Jump to content

passat b6 2007

edu2004it

Postare recomandată

Salutare colegi,dupa multe cautari am decis si eu ce masina sa cumpar:masina de criza.Nu vreau sa supar pe nimeni dar audi e in inima mea,o noua incercare vroiam un audi a6 2.7 dar pe criza asta e buna si una de criza mai ales ca au trecut prin casa mea numai vw si actual avem unul.golf 5 al sotiei.actual am cumparat pentru mine un passat din 2007 negru africa,break 118000 km luata ca de obicei din germania.Nu prea ma pricep la prezentari nu-mi vin acuma in minte dar va zic ca e motorul 1.9 tdi 105 care se va transforma in curand cu ajutorul tcm turbo ,multumim pe aceasta cale ca sunteti profesionisti,ce mai are....scaune electrice,incalzire in scaune,dublu climatronic.computer de bord 4 geamuri electrice si mai multe dar nu mai tin mminte.va multumesc ca existati.multi km fara incidente la toti participantii la trafic.

post-64126-1275117756_thumb.jpg

post-64126-1275117776_thumb.jpg

post-64126-1275117788_thumb.jpg

post-64126-1275117809_thumb.jpg

Link către comentariu

Ce frumoasa e... :wub: Ai uitat sa spui ca are volan din piele,tempomat,navi,auto hold,proiectoare,geamuri fumurii..sa o stapanesti sanatos!

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

mersi mersi da si mi-e i-mi place am scris asa la graba la juma de ora ce am batut palma cu vanzatorul.

Link către comentariu

Frumoasa. S-o stapanesti sanatos. Un pret foarte bun. Daca te hotarasti s-o vinzi pt a-ti lua audi, anunta-ma, poate facem un schimb de scaune :))

Link către comentariu

frumusica masinuta ta. In poza a 3-a e ceva reflexie care seamana cu un semnalizator (stopul lateral spate)? Sa o conduci sanatos!

Link către comentariu

deocamdata nu cred ca am sa o vand va trece mult timp pana sa o vand,doar daca castig ceva la lotto sa schimb masina,acum am altceva in plan cu banii ramasi.casa.o zi buna tuturor.

ceea ce va urma va fi:scimbare curele, role adica distributia,filtre,ulei....etc sa respire si ea sanatos va mai avea o pereche de xenon faza scurta,becuri albe interior.exterior si mai tarziu.......poate ma gandesc la piele sa vedem.

si ceea ce e mai important o modificare de soft la tcm turbo.sa fie mai fasneata

Link către comentariu

Frumoasa si dotata balena :icon_thumright: multi km fara evenimente neplacute (niste preturi cu softul si distributia??) :Driver:

Link către comentariu

Dupa jante si scaune cred ca e sportline. Pffff ce au scazut si preturile.. In 2007 inainte sa iau Skoda aveam de gand sa iau tot un Passat sportline varianta sedan cu putine dotari in plus fata de al tau si ma costa atunci 18000. Oricum ramane una din masinile mele preferate.. iar daca noul passat va arata asa cum l-am vazut in ceva poze spion inseamna ca eu voi fi printre cei ce vor prefera modelul vechi in locul celui nou :))

Link către comentariu

multumesc ce sa zic trebuie sa vorbesc cu domnul voinea pentru pret.am vazut ca acuma e de 1000 ron sau ceva de genul asta daca vin si cu un copil se face reducere acum din ce am vazut pe forum.momentan nu am cum sa ajung cu copii am 2.cam peste 2 saptamani am sa ajung sa fac ceea ce am zis.iar la piese am sa le comand eu dar nu in romania.am facut o comparatie la calitatea produselor si nu e aceeasi ca in afara.si am sa le montez la mecanicul meu care nu stramba din nas daca vin cu piesele mele cum fac alti mecanici.preturile inca nu le am.dar in curand trebuie sa le comand si va zic.daca e cineva interesat.am schimbat la golful sotiei(golf 5 1.9 105cv)ulei castrol,toate filtrele posibile si m-a ajuns in jur de 170 euro.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

as dori aceste cercuri ce ziceti? sunt pe 17

nu se vad

post-64126-1276634218_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca le-ai gasit la un pret bun merita. Seamana destul de mult cu modelul Chicago, model ce vine numai pe 18''. Daca in schimb sunt scumpe, mai bine ai cauta un model original pentru ca sunt si mai rezistente.

Link către comentariu

pai....pretul lor e de 115 euro bucata.nu cred ca sunt scumpe.am zis ca da bine pe balenuta mea.

vor urma:oglinzi nichelate.iesire sprt nichelata,si cred si manerele nichelate.la inceputul lunii iulie am sa fac o vizita domnului voinea,ptr insanatosire,xenon am cumparat deja ma tot uit dupa incaltari.mi-a sarit in ochi modelul acela care dupa mine ar da bine.

Link către comentariu

Deja ai pachetul crom pe ea... daca ii mai adaugi si tu o sa fie mult prea incarcata. Las-o asa ca este mai mult decat suficient :icon_thumright:

Link către comentariu

sa stii ca m-am gandit si la treaba asta sa nu fie prea incarcata.dar parca oglinzile cromate ma atrag

de jante nu mai zice nimeni nimica?o parere pentru balenuta mea neagra.M-ai tarziu am sa va prezint si masina sotiei un golf v.din 2005

Link către comentariu

frumoasa foc ... si pretul e bestial !!! daca nu ai rulou peste portbagaj pm`me :D

Link către comentariu

arata super bine, sa o stapanesti sanatos! Normal ca tot romanul din Germania isi ia masina, ca e mama lor acolo. Ce, vrei ceva echivalent rulat la noi, intretinut de o gandire romaneasca(hai lasa ca mai merge etc.), km dati si alte magii ascunse. Si la noi exista masini ingrijite, oameni corecti dar mai rar. Un bazar unde se afla masini bune este chiar aici pe forum, asa consider. Bafta!

Link către comentariu

da eu la inceput nici nu stiam de acea maneta in plus si am intrebat si eu ca la golful sotiei nu are asa ceva,asta e.da nu am vrut masina rulata in romania pentru ca stiu cum e,am vrut masina de afara mai ales ca eu locuiesc in afara tarii.deci probleme aproape 0.nu ca la noi.cand vin in romania ma apuca groaza i-mi troncane masinile ca altceva,dar m-am obisnuit.nu mai fac cazul vin mai rar pe acasa.

iar cu bazaru ai dreptate e bun forumul nostru dar cei mai vechi si de noi stiuti si dupa ceva prezentari,intrebari,...etc cei noi....apar doar la vanzari.......nu prea cred ca sunt seriosi asta e parerea mea.

Link către comentariu

nu cred ca din2 posturi poti sa`ti faci o impresie prea ampla aici :) ... oricum ... iti admir masina mult ... acum un an poate ca faceam si eu efortul sa iau una la pretul ala !

Link către comentariu

asa e dar eu ma refeream la cei cu vechime pe forum si ceva detalii pai....ii vezi si la ce nevoi mai au ca,caute defecte si alte treburi.am zis si eu aici ca aici se strang pasionati de automobilele lor si va dat seama ca nu le vor utiliza in asa hal si nu tin la banii lor investiti.o seara placuta la toti forumistii.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

achizitionat 2 capace oglinzi pret 90 euro abia astept sa le montez.

cromate, uitasem

Link către comentariu

facut oparatia.iesit oparatie......bine....ok masina trage cum trebuie sa traga.deci verdict 10.laude.traiasca tcm

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

facut foto

distributie schimbata pret 600 de euro.de la un var de/al meu care lucreaza la reprezentanta skoda.totul pe original.in acest pret intra si uleiul,intinzatorul,pompa de apa si toate filtrele posibile.vreau sa va zic ca pe golful sotiei am power box dar nu se compara cu operatia de la tcm.si passatul e mai greu decat golfuletul.passatul zboara si nu are decat operatia normala nu am bagat cai sa fie ci cat ii trebuie si sunt fffff multumit si consumul e prea tare.1856 mixt drumuri romania,autostrazi ungaria,slovenia,italia 5.6l/100km

sa zicem media pe autostrada stateam 130.140 si am mai si probat"o cu 190 si mai avea potential dar ramaneam fara permis.in romanica ...cum se circula am facut oituzul numai in scartait de roti i/mi placea la nebunie pe curbele acelea.

am sa incerc sa mai fac ceva foto dar i/mi e greu cu dimensiunile ca aparatul meu e reflex digital si le scoate cam mari dar am sa vad eu.o zi buna tuturor

post-64126-1278767088_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!