Jump to content

MyOctavia

atycris

Postare recomandată

Salutare tuturor!

A venit timpul sa va prezint masina mea :

Este vorba de o Skoda Octavia Tour cu motor de 1.9TDI din 2005 . Am achizitonat-o second-hand la 59000 km de la dealer.

Am vandut masina veche un Opel Astra 1.2 16v si eram in cautarea unui Opel cu motor mai mare sau un Octavia 1 RS, dar nu am gasit care sa se incadreze in bugetul meu sau sa fie ok din punct de vedere estetic si tehnic. In cautarile mele am gasit la dealer Octavia Tour cu Km putini si reali , tehnic in stare f.buna si pret care mi s-a parut foarte ok asa ca am luat-o pe ea :) .

Ca dotari ar fi urmatorele :

- computer bord;

- jante alu 15" ;

- oglinzi electrice incalzite ;

- climatronic ;

- volan reglabil ;

- geam electric fata ;

- alarma+inchidere centralizata;

- cotiera fata;

- casetofon Alpine model 2009

etc .

post-52331-1275313226_thumb.jpg

post-52331-1275313234_thumb.jpg

post-52331-1275313276_thumb.jpg

Link către comentariu

Buna alegere ! Te felicit pentru ea si ptr faptul ca ai renuntat la Opel :)

Cat mai multi km si s-o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Mersi mult Andres momentan nu imi pare rau ca am renuntat la Opel, Diesel masina a costat 7300euro cu Tva acum 1 an.

Link către comentariu

Salut , frumoasa masinutza , te-am vazut ieri Schumi ,grabit erai :) ASR ai pe ea ca ABS banuesc ca da ,proiectoare de ceata?.... ar trebui sa faci ceva cu jantele is prea simple ;) so stapanesti sanatos si fara evenimente.

Modificat de mandarina
Link către comentariu
vasi hurghis

Sa fi sanatos si tu si ea , sa te bucuri de ea in fiecare moment !

Frumoasa masinuta post-21055-1275365431_thumb.gif

post-21055-1275365487_thumb.png

Link către comentariu

Mersi inca odata pentru urari, da mandarina ABS da ASR nu am da mai am si proiectoare de ceata in far si volan reglabil pe inaltime si adancime:blah: in rest momentan cam atat cu jantele as face si io ceva ..... da nu stiu ce culoare ar merge ca de schimbat nu am bani acuma .

Link către comentariu

@mandarina si @atycris: voi v-ati facut pozele la masini in aceeasi locatie si acum vi le laudati unul altuia, ce urmariti, adunarea de posturi? :rolleyes:

Link către comentariu

oricum astea din topic-ul "Masina mea" nu se contorizeaza

Link către comentariu

Da intamplator eram la aceeasi spalatorie si am tras niste poze da sincer nu stiu cu ce as fi eu sau atycris mai bogat daca se acumuleaza niste posturi sau nu din pacate nu o sa mearga nici masina mea nici al lui mai bine ..... da ne-am imprietenit orecum atunci si nu cred ca e ceva rau ca las eu sau el niste comenturi unu altuia :D

Link către comentariu

Oricum nu se contorizeaza! ....atunci de ce ne legam de acest aspect zici ca am fi niste copii , in fine sa fim sanatosi asta conteaza! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!