Jump to content

MK3 Golf PH 66 LOW Orange

Bengy_mk3LOW

Postare recomandată

Bengy_mk3LOW

Este prima data cand intru pe acest forum pentru a imi prezenta masina... Cu toate ca urmaresc forumul de foarte mult timp.

"Portocala" am cumparat-o in urma cu aproximativ 1 an si jumatate. In mare parte arata cam la fel , dar pe masura ce a trecut timpul am mai facut unele modificari.

Momentan las pozele sa vorbeasca de la sine , si nu din dorinta de a "ma da mare" ci din simplul motiv ca eu consider ca asa este mai just si mai util.

Va multumesc si va astept cu sugestii si reclamatii.

Ca dotari si imbunatatiri aduse de mine se numara si : - Canapele piele Audi S4 1999-2000

- Play Station 2

- Iluminare 100% a bordului si butoanelor in culoarea rosie

- DVD + 1 LCD display 7"

- Sistem audio fata SAL / Sistem spate pioneer / Subwoofer Alpine / Subwoofer Box HiFonics Power From Gods edition

- 1 Statie Kenwood + 1 Statie Boschmann cu finali Kenwood (diy)

- Modificare bara fata (fara semnalizari)

Si multe altele.... Acestea fiind cele mai recente.

part 2

P.s. Cum fac sa uploadez mai multe poze deoarece forumul imi permite 550kb?

3

4

5

post-52738-1275480524_thumb.jpg

post-52738-1275480547_thumb.jpg

post-52738-1275480646_thumb.jpg

post-52738-1275480683_thumb.jpg

post-52738-1275480810_thumb.jpg

post-52738-1275480915_thumb.jpg

post-52738-1275480977_thumb.jpg

Link către comentariu
stelist_2007

cel mai fain golf 3 pe care l-am vazut.....sa o stapanesti sanatos !!

Link către comentariu

trebuie neaparat sa scapi de suporturile de plastic ale numerelor de inmatriculare

Link către comentariu

frumos sa ai grija de el...mai multe detalii motor putere....:D

Link către comentariu

salut si bine ai venit pe aici!cunosc masina de la 4tuning days 2009,apoi am vazut-o si in 2010.avand si un mk3,ma uit la a ta si salivez.are exact doza de bungust-tuning exact.sa ai grija de ea!

brgds

Link către comentariu

bine ai venit pe forum! ti-am vazut bijuteria si la 4tuning, arata tare bine.

Link către comentariu
Bengy_mk3LOW

Multumesc tuturor , ma bucur ca va place. Nu aveti idee cat de mult apreciez urarile voastre.

Suporturile de plastic ale numerelor sunt jos de mult timp ( ca tot spunea cineva de aici)

Imi pare rau ca nu pot pune mai multe poze deodata... Pozele postate nu sunt cele finale , din prezent, maine incerc sa mai uploadez cateva foarte recente...

Mai este de lucru dar usor , usor imi indeplinesc ideile in ceea ce priveste masina in prezent.

Motorul este stock 1800cmc 90cp ABS type engine ... mono-motronic.... Nu ma gandesc sa il schimb cu ceva mai puternic , vreau sa il fac sa functioneze tipla si sa il "cosmetizez" un pic....

Urmatorul pe lista , motorul se afla, urmeaza sa ii trec in reparatii capitale deoarece s-a bucurat pana acum de 285000 km.

Nu cred ca voi spune vreodata ca este 100% gata ... dar imi si place :))

Va doresc tuturor multa bafta si sa va indepliniti proiectele.

Modificat de Bengy_mk3LOW
Link către comentariu

Foarte, foarte frumos Golf-ul.

Sa il conduci sanatos!

P.S. Pune mai multe poze.

Modificat de rex
Link către comentariu

nu are rost sa mah repet cu cele spuse de colegi dar pentru o asa masina si mai ales pentru proprieter jos palaria

sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme

P.S.:asteptam mai multe poze

Link către comentariu

Stiam masina de pe alt forum,foarte frumoasa intradevar , singurul lucru pe care il regret e ca stam atat de aproape (Campina-Ploiesti) si nu am vazut-o niciodata live. Sa ne auzim de bine :rolleyes:

Link către comentariu

Arata super masinuta, sa o stapanesti sanatos fara incidente! Culoarea o prinde foarte bine. :)

Link către comentariu
Este prima data cand intru pe acest forum pentru a imi prezenta masina... Cu toate ca urmaresc forumul de foarte mult timp.

"Portocala" am cumparat-o in urma cu aproximativ 1 an si jumatate. In mare parte arata cam la fel , dar pe masura ce a trecut timpul am mai facut unele modificari.

Momentan las pozele sa vorbeasca de la sine , si nu din dorinta de a "ma da mare" ci din simplul motiv ca eu consider ca asa este mai just si mai util.

Va multumesc si va astept cu sugestii si reclamatii.

Ca dotari si imbunatatiri aduse de mine se numara si : - Canapele piele Audi S4 1999-2000

- Play Station 2

- Iluminare 100% a bordului si butoanelor in culoarea rosie

- DVD + 1 LCD display 7"

- Sistem audio fata SAL / Sistem spate pioneer / Subwoofer Alpine / Subwoofer Box HiFonics Power From Gods edition

- 1 Statie Kenwood + 1 Statie Boschmann cu finali Kenwood (diy)

- Modificare bara fata (fara semnalizari)

Si multe altele.... Acestea fiind cele mai recente.

part 2

P.s. Cum fac sa uploadez mai multe poze deoarece forumul imi permite 550kb?

3

4

5

wow super tare zimi te rog in mare cati bani ai bagat in astea in scaune , vopsitu spoilerelor nuca de la schimbator ... ff frumos , multi km fara reparatii.

Link către comentariu
Bengy_mk3LOW
wow super tare zimi te rog in mare cati bani ai bagat in astea in scaune , vopsitu spoilerelor nuca de la schimbator ... ff frumos , multi km fara reparatii.

Banii nu conteaza , si nu am sa spun , fara suparare dar prefer sa mentin o doza de modestie si bun simt , nu vreau sa apara discutii cu privire la ce am facut , cat a costat , de unde am luat etc... sa spunem doar ca ma invarteam de un golf 4 GTI sau un 5 Sh TDI sau 1.6 .....

De ce nu pot Uploada Poze per post mai mari de 550kb cand la altii am vazut si poze de 3mb ? ma puteti lamuri va rog frumos? Multumesc anticipat

Link către comentariu
snake-silent

frumoasa masina! ai noroc de ea si cat mai putine incidente

Link către comentariu
  • 3 months later...

Din pacate in august , spre sfarsit a avut loc un incident ...

Masina a iesit cam sifonata , si a trebuit sa mai cumpar un golf , nu din cauza ca a fost afectata structura masinii , ci pur si simplu din cauza faptului ca o masina intreaga m-a costat jumatate din cat a-si fi dat pe piese separat... asa ca am trecut la treaba...

La cateva zile dupa accident am mai cumparat un golf mk3 1.8 gt ADZ , le-am dus pe amandoua in service si a inceput marea "defrisare"

Intai am dat tabla jos de pe a mea ca sa evaluez pagubele... Spre surprinderea mea toate bune si frumoase... Trager-ul faramat , armatura indoita , bara destul de intreaga dar am schimbat-o , farurile in mare parte distruse (au ramas lupele si angel-urile) , capota , aripi (se repara usor dar le schimb) contra-aripi si lonjeroane (90 % intacte contra-aripile si 100% lonjeroanele) , vas servo , vas expansiune indoit , vas spalator indoit si el , tava baterie indoita ( o schimb) si planetara stanga fata a cedat (fiindca oricum statea sa cedeze) , capac delcou spart , conducta epurator stramba , usa stanga lovita de aripa , s-a strambat si ea deci out. Asta e tot ca paguba.

Apoi m-am gandit ca daca tot motorul meu "papa" ulei , sa il schimb cu cel de pe cealalta masina , zis si facut , numai ca impreuna cu el a trebuit si schimbata toata instalatia ... din far in stop ca asa am dorit eu.

Am montat si geamuri + oglinzi electrice , air-bag-uri , chip in cheie si o gramada de alte mici detalii.

La interior am schimbat toate plasticele , din podea pana in plafon , parasolare cu oglinda pe ambele parti , suport trusa medicala si triunghiuri OEM si multe altele.

Ca imbunatatiri am aplicat izolatie fonica si pompa de benzina ca a mea imi lasa impresia ca face figuri.

Cei de la CHOP SHOP se ocupa de tinichigerie totala si vopsire. Desi a trecut o luna , masina abia acum isi primeste vopseaua deoarece au fost multe detalii de care s-a avut grija...

Au dat jos parbriz +luneta si au scos rugina , la fel si arcadele pe spate (probleme frecvente la golf3)

La accident au scapat jantele deoarece dauna s-a produs pana in suportii de la bara...

80 % din operatiunile executate la golf le-am facut eu , fiind pentru prima oara cand umblu la VW... fara a avea cunostiinte tehnice superioare si generale despre golf 3... Deci pot sa spun ca am trecut examenul la voi :screwy: Eu inainte de Golf fiind propietar de Dacie 1310 din 2002

Mai tin sa precizez ca sunteti singurii ca si comunitate , care am decis sa ii tin la curent cu evolutia masinii deoarece sunteti singurii care m-au primit cu bratele deschise. Nimeni in rest nu stie "chestia" cu masina fiind o nebunie personala de a nu spune cand va fi gata si in ce stadiu sunt cu ea.. De marti incepe "marea" asamblare care v-a mai dura si ea ... cat nu stiu , dar am sa va tin la curent. Si acum poze ...

post-52738-1286148452_thumb.jpg

post-52738-1286149288_thumb.jpg

post-52738-1286149373_thumb.jpg

post-52738-1286149384_thumb.jpg

post-52738-1286149395_thumb.jpg

post-52738-1286149599_thumb.jpg

post-52738-1286149616_thumb.jpg

post-52738-1286149679_thumb.jpg

post-52738-1286149688_thumb.jpg

post-52738-1286149698_thumb.jpg

post-52738-1286149803_thumb.jpg

post-52738-1286149813_thumb.jpg

post-52738-1286149959_thumb.jpg

post-52738-1286149972_thumb.jpg

post-52738-1286150030_thumb.jpg

Modificat de Bengy_mk3LOW
Link către comentariu

ii pare rau de ce s a intamplat , capul sus si treci peste , tot raul spre bine , acum macar ai o reconditionare mai profunda

frumoasa masina si te asteptam pe strazi cat mai repede

Link către comentariu

hai inapoi cu ea pe strada...sa o faci si mai bine,daca se poate!

brgds

Link către comentariu

sorry de dublu post!

Modificat de vali_devill
Link către comentariu

Sunt sigur ca va iesi la fel de frumoasa ca si inainte !

Bravo pentru curajul de care dai dovada !

Link către comentariu

Parca n-am vazut-o parcata unde era de obicei..banuiesc ca nu e gata inca.

Sigur iese mai frumoasa acum...Ca orice faci a 2-a oara!

Spor la reparatii.

Link către comentariu

O sa iasa mult mai bine ca inainte,fara rugina e alta viata. Tot raul spre bine. Mult succes la reconstructie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!