Jump to content

WOB

sorana

Postare recomandată

Salut :beerchug:

M-am gandit si eu dupa 2 ani sa-mi prezint masina si aici :)

Pe scurt, Golf V 1.9 TDI BXE, 2008, 105CP, "full fara piele" :D

Printre optiunile mai "importante" pe care mi le-am dorit ar fi:

- jante pe 17"

- suspensii sport

- trapa :D

- bandouri si oglinzi vopsite in culoare masinii

... si evident XENOANE :icon_thumright:

Multi o stiti dar pun totusi niste poze si astept sugestii/comentarii :)

post-19243-1274636276_thumb.jpg

post-19243-1274636281_thumb.jpg

post-19243-1274636290_thumb.jpg

Link către comentariu

Very Nice Car ; vino si cu poze din interior.

Link către comentariu

Superba masina. Pune niste poze mai recente, inclusiv cu interiorul. :coffee_lol:

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina + dotari de execptie. Sa ai parte numai de bucurii alaturi de aceasta masina. :)

Link către comentariu
lucian_90tud

Foarte frumos golful. Alte modificari in plan ? :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Foarte frumos golful. Alte modificari in plan ? :D

salut :D scuzati disparitia ;)

da, am si alte modificari in plan, intai mi-as dori sa o vopsesc cap-> coada, inclusiv bara spate.

+ ce mai este de vopsit si prin fata

initial mi-as fi dorit si o navigatie, dar am renuntat la idee, nu imi este atat de utila.

am si un "of", daca ii pot spune asa, imi pare rau ca nu am incalzire in scaune:(

dar domnul la care am dat comanda mi-a spus pe vremea aceea ca nu se poate decat cu piele :| ...si l-am crezut :D

nulte modificari nu am de facut, cel putin deocamdata :D

Superba masina. Pune niste poze mai recente, inclusiv cu interiorul. ;)

fac rost si de poze :D mai sunt pe forum de la intalniri :P

Link către comentariu

Foarte tare masinuta. Eu ti-am zis demult, e un Golf V care arata intr-un fel :) Sa te bucuri de ea cat mai multi km si sa fiti sanatoase amandoua :Driver:

Link către comentariu

Opaaa,n-am cetit bine :( Rectific:Nice car,girl! ....my bad :(

Link către comentariu

Buna, ti-am vazut masina in trafic astazi dupa-amiaza in zona Stefan Cel Mare si te-am recunoscut imediat dupa stickerul de pe luneta. Arata foarte bine masina din cate am vazut eu in mers, de ce vrei sa o revopsesti? Sa te bucuri de ea, "te prinde bine"! :)

Link către comentariu
the_punkreas2003

Iti dau eu scaunele incalzite si imi dai trapa. Esti de acord? :))

Link către comentariu

revin si eu cu intrebarea..de ce vrei sa o vopsesti?

din poze arata ff bine

Link către comentariu
  • 7 months later...

nu donez trapa :D are valoare sentimentala :))))

a trebuit sa o vopsesc ... am un vecin care se distrase cu o cheie pe toata partea dreapta :) iar apoi am disparut din peisaj iar fiindca am avut un accident, eu bine, dar masina a vaut de suferit un pic :(

din pacate, acum trebuie vopsita iar :( in timpul reparatiei masina a fost plimbata in 3 serviceuri, la fel si vopseaua, si deci, dupa cum am aflat de curand sunt mai multe "feluri" de tornado red --> wob-ul meu este un mic cameleon scumpic

post-19243-0-27678100-1295427322_thumb.j

Modificat de sorana
Link către comentariu

Vezi sa fie CAN-ul minim cu K in coada sa nu descarce RCD-ul bateria :)

In rest, frumoasa masina!

Link către comentariu

Pai vezi ca in final poate iese ceva frumos din combinatiile astea de rosu! :D Dupa ce o rezolvi trebuie neaparat ceva poze!

Link către comentariu

@Circoloco: ba da, de acolo e. Au vopsit-o de 5 ori si tot nu le-a iesit culoarea, restul e cancan !

@kirkus: Vom lua cu AA minim, poate chiar AF cum imi iau si eu.

Link către comentariu

wow...acum am vazut si eu cum arata spatele...e..hardcore :)

ce-ti face wob-ul sorana?cat mai sta in :spital: ?:)

wag-ul meu doarme in garaj si asteapta zile cu soare:P

Link către comentariu

pai acum wob-ul e bine si cuminte :) asteapta iar revopsit, nu au nimerit decat alte 3 culori. ar mai fi finala care atarna si ea un pic si rcd-ul care a avut d suferit, s-a cam dezaxat, deci urmeaza un upgrade, nu stiu inca ce :D si vreo 3-4 greierasi de care se ocupa CZR, dar tre sa mai fac rest de diverse cleme.

CZR-ul cel mic incearca sa repare ce nu au reusit cei de pe la service-uri, si daca nu stiti, marele Gabi Ivan a disparut din aceasta meserie :D

a! si interiorul o sa il curat in curand, dupa stat 4 luni pe loc fara luneta (3 luni din cele 4) iti imaginezi cum arata. dar toate cu multa tarie de caracter, timp si bani

Link către comentariu

Hmmm...unde a disparut Gabi?

Poate ar fi bine sa o vopsesti cap coada o culoare pe care sa nu o mai rateze dupa :)

Link către comentariu

Acum am vazut si eu topicul. Ai o masina absolut superba si excelent configurata (mai ales trapa, pe care mi-am dorit-o si o doresc in continuare, dar n-a fost sa fie cand am luat-o pe a mea). Sa o stapanesti sanatoasa, fara alte incidente si km fara limita. Si mai asteptam poze cu ea! :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!