Jump to content

Volkswagen Passat

shyvvva

Postare recomandată

Salutare tuturor posesorilor de masini VAG.

Din 2005 sunt posesorul unui VW Passat Variant, 1.9 TDI.

Masina atunci avea 130K km.(verificati)

Dotarile masinii :

4 X Geamuri electrice

Oglinzi electrice, incalzite

Scaune incalzite

ABS, Esp

Torpedou refrigerat

Climatronic

Cotiera centrala fata/spate

Proiectoare ceata

Scaune cu reglaj lombar si pe inaltime

Inchidere centralizata

Duze spalator parbriz incalzite

Interior negru/bej...s.a

Masina in prezent are 210000 Km si a primit de curand jante pe 17, cauciucuri Michelin

Probleme :

Parbriz crapat ( am scapat stergatorul pe el )

Cap planetara partea stanga

Mentionez ca masina este a tatalui meu...dar de 2 saptamani am intrat in 'grija' ei desi si inainte o foloseam.

Vor urma si alte poze...cand masina va fi ceva mai curata :P

post-41610-1274565096_thumb.jpg

post-41610-1274565107_thumb.jpg

post-41610-1274565114_thumb.jpg

post-41610-1274565269_thumb.jpg

Modificat de shyvvva
Link către comentariu

pentru 2 milioane de km se prezinta bine :P sigur ai gresit ceva pe acolo

Link către comentariu

:P ce-i drept am scapat ceva km....210000 multumesc

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Foarte frumos variantul, asteptam poze cu interiorul :(

Link către comentariu

Bine ai venit! :banghead:

Ce bine o coafeaza interiorul crem si exteriorul negru. Mai vrem poze!

PS: schimba becul de la pozitie pe partea drapta jos :tuktuk:

Link către comentariu
vasi hurghis

Jantele o scoate in evidenta tare de tot ! Sa te folosesti cu placere de ea ,in continuare :)

Link către comentariu

Salut din nou.

Va mai plictisesc cu cateva poze ;). Momentan masina nu a suferit nici o modificare... poate doar noul telefon :P ( lipsa de timp ).

Zilele astea urmaresc sa curat EGR-ul deoarece la viteze peste 100 Km/h imi mai taie din putere (din cand in cand)+ vopsirea etrierilor...acum nu stiu ce culoare ar fi mai potrivita ''rosu''?! (am observat ca asta se poarta pe etriere )... sau ''galben'' ?! interiorul masinii avand o culoare apropiata. Voi ce spuneti?

...

...

post-41610-1274980038_thumb.jpg

post-41610-1274980045_thumb.jpg

post-41610-1274980050_thumb.jpg

post-41610-1274980125_thumb.jpg

post-41610-1274980129_thumb.jpg

post-41610-1274980133_thumb.jpg

post-41610-1274980309_thumb.jpg

post-41610-1274980313_thumb.jpg

post-41610-1274980319_thumb.jpg

Link către comentariu
vasi hurghis

Pe Cleaned.be gasesti tot ce vrei, sigur poti sa te inspiri. Eu le-as face argintii sau nichelate daca se poate. :P

post-21055-1275023217_thumb.png

Link către comentariu

eu rosii le-as face(negre sunt acum :) )

interiorul imi place enorm,dar cred ca lunar esti la curatatorie cu masina

cat mai multi km

Link către comentariu

Sa stii ca nu e chiar asa ... O curatenie serioasa a primit vara trecuta si aici ma refer la curatarea tapiteriei cu apa, bicarpet si putin otet.( ori am eu grija de ea ori nu se murdareste atat de repede ) in rest doar aspirat sters praful, bordul etc. :ceuameni:. Oricum intentionez sa o folosec doar pentru a iesi in oras si la drumetii. In rest ma folosesc de o alta masina.

Ca planuri de viitor (importante) din punctul meu de vedere ar fi : un garaj de care m-am si apucat...masina in fata blocului nu o mai tin de un an de zile deoarce mi s-au furat multe lucruri de la ea ( si nu numai mie )asta-i viata...si doi aparat spalat

O sa va tin la curent. ( revin cu poze de la fata locului :rolleyes:)

Multumesc tuturor de primire.

Ps : Masina a primit un polish pentru faruri, maine pun si poze... eu zic ca mi-a iesit bine.

Link către comentariu

Si pozele....primele 3 poze sunt inainte de polish, umatoarele dupa...

Astazi m-am apucat si de un etrier asta asa de proba...am ales culoarea - BEJ METALIZAT - sa fie in ton cu interiorul...ca tot n-am de gand sa-i pun folie. Eu spun ca o sa dea bine...desigur dupa aceea am sters totul cu diluant pentru a termina finisajul. Pozele legate de etrier sunt facute pe la mijlocul actiunii...nu va pot descrie cam cat rugina au.

...

post-41610-1275161170_thumb.jpg

post-41610-1275161175_thumb.jpg

post-41610-1275161196_thumb.jpg

post-41610-1275161212_thumb.jpg

post-41610-1275161216_thumb.jpg

post-41610-1275161317_thumb.jpg

post-41610-1275161321_thumb.jpg

post-41610-1275161324_thumb.jpg

Link către comentariu

bravo a iesit bine. Am facut si eu treaba asta acum 2 saptamani si au iesit super , eu am folosit xerapol.Poti incerca si la stopuri le face ca noi ai sa vezi.

Nu mai bine mascai cu banda de hartie ce nu vroiai sa vopsesti , eu zic ca era mai bine, te scutea de sters excesul. Bafta

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Normal, asa as fi facut...dar entuziasmul e greu de stapanit...oricum am sters totul inclusiv etrierul...pentru a continua cu finisajul... vreau sa-i dau o forma neteda.

Link către comentariu

A iesit tare bine, imi place culoarea aleasa pentru etrier, si eu vreau sa-mi polisez farurile si stopurile, dar dupa ce la polisez am sa pun si folie de protectie. Drumuri bune si spor la treaba! :blah:

Link către comentariu

La faruri ai folosit si hartia abraziva sau ai dat direct solutia de la Sonax? Cum ai resuit sa prinzi bucata aia de carpa de bormasina pentru ca as incerca si eu. Nu de alta, dar frecatul cu mana dureaza o vesnicie si nu iese asa uniform :D.

Link către comentariu

@Circoloco, am folosit hartie abraziva de 1500, respectiv 2000( dar poti incepe de la 800,1000, depinde cat de afectata e zona )... dupa care am aplicat solutia de la SONAX.

Carpa si hartia abraziva le-am legat de o perie de sarma, exact ca cea din poza...bineinteles ca au fost multe straturi... o carpa, doua lavete + o carpa + carpa de le exterior ( asta ca sa fiu sigur ca nu ies sarmulitele afara).

E bine sa folosesti o bormasina cu turatie variabila... la turatii mari, se incalzeste zona polisata iar mai mult de atat am observat ca lasa urme.

post-41610-1275199709_thumb.jpg

Link către comentariu
vasi hurghis

O lucrare tare ingrijita, a iesit bine :cool:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare.... urmatorul lucru pe care vreau sa-l fac passat-ului e sa-i pun pe faza lunga, lupa...exact ca in poza prelucrata in paint( ...tocmai am comandat de pe okazii.ro, un far pentru a exersa pe el...) acum intrebarea mea ... merita, nu merita investitia ? ca si infatisare ce credeti ...

post-41610-1276029876_thumb.jpg

Link către comentariu

se pare ca nu intereseaza pe nimeni acest aspect :)

Link către comentariu

Eu as face altceva..in loc de lupa simpla pe faza lunga in locul ala pui o lupa cu bixenon si prima lupa care era de faza scurta o ti de aspect.Nu?

Link către comentariu

Nu eu ma gandeam sa functioneze normal..doar ca e aplicata lupa...iar cand aprind pozitia sa se aprinda ambele lupe ...cum suna :icon_cry: am avut asa ceva pe masina de se aprindea lupa pe faza scurta dar am renuntat, pentru ca erau niste leduri albastre si e aiurea rau cu politia...as fi putut sa-mi comand o pereche de faruri gen 'devil'dar vreau sa fie ceva diferit...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!