Jump to content

Skoda Fabia 1.4 TDI 105 CP, proiect in derulare

plumber

Postare recomandată

Hmmm, arata beton bara fata cu cupra lip si montantii laterali negri. In schimb pacat de prizele de aer de pe aripa fata si capota + ornamentele bara spate + chiar si pragurile laterale. Daca cautai un model mai frumos, cred ca se potriveau mult mai bine.

In rest, arata interesat masina, mai ales ca e alba ( si arata bine asa ) plus ca se vrea sa fie ceva un Rs look :)

Neaparat de schimbat jantele cu ceva mai mare, eventual si niste capace crom pe oglinzi. Oricum ai si acel ornament cromat pe geamurile laterale.

Link către comentariu
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• plumber

30

• c_cipy007

16

• bebeko

8

• hihi

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poate vopsesti si muchia aceea alba dintre montanti :D Se vede alb acolo si nu mai e continuitate ... :icon_thumright:

Link către comentariu

din pacate :( am avut dreptate cu prizele nu sunt deloc ok :nono: pragurile sunt prea late iar bara spate ar trebui lasata simpla doar e RS, sper sa nu te superi ca te-am criticat doar ca ai inceput sa o incarci prea mult(exact asa am facut si eu la inceput si acuma e mai clean)

PS dc vrei am o priza de aer Milotec de pus pe plafon s-ar potrivi cu un look racing

Modificat de c_cipy007
Link către comentariu

Pacat ca dupa ce ai montat kitul de rs ai mers pe stilul kitch :(

Arata mult mai bine fara ornamentele astea de cielo sti

Bafta pe viitor :Driver:

Link către comentariu

Nu am apucat sa citesc tot topicul, deci poate ti s-a mai zis :) Jante mai mari neaparat ! De aia arata si asa incarcata.. Mie imi place kitul, o prinde foarte bine. Si cu niste jante pe 17"-18" va arata altcumva. Eu as opta pentru ceva pe negru in locu tau. Dar banii tai , deciazia ta :)

Link către comentariu

faina faina, am si eu o fabia numai ca e rosie si vreau sa ii mai fac una alta ! de unde ai luat farurile ?

Link către comentariu

@Circoloco, ai dreptate a ramas un pic de alb, o sa rezolv.

@hihi: banuiam ca prizele de aer vor fi cele mai controversate si da, e posibil sa fie kitch pentru unii, nu neg. Adevarul e ca in momentul in care vrei sa te distrezi un pic facand masina sa arate mai sport exista si riscul asta :) In orice caz, parerea mea e ca masinutele mici trebuie sa incerce sa fie un pic mai fun, sa nu se ia prea in serios. Sobru da bine la o limuzina mare. E suficient sa ne uitam la noul Citroen DS 3, Fiesta si chiar Mini. Toate sunt un pic mai " Flashy" . Oricum prizele n-au nici o legatura cu cele de " Cielo STI " nu sunt mesterite de nea Gigel in garaj si lipite cu " prenandez" . De fapt sunt chiar scumpe si vopsite profi, ca si restul kitului. Dar gata cu pledoaria :blah_:

@Cipy: multumesc pentru oferta, stiu priza aia. Si nu ma supar, nici nu ma asteptam ca asa modificari radicale sa placa in totalitate si tuturor.

@Quino: Farurile sunt de la Jom, cumparate de la www.logtuning.ro.

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic, pana acum m-am ferit de ele, o optiune personala. Mi se pare ca toate masinile tunate devin la fel , imbraca o uniforma si se diferentiaza prea putin una de alta in felul asta. La exterior nu-i mai fac nimic, jante mari si gata, asa cum am zis. Daca castig la loto pun si stopuri Hella, altfel nu cred ca o sa ma indur sa dau 320 Euro pe ele. :)

Link către comentariu

foarte frumoasa fabiuta ta....ce nu mi place deloc, prezenta acelor grile de aer ^^ ...si cum zicea si cipy, pragurile parca sunt prea late....alea treaca mearga, dar grilele alea strica tot aspectu...

Link către comentariu

Nu am apucat sa citesc tot topicul, deci poate ti s-a mai zis :) Jante mai mari neaparat ! De aia arata si asa incarcata.. Mie imi place kitul, o prinde foarte bine. Si cu niste jante pe 17"-18" va arata altcumva. Eu as opta pentru ceva pe negru in locu tau. Dar banii tai , deciazia ta :)

18??? eu zic 16 sau 17.pe o masina asa mica jantele de 18 o sa se vada ca un fund.16 cu anvelope 205/45r16 sau daca opteaza pt 17 atunci 215/40r17.

Inafara de jante masina arata super bine.Chiar imi place asa pe alb si cu kitul de RS.keep up the good work.

Link către comentariu

18??? eu zic 16 sau 17.pe o masina asa mica jantele de 18 o sa se vada ca un fund.16 cu anvelope 205/45r16 sau daca opteaza pt 17 atunci 215/40r17.

Inafara de jante masina arata super bine.Chiar imi place asa pe alb si cu kitul de RS.keep up the good work.

eu cred ca pentru Fabia maxim 16" ar fi ok pentru directie eu am jante pe 16" 8J cu cauciucuri 215/40 r16 binenteles am vazut in Germania unii care au pus si 19" pe Fabia dar tin masina pentru show nu pentru drumuri de zi cu zi iar in Romania cu drumurile noastre cu jante mari tot timpul stai cu morcovul intre coaste :lol:

Link către comentariu

17" sau 18" ??? Nu mi-as pune nici daca le-as primi de pomana. Talonul ar ramane cat un prezervativ :D Cu suspensia mea semi-sport ar fi combinatia "ideala" pentru craterele nationale. Nu stiu daca se vede in poze dar acum am cauciucurile de iarna pe jantele astea ( si asa vor ramane ) de 175/70R14. Diferenta fata de cele de vara cu 185/60R14 se simte chiar bine, in sensul ca acum am si eu confort. Cred ca la primavara o sa ma orientez spre 15", maxim 16" si cu cauciucuri ceva mai moi, gen Toyo sau Michelin.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Mult mai ieftin ??? Pai as vrea si eu sa stiu ^_^ O sa fac montantii in negru...doar daca ma hotarasc sa vopsesc tot plafonul in negru. Inca nu m-am decis, inca mai photoshopez.In alta ordine de idei am montat si o bara de rigidizare fata, senzatii tari pe serpentine, nu altceva :icon_rambo: La inceput am avut dubii daca merita pentru o masina fara sute de cai dar s-a dovedit ca face toti banii.

Foarte faina masina. Detaliaza te rog schimbarea de comportament cu bara stabilizatoare.

Link către comentariu

Multumesc. Vezi ca gasesti putin mai jos de postul citat de tine tot ce te intereseaza.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Acum ca a venit primavara am cumparat in sfarsit si jantele mai mari. Wolfrace Pro-lite 16" J7, culoare gri gunmetal. Sincer as fi preferat albe, apoi argintii si pe ultimul loc negre sau pe acolo...dar am vrut neaparat foarte usoare ( astea au 6,9 kg ) ceea ce a redus optiunile la 2-3 modele. Le-am scos azi la inaugurare vreo 300 km, se comporta bine, ce ma surprinde e ca nu vad o inrautatire a confortului, desi am cauciucuri cu talon destul de mic, 205/50/16. Sedinta foto cu pantofii noi mai jos :D

post-54422-0-50765500-1300303211_thumb.j

post-54422-0-07287000-1300303270_thumb.j

post-54422-0-04530200-1300303288_thumb.j

Link către comentariu

felicitari pentru achizitie arata f bine abia astept poze cu stopurile pe care le primesti azi ;)

Link către comentariu

Arata foarte bine cu noile jante, dar ca sa arate si mai bine recomand sa colantezi/vopsesti(sau sa ii faci orice) cromul ala de pe grila fata, ai putea sa ii faci marginea rosie si sa ii lasi interiorul negru ca sa se asorteze cu noile jante si personal i-as colanta si plafonul cu negru lucios :rolleyes:

Link către comentariu

Multumesc pentru sugestie, chiar mi se pare o idee buna si originala cu grila radiatorului neagra cu margine rosie. Fabia cu parfum de GTI :biggrin: Pare destul de greu de facut, totusi.

Dupa cum spune si Cipy, urmeaza stopuri Hella. O stii el ceva... :rolleyes:

Link către comentariu

Arata bine jantele

Mai jos, o idee cum ar da o grila (AM ce-i drept) cu interior rosu

:ninja:

post-37216-0-68943000-1300395197_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cu intarziere ca am cam fost ocupat pun si poza cu stopurile Hella Spots. Si cu asta am mai bifat o obsesie din lungul sir care compun boala asta fara leac :icon_cheesygrin:

post-54422-0-79632800-1301921449_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu prea, decat ca o doamna "binevoitoare" nu s-a obosit sa mai foloseasca frana din dotare si m-a utilizat pe mine drept parapet :rolleyes: Ca urmare bara spate va intra la vopsit+cateva ajustari, o sa incerc sa integrez ornamentele de bara adaugate astfel incat sa fie corp comun cu bara spate. Sa vedem ce iese :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!