Jump to content

Stream - indisponibil

andrei_221
 Share

Postare recomandată

Un amic ce a avut probleme cu Stream-ul a aflat o chestie interensanta. In caz de inlocuire pe garantie, Skoda inlocuieste cu Audience. Stream nu mai este disponibil ca piesa de schimb.... Acum are Audience pe masina....

Modificat de andrei_221
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 years later...

Se pare ca am si eu o problema cu Stream-ul care intr-un fel se manifesta si acum ceva timp. Pana acum se intampla cand apasam eject la CD sa refuze sa il scoate (pe ecran aprea CD Error). dar asta se intampla din cand in cand. Mai nou de cateva zile nu mai pot sa scot CD-ul din unitate, de fiecare data cand apas pe butonul de eject scrie CD Error si CD-ul ramane in unitate. Stiu ca mai era un topic in care cativa forumisti aveau aceleasi probleme si parca cineva zicea ca a rezolvat problema prin updateul softului Stream-ului, stie cineva ceva legat de chestia asta cu updateul ?.

PS: Cat costa un Stream nou sau ma rog Audience nou ? Intreb doar asa informativ ca nu am de gand sa cumpar unul nou pentru ca mai mult ca sigur pretul este exagerat de mare, iar daca nu o sa il pot face probabil o sa iau unul second hand ...

Link către comentariu

• 7 months later...

Salut,

Am skoda din semnatura. Modelul este 1Z / STBGUX01

Am probleme su Stream-ul. Nu mai merge nici un Cd. Ideea este ca masina este la mine din octombrie 2012. asa am cumparat-o cu acest minor defect. As vrea sa remediez problema si sa inlocuiesc Stream-ul. Aveti idee daca pot pune Swing. Dar fara sa imi afecteze actualele afisari. Adica afisarea modificarilor ce le fac la Climatronic. Nu cred ca ma deranjaza prea tare nici sa pun un alt STream.

O alta intrebare este daca pot conecta comenzile de pe volan. Specific ca ea nu are, deocamdata. :))

La ce trebuie sa ma uit sa vad daca pot face aceste modificari?

Link către comentariu

- merge Swing, fara afisaj de la climatronic.

- pentru comenzi pe volan, trebuie volan cu comenzi, calculatorul din interiorul volanului, verificat calc de coloana de directie si gateway.

Link către comentariu

Ok. Mersi. Este cineva care a facut aceasta modificare. Adica in loc de Stream sa puna Swing. o poza daca se poate cu tot bordul.

Nu imi pot da seama cum arata pe masina. Este cu alte culori, nu are verdele acela de la Stream.

Se pare ca nu ma pot descurca singur nici cu modificare. trebuie sa merg la electrician.

Link către comentariu

asta e singura care am facut-o cand am montat Swing-ul...

post-17228-0-45070400-1358535448_thumb.j

butoanele au tot iluminare verde,, ecranul este cu scris alb pe fond negru. Nu stiu exact motivul, presupun ca are de=a face cu gateway , insa va sta tot timpul pe treapta de iluminare de noapte, adica redusa ca intensitate si ziua nus e vede nimic pe ecran. Stiiu ca faceam un mic artificiu - aprindeam farurile, reglam intensitatea luminilor din bord la maxim, apoi stingeam farurile si Swing pastra luminozitatea mai ridica.

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

A fost nevoie de vreo codare ulterioara cu VCDS ?

Link către comentariu

nu mai stiu... teoretic nu ar trebui.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Acum o saptamana mi-am dat jos bateria sa o pun la redresor.Cand am pus-o la loc streamul functiona normal.Azi am vazut ca nu mai am nici un post memorat.Ce poate fi?Nu e greu sa le caut din nou dar nu inteleg ce s-a intamplat.

Link către comentariu

Ok. daca vreau un sistem cu Navi? am nevoie si de modulul pentru GPS sau are el integrat ceva! (Doamne ........sunt praf la astea)

ce frumos e acesta.......

Link către comentariu

in principiu nu ai nevoie de modul de GPS... navigatiile de China au inclus totul in ele... absolut tot ce iti poti dori... insa calitatea slaba in diverse puncte "cheie" i-a facut pe multi sa nu cumpere asa ceva

Link către comentariu

OK.....am sa caut totusi sa vad daca pot pune un volan cu comenzi si apoi ma mai gandesc si la Stream.

Aveti idee daca pot pune pe modelul din 2005. Imi zicea cineva ca ar fi f usor de pus daca am un computer...ceva sub volan sau ma rog in zona aceea) si ca acesta ar comanda geamurile si totodata si comenzile de pe volan.

Daca as avea deja acest comp ar fi si mai ieftin de pus si mai usor. cred ca Streamurile au toate aceasta facilitatem nu trebuie sa vad daca se poate si in cazul lor.

Link către comentariu

nu au treaba geamurile cu comenzile de pe volan.

Este un calculator la volan... orice octavia 2 il are... Trebuie verificat daca calculatorul coloanei de directie suporta comenzi. Ai computer de bord?

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

da....te referi la cel care arata temperatura.....consumul mediu si toate cele.......!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Hello, acum m-am hotarat.

O sa pun tot stream >mi se pare ca acest tip chiar i se potriveste consolei existente pe masina - model 2005< dar caut cu MP3.

Intrebarea mea este: cum fac sa conectez Aux pe el. Cand am cautat Stream cu MP3 am gasit ceva coment pe aceasta tema. " iti explic si cum sa conectezi Aux la el". 

Ce ziceti se poate. Si daca da, CUM?

Link către comentariu

da, se poate conecta mufa AUX....  este un cablu special, cu o mufa ce se potriveste in mufa mare de la Stream. 

http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=269&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II%28A5%29

http://www.briskoda.net/forums/topic/235116-stream-mp3-aux-in-retro-fit/

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut. Am si eu o octavia 2 din 2006 echipata cu stream mp3. Am achizitionat de curand un mp3 swing de pe o octavia 2 cu facelift si l-am montat. Toate bune si frumoase, mufa s-a potrivit, doar ca iluminarea este slaba. Pe langa asta, in trei -patru zile mi-a consumat bateria noua. Care ar fi problema? Ms mult

Link către comentariu

Pentru baterie descarcata trebuie sa faci update la CAN, daca se poate, daca nu, trebuie inlocuit.

Link către comentariu

Din 2006 cred ca trebuie inlocuit, nu cred ca merge update.

Partea cu luminozitatea nu stiu daca se rezolva cu upgrade-ul de CAN, teoretic ar trebui.  Daca nu, e un mic truc. Aprinzi farurile, reglezi intensitatea luminilor din bord la maxim, stingi farurile si se va pastra setarea de luminozitate maxima la displayul Swing

Link către comentariu

Multumesc mult. Astazi ma duc la un meserias sa vedem ce rezolv. Bafta multa

Link către comentariu

• 5 years later...

eu am achizitionat o octavia 2 an 2005 avand cp de bord , la partea de audio este dotata cu stream simplu si vreau sa pun unul cu mp3 , mai necesita alte cablaje sau alte codari ptr acesta operatiune . Multumesc .

Link către comentariu

ok , daca optez ptr modelul swing care echipeaza oc 2 fl , implica update de kan ptr a functiona corespunzator sau mai implica si alte modificari ?

Cu stima !

In urma cu 5 ani la ultima discutie avuta aici referitoare la acest model s-a concluzionat ca nu merge update , poate de atunci au mai aparut alte noutati !

Link către comentariu

Update de can pentru a nu descarca bateria.

DAr pierzi afisarea senzorilor si a climei.

Link către comentariu

Am gasit un stram cu mp3 , iar proprietarul nu stie nimic de codul pin .Masina o are de noua .Nu necesita cod de deblocare acest tip de aparat cand este transplantat de la o masina la alta ? Are cartea service originala dar nu scrie nimic acolo.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!