Jump to content

Volkswagen Passat

shyvvva

Postare recomandată

Tu defapt vrei niste faruri ca de Touareg fara facelift :icon_cry: nu?

post-20287-1276106621_thumb.png

Link către comentariu

exact...sambata sper sa ma apuc de treaba...astept sa-mi vina aparatul de ''frezat''(cred ca asa se spune )

Link către comentariu

suna bine ce vrei tu sa faci numa ca nu prea inteleg cum o sa faci.Vrei sa decupezi lupa de pe faza scurta din farul cumparat de pe okazii si sa il montezi pe farul original in locul fazei lungi.Nu stiu cum o sa iasa ma refer la aspect .Era o solutie idee mentioneta de colegul, cu lupa din aceea bi-xenon si foloseai doar o faza, eu zic ca asa iese mai bine. Sa pui poze ca si eu eram interesat intr-un timp de asta dar am renuntat si nu e mult sa ma apuc iar , scule am tot ce imi trebuie freza cu o multime de capete si tot felul de discuri.spor la treaba.

A si daca zici ca in momentul cand aprinzi pozitia sa se aprinda ambele lupe cand dai faza scurta si lunga ce o sa se mai aprinda :))

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Salut foarte frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente neplacute .

O idee din partea mea , scoate suportii aceia de la numar , mie unu nu imi plac deloc cum arata ( e doar parerea mea , faci cum vrei :)) )

Link către comentariu

@Cosmin

Exact...iau lupa de pe faza scurta ( farul cumparat de pe okazii ) si o pun pe farul masinii, in locul fazei lungi. Daca nu-mi iese la masuratori, voi incerca cu un proiector ... voi posta poze cu momentele respective...

@vlad31 suportii de la numar vor zbura in momentul in care voi schiba numerele...si le voi lipi cu banda dubluadeziva..multumesc :))

Link către comentariu
  • 4 years later...

Salutare dragi colegi :) am revenit pe forum dupa o lunga perioada de timp.

Masina intre timp a facut 317000 km  fara probleme, evenimente.

Am schimbat de curand distributia + curele accesorii, role, rulmentul de la vascocuplaj, tampon motor.

Ma gandesc sa vopsesc jantele ceva idei ?

post-41610-0-22847000-1428069990_thumb.j

post-41610-0-51252900-1428070041_thumb.j

post-41610-0-03506600-1428070075_thumb.j

post-41610-0-92200100-1428070119_thumb.j

Modificat de shyvvva
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!