Jump to content

MK3 Golf PH 66 LOW Orange

Bengy_mk3LOW

Postare recomandată

@vali: merci de apreciere

@dreamer : da frate , cu cea mai mare placere

SI ACUM TEASER !!! :D

gallery_52738_126_1126621.jpg

gallery_52738_126_943480.jpg

gallery_52738_126_49364.jpg

gallery_52738_126_627320.jpg

P.s. : cel ce are un zambet larg pe fata sunt eu :D

Link către comentariu

Masina arata foarte bine dar prelungirea aia de plastic parca nu e asa aratoasa. Mergea un bad boy de tabla. Parerea mea.

Bafta in continuare cu masina.

Link către comentariu

superba masinuta...adevarata pasiune iese la iveala....felicitari pentru modul in care ai grija de ea

Link către comentariu

Foarte frumoasa culoarea ,a iesit impecabila din ce se vede in poze,felicitari !Cand ii mai faci sedinte foto,baga si putin din interior..sunt curios ce ai pe acolo ,ca din ce zici pare interesant .

Link către comentariu

Va multumesc pentru aprecieri !!!

@redFighter : Merci frate !!! Cu mine a vorbit unul din voi Duminica pentru tempomat , daca se potriveste si la Golf 3. Treaba buna faceti voi la arad cu site-ul acela.

@TurboDiesel: Acele emoticon-uri sunt reprezentative pentru mine

@AR 99 WOB : multumesc foarte mult ! acum pot spune ca sunt cu mult peste unde eram inainte de accident. Dar inca mai am de munca... Sper ca la vara , la 4tuning sa fie senzatie majora si sa nu mai fiu din nou singurul golf 3 din salon

P.S. CLIPUL DE MAI SUS A FOST INLOCUIT CU ACESTA. aVEAM NISTE GRESELI , AU FOST REMEDIATE IAR ACUM DIN NOU ENJOY

iar acesta este de cand am cumparat masina :

Modificat de Bengy_mk3LOW
Link către comentariu

Foarte bun dubstep-ul de pe primul video icon_thumright.gif.Imi plac mai mult clipurile video ,fata de cele cu imagini ,poate faci unul,ca masina merita .

Modificat de mabial
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

iluminarea este gata , mai am mici detalii la display-urile de la ceasuri , in rest este gata...

Spatarul de la canapeaua din spate nici acum nu l-am montat .

PlayStationul merge dar DVD-ul s-a stricat.

Eleronul l-am montat ...

Va doresc multa bafta.

Poze in curand ... exact cand o sa am cu ce deoarece si iphone-ul m-a lasat :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Haideti sa va dau o veste mai picanta . Daca stau lucrurile bine pana in primavara , pe actualul motor se va monta un mic Kompressor :Driver:vruuuum vruuuuummmm , fsssssssssssss , fara sa mai se opreasca fasaitul...

Tineti-mi pumnii.

Link către comentariu

Merci , am avut ceva probleme cu evacuarea , mi-a "scuipat" racordul flexibil , dar s-a rezolvat , am reparat DVD-ul si acum pot din nou sa ma joc in voie pe Play Station . In ceea ce priveste kompressor-ul , nu cred ca e cea mai rapida varianta , deoarece cu banii investiti , imi pot cumpara 1.8T , ceea ce am sa si fac , numai ca trebuie sa gasesc pe cineva care sa faca swap-ul deoarece pana aici m-am ocupat singur de masina , dar odata cu swap-ul sunt un pic cam depasit si nu vreau sa imi infig manutele astea pe acolo ca sigur nu o sa ajung sa il termin. Pe langa asta , odata cu motorul , incerc sa imi pun si cutie de Seat Leon Cupra in 6 trepte (s-a pus pe corado ). sa speram ca o sa reusesc

Link către comentariu

chiar ai planuri foarte mari cu masina...cu motorul cum o sa faci cu RAR pana la urma? poate dai o fuga si tu la intalnirile din ploiesti sa putem admira si noi masinuta live pe loc ca pe strazi am mai tot vazut-o :)

Link către comentariu

chiar ai planuri foarte mari cu masina...cu motorul cum o sa faci cu RAR pana la urma? poate dai o fuga si tu la intalnirile din ploiesti sa putem admira si noi masinuta live pe loc ca pe strazi am mai tot vazut-o :)

daca imi spuneti cand au loc intalnirile , cu cea mai mare placere !

Pe privat ai sa gasesti numarul meu de telefon . , da-mi un mesaj sa stiu ca esti tu si te sun eu !

Link către comentariu

intalnirile sunt la sala sporturilor joi la 19:30 si duminica la 12:00. O sa te sun duminica sa te anunt daca ajung si eu.

uite si topicul dedicat pt intalnirile din ploiesti sa nu mai fac offtopic aici :)

Modificat de ClauSnake
Link către comentariu
  • 1 month later...

Ceasuri bord cu limbi iluminate (ultima modificare) si Roti de iarna (hidos) , urmeaza sa ma joc la interior deoarece vreau sa il aduc in starea finala , nimic extravagant , doar OEM

Apoi urmeaza bucse Powerflex (necesitate nu moft) si este posibil sa apara un "ghiveci" 2.0 8v cu mici imbunatatiri :D

VR6-le e prea mare , prea butucanos si prea costisitor de modificat si intretinut , iar 1.8 ramane inca o varianta deschisa mie

Link către comentariu

Felicitari pt masina! Te inscrii lejer in categoria celor afectati pe viata ....... ;)

Spor in tot ce ti-ai propus!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

poze cu ceasurile am sa pun , nu am facut pana acum poze la ceasuri ....

Limbile sunt de pe renault clio Simbol 2

Acum am rezolvat in final spatarul canapelei pe spate (s-au rupt prinderile la accident ca a sarit subwooferul) , am reparat si modificat si a doua statie . acum urmeaza sa scot artileria (muzica) si sa o pun toata pe masina ... Cam frig , dar insist.

Pun cateva poze cu ce am mai facut pe la ea.

Sunt in disperata cautare de o persoana care aduce bucse powerflex (poliuretan) care sa aibe comisioane omenesti.

http://vwforum.vwfor...126_1435576.jpg

http://vwforum.vwfor...126_1035032.jpg

http://vwforum.vwfor...126_1562937.jpg

http://vwforum.vwfor...126_1354635.jpg

Modificat de Bengy_mk3LOW
Link către comentariu
  • 1 month later...

S-au comandat bucsele , s-a refacut design-ul bordului , acum are 4 ace iluminate :D si in rest , am spart bara (mi-am luat originala) , jantele intra la cromat , chestii de genul asta :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!