Jump to content

MK3 Golf PH 66 LOW Orange

Bengy_mk3LOW

Postare recomandată

inca ceva ..la un motor mai mare nu te ai gandit ?

sper ca vei pastra culoarea si mai multa grija pe viitor . bafta

Modificat de viorelfull
Link către comentariu

ii pare foarte rau si ma bucur ca nu ai patit tu nimic..

si daca nu te superi ii poti spune si mie marca jantelor si marimile?

bafta in continuare si adu-o macar in starea care era inainte , daca nu ai bine :lol:

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru incurajare , maine la 8 dimineata incepe bahaos-ul . O sa iasa , sa spunem , un pic mai "dotata".

Motorul nu il vreau mai mare. Momentan ma rezum decat la o masina care arata bine si atat. Deja m-a uscat de tot aceasta ambitie a mea si nu cred ca imi permit sa merg cu ceva mai mare si cand zic mai mare ma refer la 2.8 vr6 in cel mai rau caz si 1.8t in cel mai fericit.

Ca + la sistemul audio s-au adaugat 2 difuzoare patrate Pyle si cablu de alimentare care poate fi confundat cu cel de la aparatele de sudura :D

Tot raul spre bine. Oricum masina intra in reparatii , dar acum am avut ocazia sa execut reparatii si detalii la nivel mai mare. De aceea si dureaza atat. Deci tot raul spre bine . Este greu de crezut ca pana si cea mai mica clema sau piulita care nu era in stare buna , s-a aruncat si s-a pus noua... Va multumesc pentru incurajari si sper cel mai mult sa ne vedem pe strazi pana la sfarsitul lunii Octombrie.

Mare parte din piesele de pe cealalta masina au ajuns la un prieten care din nefericire a avut si el accident. Tot ce nu mi-a trebuit , i-am dat sau vandut lui.

Masina astazi si-a primit si noua culoare ( aceeasi dar cu un mic detaliu in plus)

Va doresc tuturor bafta si sanatate.

P.s . Masina v-a fi cel putin la fel de frumoasa ca inainte.

Link către comentariu

Singurul lucru care l-as schimba la masina ar fi bad-boy look-ul (tabla sudata) ;) In rest, e perfecta :wub:

Link către comentariu
Singurul lucru care l-as schimba la masina ar fi bad-boy look-ul (tabla sudata) :P In rest, e perfecta :screwy:

Da , ar fi ceva dar nu vreau sa pun nici cel mai mic punct de sudura pe masina. Si eu m-am gandit dar pana la urma nu am mai insistat.

Azi masina a primit culoarea :lol: . Arata mortal... e intr-adevar cu ceva in plus. O sa revin cu poze cand masina este mai completa ca acum... mai e de munca.

Cu ocazia asta fac un apel... Am si eu nevoie de o macara electrica pe partea dreapta deoarece a mea a cedat , luand cu ea si un pic din degetul meu... Platesc , inclusiv livrarea. Multumesc!!!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Dupa aproximativ 2 luni de munca , o suma destul de mare de bani , stres , nervi , nopti nedormite , degete julite , unghii invinetite , mare grija la detalii , mici modificari care au mancat timpul aiurea... Pot sa spun ca am ajuns pe ultima suta de metri.....

Ca modificari s-au mai adaugat : - kitt admisie carbon

- incalzire in scaune (posibil si masaj)

- car kitt parrot (montat permanent)

- deschidere portbagaj (buton original)

- geamuri + oglinzi electrice

- inchidere Waeco

- si multe altele care nu mi le amintesc

Vreau sa le multumesc pe aceasta cale celor de la Chop Shop Ploiesti... baieti de nota 20. Vreau sa ii mai multumesc lui Alin de pe forum de la care am incalzirea... Manache care m-a ajutat foarte mult ... Dragos Nicolae a.k.a GigiCarbit pentru ca si el m-a ajutat foarte mult. Si cel mai important si nu in ultimul rand , lui Paul_ral pentru diversele DIY si intregului forum VW pentru ajutorul oferit prin documentatia si raspunsurile obiective oferite .

O poza cu masina "facand ultimii pasi spre usa de la garaj"

post-52738-1287351837_thumb.jpg

post-52738-1287351963_thumb.jpg

Link către comentariu

Imi pare rau de evenimentul din august.Admir ca nu te-ai lasat si ai mai luat un golf pentru transplant.Spor la treaba ,sunt sigur ca o sa iasa si mai frumos .

Link către comentariu

Arata genial masina. Mereu am admirat-o pe la show-uri, pe alte forumuri... Bafta in continuare si felicitari pentru ca ai ales sa o readuci in stadiul de functionare.

Link către comentariu
Imi pare rau de evenimentul din august.Admir ca nu te-ai lasat si ai mai luat un golf pentru transplant.Spor la treaba ,sunt sigur ca o sa iasa si mai frumos .
Eram sigur ca iese avion !

Abia astept poze cu ea cand va fi gata !

Arata genial masina. Mereu am admirat-o pe la show-uri, pe alte forumuri... Bafta in continuare si felicitari pentru ca ai ales sa o readuci in stadiul de functionare.

Multumesc mult de tot tuturor pentru apreciere !!! si va doresc tuturor bafta , noroc si multa sanatate in ceea ce vreti sa realizati pe plan automobilistic si in viata de zi cu zi. Masina am ales sa o readuc la stadiul initial deoarece in primul rand mi-a salvat viata ca puteam sa ma transform in MIG 21 si in al doilea rand pentru ca tin foarte mult la ea si la ora actuala nu ma vad conducand altceva deoarece imi place foarte mult si nu sunt adeptul masinilor noi si nu in ultimul rand nu am banii necesari pentru achizitionarea altei masini , iar din comoditate si daca ii aveam , tot pe asta o faceam , ca eu sa dau la stat iar 4300 ron , nu mai dau si nici pe recarosare nu dau 3000 ... Ca exemplu , mie golful 5 a inceput sa imi placa cu mult dupa ce a aparut 6.

Masina s-a dovedit foarte rezistenta , deoarece BMW-ul (E90-seria 3 2009) in care am intrat s-a indoit ca un servetel ... uimitor dar asta este realitatea... am martori :icon_thumright: in plus fata de asta eu am intrat in cutia aluia de la carlig (bmw-ul are carlig cu dispensare de sub bara prin apasarea unui buton din portbagaj , valabil la E90 si chiar daca nu avea ca optiune , cutia lui tot exista ) din aceasta cauza masina a fost sifonata , daca nu , scapam probabil si mai ieftin , el cu siguranata nu a scapat :rolleyes: Nu am nimic cu marca BMW , chiar ii admir , ei fiind recunoscuti pentru masinile rezistente , dar se pare ca au cam dat rateuri cu noua serie in ceea ce priveste structura...

Am sa postez poze cu masina cand va fi gata , cand va fi nu am sa spun deoarece imi place sa mentin o oarecare doza de incertitudine... oricum foarte curand...

Multa bafta si "multe succesuri"

Link către comentariu

Vazut masina de cateva ori pe sala sporturilor in noptile de vara :) intradevar o masina inedita. spor la treaba si sa-ti iasa exact asa cum iti doresti tu.

Link către comentariu

azi s-a montat parbrizul si luneta si incalzirea in scaunul de la sofer ... So close but so far :lol:

Link către comentariu

Hai ca ce a fost mai greu a trecut. Bafta in continuare si multumesc pentru aprecierile facute!

Link către comentariu
Hai ca ce a fost mai greu a trecut. Bafta in continuare si multumesc pentru aprecierile facute!

Cu cea mai mare placere.

In alta ordine de idei , azi 23 octombrie , la 2 lini si o zi de la nefericitul eveniment , masina este din nou pe strazi in forma maxima :D cu traseu de evacuare care da senzatia de VR6 si tot ce trebuie ...

Pana nu este 100% gata cu dotari cu tot nu mai postez poze :D

Va doresc multa sanatate si bafta !!!

Link către comentariu

am vzt in seara asta masina in parcare la McD. la nord si dupa aia pe la ora 1 si ceva am mers in spatele tau spre vest...cred ca am venit putin cam aproape de tine in ideea de admirare :D intradevar evacuarea se aude f frumos

Link către comentariu

Unde ti-ai vopsit masina ca ma intereseaza si pe mine? Ti-am vazut masina prin oras de cateva ori si chiar arata intr-un fel, mai ales culoarea e ceva deosebit. Bafta si ai grija de ea ca la cat ai investit in ea nici nu ar mai trebui sa iesi pe strazile astea cu ea

Link către comentariu
Unde ti-ai vopsit masina ca ma intereseaza si pe mine? Ti-am vazut masina prin oras de cateva ori si chiar arata intr-un fel, mai ales culoarea e ceva deosebit. Bafta si ai grija de ea ca la cat ai investit in ea nici nu ar mai trebui sa iesi pe strazile astea cu ea

La Chop Shop Ploiesti . Nr de telefon de acolo este : 0731 123 934

Link către comentariu

masina este 99% gata ...

Mai am de montat spatarul canapelei spate , PlayStation-ul si Butoanele pentru incalzirea din scaune

Ca modificari se numara : - geamuri electrice OEM

- oglinzi electrice

- cold air intake system (carbon)

- incalzire in scaune

- izolatie fonica

- car kit parrot ck3100 (desteapta jucaria)

- motor cod ADZ + cutie

+ multe altele in mare parte mici detalii

Masina ieri noapte a vizitat si capitala , cu ocazia asta facand si testul de drum... desi a fost lovita frontal , nu am facut nici macar unghiul ( masina nu trage nici stanga si nici dreapta , functioneaza si are aceeasi tinuta de drum ca inainte )

Masina in poze nu avea pleoapa de la matting , acum o are .

Va multumesc pentru sprijin , pentru incurajari si pentru urari.. Va doresc tuturor multa sanatate si tot ce va doriti

img0452tp.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img0453h.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link către comentariu

ahi cu interiorul ala sa-l vedem si noi ca ai ce arata :) si poze cu masina in detaliu ..nu ne tine asa ..ca noi te-am asteptat acuma raspateste-ne !

Link către comentariu

Astazi incep sa ma ocup , din nou de iluminarea de la bord... O sa iasa bine , si incerc sa fac si primul DIY ... Mai am de montat spatarul canapelei spate si eleronul spate ...

PlayStationul merge ceas ... (ca nu mai mergea dupa acident) si cam atat ar fi momentan... Poze cap-coada cand va fi gata , sincer am vrut sa fac dar nu prea am avut cu ce.. Iphone 3g nu face poze din cele mai stralucite :)

Link către comentariu

absolutely gorgeous!bravo tie ca ai avut puterea sa o repui pe picioare!brgds

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!