengy_mk3LOW

Postare recomandată

• 1 month later...
Bengy_mk3LOW

> LOW CARTEL THE MOVIE

> Low Cartel Vw Golf MK3 GTi

Masina are acum : - Evacuare ANSA (GTI OEM LOOK)

- Butoane reglaje aer volfsburg edition

- Nu mai are pleoapa bad-boy (ma mai gandesc daca renunt la ea)

- Mi-am montat o statie INFINITY by Harman/Kardon Ra6006

- 2 Difuzoare pe 3 cai , hifonics POWER FROM GODS

Planuri pentru viitor :

- sa montez car pc-ul

- sa schimb Difuzoarele de la subwoofer cu unele Sound Stream

- sa refac bara fata , bara spate

- Reparat interior si tapitat fete de usi

- Stalpi de vw golf Color Concept

Mecanica este gata , nu mai bate , troncane , trosneste . Motorul merge foarte bine si consuma in limitele bunului simt

gallery_52738_126_2023399.jpg

gallery_52738_126_2872566.jpg

gallery_52738_126_2392144.jpg

gallery_52738_126_206563.jpg

gallery_52738_126_97654.jpg

gallery_52738_126_4893708.jpg

gallery_52738_126_46973.jpeg

gallery_52738_126_4255507.jpg

gallery_52738_126_4700908.jpg

gallery_52738_126_233030.jpg

Link către comentariu

Masina arata intr-un mare fel si ti-am zis si live.

Dar am o curiozitate..baiatul cu Cielo obisnuieste sa mute borduri cu jantele alea? :))

Link către comentariu
Bengy_mk3LOW

Daaaaa , dar nah , era camera lui , puteam sa ma pun cu curul in gard ?

Link către comentariu

Am vazut masina la EuroCar Meeting...superba...din toate punctele de vedere :D Felicitari!

P.S. mi-a placut melodia care canta atunci cand ai venit :))

Link către comentariu

:coolpics:

Cam multe stickere, dar fiecare cum ii place. Oricum masina arata super.

Bafta

Link către comentariu
Bengy_mk3LOW
Publicat (modificat)

Multumesc , stickerele vor findate jos sa faca loc pentru unele cu adevarat vw :)) urmeaza sa montez carpc-ul si restu chestiilor multimedia , la urmatorul eurocar onsa fiu pe val :)))

Modificat de Bengy_mk3LOW
Link către comentariu
F l o r i n

Superb !

Ma uit la nr de pe spate... ce bine i-ar sta cu un hayon de state......

Link către comentariu
Mihai Robert

Frumos golf :D

Il vad mereu parcat in fata la electrica

Modificat de Mihai Robert
Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 months later...

S-a gresit un pic la genericul de prezentare :D

Dupa ce am luat taxa inapoi de la stat 43920RON + 3100 (dobanda pe 3 ani) = 7500 RON :RO flag: , lucru care ma face foarte fericit deoarece numai eu stiu cat m-am chinuit atunci sa o platesc , am schimbat urmatoarele :

>Muzica (subwoofere-le) , am trecut pe SAL Kevlar

>Player-ul s-a inlocuit cu un JVC EXAD cu ecran color si DSP (DIrect Sound Processor)

> Am montat si bara de rigidizare TaTechnix (recomand tuturor cu masini mai vechi de 10 ani )

> Am pus cauciucurile 195/45/16 si e exact ce a recomandat medicul

>M-am jucat cu vopseaua la jante facandu-le Creme royal

>Pivoti , bari directie , pompa de apa , toate noi

si multe altele pe care nu mi le amintesc acum !

Plus ca din acei bani am mai luat cate ceva prin casa si m-am dus si la mare (cea mai frumoasa vacanta la costinesti , pe banii statului o parte , evident :)) )

Enjoy , o sa revin cu poze

Ah... Era sa uit , am montat la loc Air Horn-ul ca ma gandeam ca poate imi simt lipsa babele prin oras :)))

Si ca sa inchei frumos , azi , multumita unui bun prieten , mi-am achizitionat o cutie de viteze 9A la un super pret si complet reconditionata. Cea originala de GTI am spart-o :Computer: , facandu-i 6 gauri in grup si 2 in carter ( dar tot am mai mers 3 zile , rezistente vw astea ) , acum functionand cu o cutie enervant de scurta , dar numai intr-a 5-a care da semn ca ar ceda si ea , ea provenind de pe vechiul 1.8.

Link către comentariu

Cred ca ai scris gresit suma...oricum felicitari ca ai recuperat banii. Pacat ca dureaza atat de mult.

Poti sa dai detalii despre airhorn? Ce contine,cum se aude

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Dap 4392.0 + 3100 = 7480 :D sorry

Nu a durat decat 3 luni , acum dureaza mult fiindca sunt foarte multe dosare , m-a costat decat 20RON ca sa dau statul in judecata + 10% doamnei jurist , cea care mi-a instrumentat dosarul si m-a invatat ce sa zic in fata judecatorului.

baiatul cu g5-ul din poze cl-30-wob are topic pe forum?

Sincer nu stiu , acum am vazut postul tau . Cred ca daca avea , stiam si noi de el :D

Link către comentariu

Multumesc , mai urmeaza , momentan montam cutie 9A ca sa fie bine zic :D

Link către comentariu

Poti sa dai detalii despre airhorn? Ce contine,cum se aude

From HTC via Tapatalk.

Air Horn-ul a fost initial cu sunetul din filmul DUKES OF HAZZARD , film in care era prezent un DODGE Charger din 1969 daca nu ma insel, care se chema GENERAL LEE si era Portocaliu-Orange . Dupa accident din 3 goarne a ramas doar 1 , acum facand similar cu locomotiva inainte sa intre in gara :)

Este compus din goarna , compresor si este legat direct pe claxon. Compresorul este destul de complex , comparandu-se cu un motor Wenkel (rotativ) , face presiune instant si o elibereaza la fel de instant. Este produs de o firma din italia , are gaura de intretinere ptr ulei (ungere) si functioneaza si la 24 si la 12 v . Atat stiu sa iti spun momentan ca si detalii ! Compresorul cu tot cu motor si carcasa este mare cam cat o sticla de cola. E Foarte distractiv

Link către comentariu

eu ma uitam dupa ceva serios , cu rezervor in care sa acumulez presiunea si o goarna maricica (de tren sau de tir.) dar nu am gasit compresor rezistent...cele la 30 lei sunt niste petarde.

mai era varianta sa umplu rezervorul la vulcanizare dar insemna sa ocup loc in portbagaj cu el si sa am un nr limitat de claxoane intre umpleri.

tu de unde ai luat acel compresor?

Link către comentariu
  • 4 months later...

Probabil multi si intreaba daca mai exista ... Exista si cu forte noi chiar.
O sa revin cu poze cu micile imbunatatiri... Mici si putine , dat fiind faptul ca iarna se pare ca nu ne lasa sa ne incepem munca  , fie ca este la masina , casa etc.
Inafara de niste mici probleme cu suspensia care se vor rezolva in primavara , un racitor de ulei cam plangacios , evacuarea care vesnic mi-a scapat pe langa catalizator si cureaua de accesorii care vesnic scartie :)) masina face doar Kilometri. Pentru prima data in 3-4 ani pot sa spun ca in 2012 chiar m-am bucurat de masina. Sper sa o tin tot asa , urmeaza inca o masina , de data asta nefiind vb de VW , dar Golful ramane in garaj... Pentru Duminica :D

Ca planuri ar fi : - schimbarea interiorului cu unul Stock cu incalzire si masaj (trebuie decat sa le mut) sau re-tapisarea cu piele neagra deoarece s-a deteriorat considerabil in iarna asta.
                       - vopsirea jantelor (in vara erau provizoriu) , barilor ca doar nah, a fost iarna si iar am omis sa imi iau unele stock
                       - suspensie noua , evident reglabila.
                       - montarea CarPc-ului
                       - si ar mai fi mici detalii care vin de la sine odata cu restul
Maine poze.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!