Jump to content

Borutza mea:D

ginelonea

Postare recomandată

Un E 270 avantgarde :) asta mi as dori dar nu mi l permit:D

fi sigur ca am grija de ea ptr ca mi place f mult :D

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ginelonea

20

• rudolf.s

3

• Circoloco

3

• Muale

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Astazi mi a ajuns noul scut motor metalic de la baietii de pe www.scutauto.ro si sper sa l montez tot astazi

Link către comentariu

Asteptam o poza si o parere..cam ce greutate are scutul si ce grosime,si daca esti multumit :beerchug: Ma gandeam si eu sa cumpar unul ca e praf asta stoc..

Link către comentariu

din pacate am uitat sa fac poze cand aveam masina pe elevator si se vedea f bine cum vine scutul.e din tabla de otel de 2-3 mm are gura de vizitare ptr baia de ulei asa ca nu mai este nevoie sa dam scutu' jos la fiecare schimb de ulei,eu unul sunt multumit mai ales ca am garda la sol destul de redusa si la ce drumuri avem prin tara merita investitia (300 lei scutul, 55 lei transportul,50 lei montajul) o sa revin cu poze

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Wow...dotari de exceptie, motor pe masura!! Ii lipseste vreo ceva? :Driver:

Culoarea e la fel ca a colegului Rudolf's. Trage un ochi la el in topic sa vezi ce a facut din bora lui poate te inspira la un bad-boy ceva

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

mai lipseste 4motion :P iar in legatura cu bora colegului Rudolf's am admirat o de la inceput :blah:

Link către comentariu

in legatura cu scutul...la golf4 presupun ca e aceeasi treaba acolo jos,nu? eu am scos scutul de plastic (mai mult am fost nevoit) dar la motor mai sunt acele 2 laterale de plastic,unul la distributie,altul...dincolo :D . scutul de metal se monteaza peste capacele alea? ai montat si inaltatoare dupa ce ai pus scutul sau ai lasat-o stock?cam cat de joasa e in zona scutului?

Link către comentariu

scutul a venit peste lateralele acelea de plastic si cred ca e la fel si la golf4 in partea din spate gaurile ptr prindere sunt facute iar in partea din fata se monteaza o bara care e inclusa in pachet,garda la sol parca a avut putin de suferit si chiar m am gandit la niste inaltatoare dar nu stiu unde sa gasesc, am auzit ca la skoda pachetul de drumuri grele e format din scut metalic si inaltatoare

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am facut ceva poze cu scutul dar nu pra le am reusit neavand un elevator la indemana :icon_cool:

si asta

post-59334-1283444881_thumb.jpg

post-59334-1283444903_thumb.jpg

post-59334-1283445249_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Din pacate nu m-am putut bucura prea mult de ele ca s-a intorns iarna si le-am schimbat cu cele de tabla cu cauciucuri de iarna.

post-59334-0-72202700-1298388147_thumb.j

Link către comentariu

Foarte frumos ii sta cu jantele!

Felicitari pentru achizitie si pentru masinuta !

Poti spune te rog, cu cat ai luat jantele daca nu este secret ca sunt si eu in cautare de niste Santa Monica!

Multumesc!

Link către comentariu

Ms Circoloco mi-au fost de ajutor sfaturile tale in legatura cu jantele

Da nu este niciun secret am dat jantele mele de vara si 300 lei

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Sincer pana acum nu ti-am vazut topicul, dar am recuperat acum. :) Frumoasa masina. Cand am luat si eu masina cautam dotari de genul dar sunt destul de rare. Si mai ales cu aceasta culoare! :) Felicitari!

Cu Santa monica ar merge niste distantiere, mai ales pe spate. Vezi la colegul DomaniG. Si el are aceleasi jante si isi pune acum distantiere.

Te-ai gandit la un stalp negru? Niste stopuri cu LED? Cum lumineaza farurile? Iti plac insertiile de mahon?

Bafta!

Link către comentariu

ms rudolf!chiar am de gand sa-mi fac stalpii negri si cu timpul poate sa schimb stopurile am vazut ceva care imi placepost-59334-0-58344200-1302619729_thumb.j dar deocamdata am alte prioritati(schimbarea kitului de distributie si kitul de ambreiaj ca da semne e oboseala),faruri sunt ok singura chestie e ca nu mai merge reglarea automta a farurilor si inca nu am rezolvat-o,mahonul poate ca nu e asa potivit intr-o masina putin mai sportiva dar mie imi place cum da cu toate ca e pretentios si au aparut mici fisuri in unele locuri la manere in special, in rest sunt foarte multumit de masina,de motor in special si sper sa nu am probleme cu ea de acum incolo,inca nu m-am gandit la flanse cu toate ca am vazut si la colegu circoloco o sa vad si o sa va cer ajutorul cand ma hotarasc

O zi buna!

Link către comentariu

foarte frumoasa si capabila masina:)felicitari...

farurile si jantele sunt de vis...

sa ti se invarta rotile cat mai multi km fara probleme:)

la evecuare te-ai gandit sa pui niste tpsuri?:)ceva finutz cum are razvan circoloco?:)

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

Iti recomand un model negru. Arata mult mai bine cu culoarea masinii. Sau chiar crom da iti place. Cu rosu... e cam ciudat.

De asemena o toba sport arata bine si chiar face bine. Recomand Sebring.

post-2155-0-86933500-1302623091_thumb.jp

post-2155-0-17656300-1302623332_thumb.jp

post-2155-0-47346600-1302623393_thumb.jp

post-2155-0-59187900-1302623418_thumb.jp

Link către comentariu

@Lawrentzyu_86 da m-am gandit sa pun niste tpsuri dar uite ce ideii imi da colegu rudolf sa schimb toba cu totul si mi-ar placea mult mai mult sa o schimb decat sa pun niste tpsuri,din ce am vazut toba ajunge undeva la 500 euro asa ca as iesi mai ieftin cu niste tpsuri

@rudolf.s ai dreptate dau mult mai bine pe negru decat pe rosu dar alea le-am vazut la momentul respectiv si mi-au placut dar inca nu sunt hotarat sa le schimb si nici nu stau asa de bine cu bugetul:D iar toba e superrrr dar si pretul pe masura,o sa tin cont de recomandarile tale

Link către comentariu

O evacuare finala pe diesel nu face mare branza. Daca e ceva "cap-coada" da. Personal nu cred ca merita investitia doar pentru o finala fie ea si brand. Plus de asta din cate vad tu urmaresti doar aspectul nu si performanta. Cu 3-4 milioane faci o treaba profi si de calitate ca sa arate bine. Cu restul banilor pana la 20mil ai de stopuri si de 2 revizii :D

PS: tine cont ca farurile tale sunt oem (aspect crom). Stopurile oem sunt rosii. Tragi singur concluzia ce merge mai bine (farui-crom + stopuri crom-rosu sau faruri-crom + stopuri negre total).

Spor la modificari :Driver:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!