Jump to content

Noua mea "bijuterie"

motoflici

Postare recomandată

Cat au costat discurile si placutele?

Aproximativ 1000 RON la Volksman

Link către comentariu

felicitari pentru leutz il vad dimineata pe matei basarab sa il stapanesti sanatos..

in legatura cu jantele o sa le lasi asa sau le vopsesti? astept un feedback in legatura cu franele as vrea sa imi iau si eu tot ate.

ce planuri in legatura cu cresterea de putere aveam acelas mototr si sunt tentat si eu sa ii cresc puterea.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
felicitari pentru leutz il vad dimineata pe matei basarab sa il stapanesti sanatos..

in legatura cu jantele o sa le lasi asa sau le vopsesti? astept un feedback in legatura cu franele as vrea sa imi iau si eu tot ate.

ce planuri in legatura cu cresterea de putere aveam acelas mototr si sunt tentat si eu sa ii cresc puterea.

Multumesc mult, intr-adevar locuieste destul de mult in acea zona. Feedback-ul il postez acum dupa ce s-au asezat bine franele. Ma declar foarte multumit de alegerea facuta si, desi placutele fata/spate nu trebuiau schimbate, ma bucur ca am facut-o. Franarea este excelenta, s-a rezolvat problema tremuratului la franare(disc ovalizat) si in conditii destul de extreme franarea poate fi chiar violenta. In concluzie, sunt un client multumit. Despre modificarile de putere, putem vorbi pe privat. Cand ma voi apuca de ele, va mai dura ceva, le voi posta si aici.

Link către comentariu
Aproximativ 1000 RON la Volksman

Merci. Pe fata ai de 288mm sau 280mm?

Bun si feedback-ul tau. Spre asa ceva ma indrept si eu. Posibil la revizia de 150.000.

Link către comentariu
Merci. Pe fata ai de 288mm sau 280mm?

Bun si feedback-ul tau. Spre asa ceva ma indrept si eu. Posibil la revizia de 150.000.

280mm pe fata din cate tin eu minte si 256mm pe spate.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Mașina a beneficiat de mai multe reparații, momentan nici un upgrade. Am reparat cu ajutorul lui Al Bundy, de fapt Al Bundy mi-a reparat, ESP-ul (senzorul de acceleratie laterala) cat si modulul de confort(avea o siguranta arsa). Din pacate insa am pe cap acum un modul in plus cu care nu am ce face :(. Masina a primit de asemeni cauciucuri de iarna noi GoodYear Ultragrip care s-au achitat momentan destul de bine de sarcinile primite. Saptamana care vine sunt programat pentru schimbarea barii fata.

Am mai facut si revizia prin intermediul lui Florin@Caractere. Ulei si filtre.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masina are de ieri o bara fata noua. Pe langa asta a beneficiat de o vopsire integrala inclusiv tinichigeria aferenta. Acum arata ca scoasa din cutie :rolleyes:

Voi urca si niste poze zilele astea

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am ajuns la spalatorie asa ca punem niste poze cu masina nou vopsita si curata. Leonul a mai primit si un scut metalic nou.

post-16860-0-06863500-1302508848_thumb.j

post-16860-0-80095800-1302508854_thumb.j

post-16860-0-29856800-1302508861_thumb.j

post-16860-0-49993000-1302508867_thumb.j

post-16860-0-62531500-1302508873_thumb.j

Link către comentariu
  • 8 months later...

A mai trecut vremea peste leon si nu am mai scris nimic aici. In primul rand pentru ca nu am avut probleme cu el, in al doilea rand pentru ca nu i-am mai facut nimic. Acum insa, ca a venit iarna, am trecut prin service si am schimbat o parte din bucsaraie plus un rulment de la roata spate. Am facut si revizia si cu aceasta ocazie i-am curatat si EGR-ul care era destul de murdar.

Am facut un drum mai mare cu ea si masina s-a purtat excelent. Bucuresti - Slovacia - Bucuresti (aproximativ 2000 de km). Consumul mediu a fost de 4,9. Nici o problema de raportat.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ! Si da, legat de trapa spun doar lucruri bune...doar am si eu :icon_cheesygrin:

Cred ca ar merge vopsiti etrierii, cel putin la jantele pe care le ai tu ar fi un look excelent! Sa ai grija de ea!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!