Jump to content

Volkswagen Passat 35i

vizireanu.c

Postare recomandată

A venit si randul meu sa imi prezint masina.Defapt masina familiei ca merg si eu si tata cu ea,chiar daca eu merg in majoritatea timpului cu ea.Volkswagen Passat GL.An de fabricatie 1995.Motor 1.9 TDI 90 CP.Km parcursi 170 si ceva de mii.2 airbag`uri,abs,servo-directie,servo-frana,computer bord,trapa electrica,geamuri electrice fata,inchidere centralizata cu alarma.MP3 player Sony Explod + 2 boxe pe usile din fata tot sony xplod si 2 boxe in bord alea fiind originale ale masinii si care nu prea imi convine mie de ele,dar pana fac rost de bani sa pun altele pe usile din spate le tin pastea de pe fata ca isi fac datoria.

Link către comentariu

Sa ai parte de ea,de cand o ai?e adusa de afara? Mi se par putini kilometrii de la bord.Si niste poze ,cand ai vreme, cu ea asa mai in detaliu si cu interiorul :icon_thumright:.Kilometrii fara sfarsit !

Link către comentariu

Mersi.Si tu sa ai parte de masina ta.Masina nu a fost adusa de afara.A fost a unchiului meu,si de la el a ajuns la mine.In schimb am schimbat motorul la ea.Am mai avut o masina la fel ca asta adusa de afara [care semana cu a ta inafara de ce modificari i-ai adus tu] si i-am facut transplant,pentru ca motorul care la avut pe ea era motorul de 55 kw 75 de cai,dar saracutii erau cam toti pe duca.Si asa m-am ales cu un motor de 90 de cai.Am atatia km pentru ca in momentul cand am facut schimbul de motor masina cealalta avea in bord aproape 160.000 de km,si nu cred ca au fost dati inapoi pentru ca masina a fost luata de la un neamt, si stiu ca la ei este interzis sa dea km inapoi ca le face dosar penal.Acum,cine stie.Poate sa riscat ala si ia dat inapoi,poate nu.Dar oricum sunt foarte multumit cum trage in momentul de fata.

Si alte poze.

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea multi km de acum incolo. Ca o parere personala...scapa de husa aia de pe volan ca nu e prea estetica

Link către comentariu

35i facelift sau B4 faine masini

Link către comentariu
Sa te bucuri de ea multi km de acum incolo. Ca o parere personala...scapa de husa aia de pe volan ca nu e prea estetica

Mersi.Si tu sa te bucuri de ea foarte mult timp.Am scapat de husa de acum vreo 2 saptamani.Poza e un pic mai veche si de asta inca avea husa pe ea.

35i facelift sau B4 faine masini

Care este diferenta intre 35i si B4?Ca m-ai bagat in ceata.Si eu stiam de B4,dar am vazut la colegu Mabial ca el are pus 35i si am pus si eu.Ca sunt masinile la fel.

Link către comentariu

Sper sa nu ma insel, dar 35i e ASTA! , majoritatea ii zicem B3 . Mai tarziu i s-a facut un facelift, si a iesit 35i facelift, care e B4.

Povestea s-a repetat si mai tarziu cu B5 si B5.5, care e un facelift a lui B5.

Sper ca nu am gresit cu nimic .

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea si sa faci cat mai multi km.Sa ai grija de ea.

Link către comentariu

Care este diferenta intre 35i si B4?Ca m-ai bagat in ceata.Si eu stiam de B4,dar am vazut la colegu Mabial ca el are pus 35i si am pus si eu.Ca sunt masinile la fel.

35i facelift sau b4 ,e acelasi lucru.ikks,da e 35i facelift,deci e 35i :rolleyes:,sau b4.

Link către comentariu

Multumesc pentru urari si pentru lamurire.Sa aveti parte de clipe frumoase alaturi de masina cati mai multi km.

Link către comentariu
  • 6 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!