Jump to content

VW Passat 1.9 101cp ''02

SirGabriel

Postare recomandată

Pentru inceput va salut pe toti!

Incep prin a va spune ca am masina de anu trecut din luna lu septembrie si am fost multumit de ea , dar o data ajuns cu ea in Romania am cam inceput sa schimb unele brate de la suspensie mici chestii ici colo:D. Si tot de cand am masina am devenit si membru pe acest forum si pot spune ca am gasit lucruri interesante si utile pentru masina;)!

o sa incep a spune ca e o berlina 1.9 TDI de 101cp cu un consum chiar bunicel la drum lung gen Italia-Romania a luat 5.5 la o viteza constanta de 130km si prin oras adica prin Giurgiu de unde sunt...papa cam 8 asa poate si mai mult cand ma dau la ea...fiind tanar e logic:D.

Si niste poze cu ea asta daca sunteti curiosi :

26082009982.jpg

290820091001.jpg

Uploaded with ImageShack.us

aici in Italia...din moment ce rezista curata 5 zile va da-ti seama...si in romania nu rezista asa nici o zi:( e de plans

090920091144.jpg

-29082009994.jpg

29082009995.jpg

29082009996.jpg

Motorul masini mele dupa o curatare de praf...necesita

011020091572.jpg[/url

ajuns deja in Romania si logic la spalatorie:))

011020091571.jpg

181120091802.jpg

ce credeti are doar o saptamana si ceva si e deja plina...

Si necaz pe mine in luna decembrie a anului 2009 am patito...am intrat intr-un gard si am cam spart niste chestii pe sub bara ... unele costisitoare! Ce sa-i faci

gheatza e gheatza si viteza mea neadecvata m-a facut sa stric vreo 3 radiatoare sa indoi tubulatura aia de trece gaze pe ea si duce la intercoler si ceva suporti sa rup!

Pana aici e bine,i-am schimbat si acum am ajuns la partea de estetica mai am bara,sa va pun o poza sau doua cu ea botita:(

161220091943.jpg

161220091946.jpg

si dupa ce am bagat cam app 1000 de euro in ea am adus-o la faza in care mai am sa termin esteticul,adica bara care e plesnita jos,grila cu emblema.

si am o idee:D vreau sa dau tot jos de pe bara adica grilele sa nu le mai pun si nici proiectoarele si sa o 'tunez' cu plasa si sa vopsesc plasa in argintiu gen grila cu emblema VW!

0110200915722.jpg

Uploaded with ImageShack.us deci partea incercuita si as dori niste idei daca se poate?

si pana primesc idei sa va arat cum e in momentu de fata:)

180520102448.jpg

Si inca o data va salut si astept niste idei in legatura cu bara!

Link către comentariu

Las-o asa. Strange bani pt jante. Schimba mult mai mult o masina decat o plasa in bara OEM care niciodata nu va da bine. Roz, mov, argintiu sau negru :)

Link către comentariu

Salut imi place masina frumoasa culoare :) Circoloco are dreptate aduna bani pt. jante ca schimba mult .... sigur 101CP are ? intreb pentru ca are cam multe litere rosii nu are mai multi cai? Multi KM fara evenimente!

Link către comentariu

si eu zic sa nu-i pui plasa,o sa se vada urat

sa o rulezi sanatos

Link către comentariu

clar fara plasa.......culoarea e identica cu a mea :icon_thumright:

Link către comentariu

Te rog sa nu-i pui plasa,n-o tuna,las-o asa.Mai bine ii schimbi farurile ca s-au ingalbenit si arata cam nasol si pune-i mai repede numere de Romania ca nu ii sta bine cu numerele alea :Driver:

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

O sa-i cumpar si jante dar astept sa strang pentru unele care sa dea bine nu ma grabesc :icon_thumright:

ra3v.th.jpg

Astea imi plac si mi s-a spus ca ma costa in jur de 27 d mil cu tot cu anvelope...dar merita sunt gen Phaeton parca

Link către comentariu
  • 1 year later...

revin cu noutati !!! i-am pus jante pe 17 de cv timp

gallery_53435_235_631659.jpg

gallery_53435_235_220694.jpg

si azi faruri noi !!!

gallery_53435_235_1002581.jpg

dar am o preblema sper s-o rezolv cat mai repede ... faza scurta la cel din dreapta nu bate la fel de bine ca cel din stanga!!!

Modificat de SirGabriel
Link către comentariu
  • 9 months later...

Revin cu noutati dupa multiple probleme LIMP Mode care intr-un final s-au rezolvat (si deja toti senzori noi sau valve) si era de la o supapa de incalzire a motorinei :)))

acum discuri fata-spate schimbate plus bineinteles placute !

Discuri fata noi :

gallery_53435_235_865951.jpg

Discurile spate vechi :

gallery_53435_235_608237.jpg

Cele noi :

gallery_53435_235_495966.jpg

gallery_53435_235_272055.jpg

Urmeaza : Grila fata crom fara logo....si vedem !

Link către comentariu

Salut

Am avut un Passat tot culoarea asta si de 101cp, doar ca era break. A fost prima mea masina...

Arata super cu jantele pe 17".

Link către comentariu

Vin bine jantele actuale , ce dimensiuni au anvelopele?

Vad ca ai pus o poza cu alt model de janta, am eu acel model, sunt de S-line, daca vrei sa vezi cum vin pe passat arunca un ochi in topicul meu.

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

anvelopele sunt 225 /40 / 17 si jantele sunt Fondamental

Link către comentariu
F l o r i n

Sa le poarte cu placere !

Supapa care da drumul la apa, in incalzitorul filtrului de motorina.

Link către comentariu

De ce ai pus 225/40 R17 in loc de 225/45 R17?

Link către comentariu

am gresit eu acum m-am uitat mai atent si sunt 225/45/17 ZR de alea pentru viteza si oricum eu nu o sa le duc in 300 si cv la cat rezista ele

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!