Jump to content

usa spate dreapta blocata

vale10
 Share

Postare recomandată

Salut am nevoie de ceva sfaturi:usa spate dreapta a ramas blocata.Nu se deschide nici cu telecomanda nici din interiorul masinii.Am actionat de pe consola de pe usa de la sofer de cateva ori fara rezultate.Am nevoie de ceva sfaturi referitoare la aceasta problema sau legate de desfacerea capitonajului usii.Merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Desfa bornele / apoi scoate si mufa de la centrala de confort / Repune-le in ordine inversa .. si vezi ce se intampla

Cineva de pe forum a rezolvat astfel.

Link către comentariu

unde se afla centrala confort?Usa mea a ramas inchisa si nu pot desface capitonajul

Link către comentariu

Sub bord in stanga volanului

Link către comentariu

am patit si eu treaba asta,la mn na fost din centralizata....apasate de cateva ori cu dos

u in portiera....si incearca sa o deschizi,apoi vezi ca trebuie sa ii faci reglaj din blocajul de la incuietoare

Link către comentariu

Fa cum am vb la telefon

Link către comentariu

Nu o sa rezolve nimic din modulul de confort, trebuie actionat de la buton si apasat pe maner, sau in usa poate isi revine.

Link către comentariu

• 3 months later...

Si eu am avut aceeasi problema. Rezolvare: desfacut capitonajul din interior si ajutat de un baiat care se ocupa cu inchideri si alarme, a scos geamul mic si a tras de ceva pe akolo si sa desfacut, mentionez ca a ramas blocata pe inchis si cand o deschideam din interior se ridica tija in sus si cobora imediat jos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!