Jump to content

Jetta mk5

Garo

Postare recomandată

Am aparut si eu pe aici cu o jetta mk5 (2008) ,1.6 102 cp

post-68528-1274960588_thumb.jpg

post-68528-1274960607_thumb.jpg

Link către comentariu
vasi hurghis

Foarte tare! Pozele au fost retusate ?

Sa fi fericit alaturi de masina :vaidecapulmeu: si sa te folosesti cu placere de ea!

Link către comentariu
Foarte tare! Pozele au fost retusate ?

Sa fi fericit alaturi de masina :vaidecapulmeu: si sa te folosesti cu placere de ea!

Multumesc. Pozele au fost retusate, da

Ceva idei ptr modificari?(in ceea ce priveste masina)

Link către comentariu

folie deschisa pe geamuri, 2 cm mai jos masina, un ornament de inox frumos la evacuare, sau toba cu totul schimbata .

Link către comentariu
folie deschisa pe geamuri, 2 cm mai jos masina, un ornament de inox frumos la evacuare, sau toba cu totul schimbata .

La ce gropi sunt in oras, mai jos n-o sa o dau :P :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

felicitari pentru alegere... si eu un sunt un fan jetta... multi km fara incidente...

Link către comentariu

As vrea sa ii pun un eleron type M dar nu gasesc pe nicaieri in culoarea caroseriei. Aveti ceva idei?

Link către comentariu

Il iei si il vopsesti tu :)) E mai simplu ... eu asa zic

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

frumoasa.

sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.

ai gasit pana la urma eleron?

sunt curios cum da pe ea.

mi-as lua si eu :blah_:

Link către comentariu

Salut ! Felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos. Ma minunez de fiecare data de cat de bine e desenata masina asta, iar pachetul sport cu care vine echipat TSI-ul de 170CP e foarte fain.

Si ca tot veni vorba de modificari, eu unul as incerca sa ma apropii de TSI-ul lui Daniel:

- fusta sport fata-spate

- jante sport stock

- suspensie (desi ai spus ca nu vrei sa o cobori mai mult )

Din experienta proprie, cum iti variaza consumul in conditii normale de exploatare ? Te intreb pentru ca-mi doresc de foarte mult timp o Jetta (bugetul inca nu o permite da nu mai am mult :vaidecapulmeu: ) si ma tot intreb pentru ce sa optez: un TDI de 1.9 din 2008 sau un 1.6 tot din acelasi an, la un pret ceva mai mic.

Multumesc.

Link către comentariu

Foarte eleganta masina,se vede ca e noua si ingrijita.cat mai multi km fara evenimente.

P.S cu ce program ai retusat asa de grozav pozele,ms mult

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
ceva noutati? ai gasit eleron?

scuze de intarzierea imensa, pana la urma nu am mai pus eleron dar masina a primit pleoape pe care le-am vopsit ulterior in culoarea caroseriei. o sa apara si pozele imediat

Salut ! Felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos. Ma minunez de fiecare data de cat de bine e desenata masina asta, iar pachetul sport cu care vine echipat TSI-ul de 170CP e foarte fain.

Si ca tot veni vorba de modificari, eu unul as incerca sa ma apropii de TSI-ul lui Daniel:

- fusta sport fata-spate

- jante sport stock

- suspensie (desi ai spus ca nu vrei sa o cobori mai mult )

Din experienta proprie, cum iti variaza consumul in conditii normale de exploatare ? Te intreb pentru ca-mi doresc de foarte mult timp o Jetta (bugetul inca nu o permite da nu mai am mult :cool: ) si ma tot intreb pentru ce sa optez: un TDI de 1.9 din 2008 sau un 1.6 tot din acelasi an, la un pret ceva mai mic.

Multumesc.

scuze ptr intarziere. Cu consumul ma tin sub 10 cand conduc linistit in oras. in afara in jur de 7.5

Acum am media 9.9

Mi se pare ca mananca mult rau

Cum arata jantele sport stock?

Foarte eleganta masina,se vede ca e noua si ingrijita.cat mai multi km fara evenimente.

P.S cu ce program ai retusat asa de grozav pozele,ms mult

Adobe Photoshop cs3

sau Photoscape cand sunt lenes :icon_cool:

Poze noi, deoarece nu am mai intrat de mult :cool:

Asta era la o 'sedinta foto' langa balta de peste de la Paulesti pentru cine cunoaste.

si poze cu pleoape. Eu zic ca vin mult mai bine in culoarea masinii decat negre/carbon look

post-68528-1280585548_thumb.jpg

post-68528-1280585556_thumb.jpg

post-68528-1280585584_thumb.jpg

post-68528-1280585705_thumb.jpg

post-68528-1280585712_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte bine arata masinuta.Sa o stapanesti sanatos! Poate facem o sedinta foto impreuna vreodata :D

Link către comentariu
Foarte bine arata masinuta.Sa o stapanesti sanatos! Poate facem o sedinta foto impreuna vreodata :P

Multumesc, facem si sedinta foto :D

Link către comentariu

aveti idee ce modificari pot sa ii aduc masinii cat e in garantie?

Link către comentariu

Iti raspund aici, sa nu acaparam topicul lui Hunter.

Te-am intrebat daca e masina personala deoarece am vazut in profil ce varsta ai. Te rog sa nu te superi.

Referitor la motorul masinii.Exista doua tipuri de motoare cu cilindreea de 1.6;unul MPI, de 102 cai si unul FSI de 115 cp.

Cel mai simplu e sa ridici capota motorului.Daca pe capacul ce acopera motorul scrie simplu 1.6 este MPI.

S-o "mostenesti" sanatos mult timp de-acum inainte!

Link către comentariu
Iti raspund aici, sa nu acaparam topicul lui Hunter.

Te-am intrebat daca e masina personala deoarece am vazut in profil ce varsta ai. Te rog sa nu te superi.

Referitor la motorul masinii.Exista doua tipuri de motoare cu cilindreea de 1.6;unul MPI, de 102 cai si unul FSI de 115 cp.

Cel mai simplu e sa ridici capota motorului.Daca pe capacul ce acopera motorul scrie simplu 1.6 este MPI.

S-o "mostenesti" sanatos mult timp de-acum inainte!

nu, doamne fereste nu m-am suparat, n-am de ce. da, 1.6 mpi e

doar am spus sa aveti rabdare cu mine ca nu prea ma pricep, am citit chiar manualul masinii pagina cu pagina poate m-oi mai destepta :))

Link către comentariu

Salut,

Jantele la care ma refeream sunt cele de pe masina lui Daniel: "Avignon" Volkswagen Individual, 7Jx 17, sterling silver, cu anvelope 225/ 45 R17 (copy/paste)

Sincer nici cele ce le ai acum pe masina nu vin rau deloc insa au o tenta mai mult clasica, usor neutra, pe cand cele listate mai sus se gasesc oarecum in cealalta extrema, sport dar nu exagerat de sport :)

La cat mai multi km fara probleme si spor la modificari :D

Link către comentariu
Salut,

Jantele la care ma refeream sunt cele de pe masina lui Daniel: "Avignon" Volkswagen Individual, 7Jx 17, sterling silver, cu anvelope 225/ 45 R17 (copy/paste)

Sincer nici cele ce le ai acum pe masina nu vin rau deloc insa au o tenta mai mult clasica, usor neutra, pe cand cele listate mai sus se gasesc oarecum in cealalta extrema, sport dar nu exagerat de sport :blink:

La cat mai multi km fara probleme si spor la modificari ;)

multumesc de idee. momentan bugetul nu imi permite sa am pretentii prea mari la jante de firma asa ca ma gandeam la unele de la wolfrace sau art sau mai stiu eu ce replici sunt mai ieftine. detine cineva asa ceva si a luat vreo groapa cu ele ca sa poata spune daca s-au indoit?

sau aveti idee daca sunt chiar asa de proaste ?

Link către comentariu

Eu zic sa nu iei jante daca nu ai buget, ar trebui sa ramai cu astea actuale, sunt mai de calitate decat orice janta gasesti la bani putini sau intr-un buget modest..

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

am avut jante rial pe jetta diesel. odata la 3 luni le duc la indreptat. cost 240lei. nu merita.

Link către comentariu

Garo incearca si cumpara jante de la RC Design. Eu le am pe cele A1 de la RC Design de 2 ani pe care le-am

cumparat direct de la fabrica din Germania la recomandarea reprezentantei Audi de unde am cumparat masinile si le folosesc

pe un Audi A3 cu anvelope de iarna si sunt foarte rezistente plus ca sunt fabricate strict in Germania. Pun si o poza ca sa vezi

cum arata.

Daca te intereseaza da-mi un pm cu nr. de telefon si te indrum la cei care le importa in Romania. Plus ca sunt ieftine costa

cam 80 euro bucata aduse in Romania. Pe site-ul producatorului www.rcdesign.de ai si un configurator acolo si binenteles

gasesti mai multe modele. Vezi ai grija la ET cand cumperi jantele.

O zi buna

post-44356-1280933111_thumb.jpg

Modificat de macristian1
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!