Jump to content

Impresii B6 Variant

MIGUEL
 Share

Postare recomandată

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MIGUEL

7

• clau_75

7

• modeleromy

5

• andREI

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

daca faci un calcul simplu, ca sa ajungi sa echivalezi dolari americani cu EUR prin simpla adaugare a TVA ar insemna sa aplici de ex. un TVA de 11.400 USD la pretul de 25.000USD ca sa iti dea 25.000 EUR (xrate EUR/USD=1.456), adica un TVA de 45%, ceea ce nu prea gasesti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:)

Americanii nu au TVA. Deci 19% in minus.

Da, dar au o taxa statala. Nu-i spun VAT dar tot cam aia e. Bine, ca valoare este cam 40% din TVA-ul nostru

Modificat de Valentin
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Oricum in general au existat diferente intre modelele pt State si cele pt Europa... Sa ne calmam si sa asteptam modelele autohtone (ca doar acum sunte UE). Preturile sunt asa cum sunt si sunt o groaza de dilari ce aduc masini importate din state... cel putin la mazda (cochetam pe vremuri cu marca asta)

si ON TOPIC

E mai reusit Variantul... cel putin estetic la B6.. opinia mea... aerodinamica mai buna, eleroane, spatiu, linie...

Link către comentariu

Peste doua luni sper sa va pot oferi impresiile mele despre B6 Variant :)

Link către comentariu

Variantul e super. Foarte reusit ca design. Vroiam sa il cumpar dar era mare cat un tanc. Si cand am vazut ca si berlina are portbagaj imens, am luat-o pe asta mica (care btw e tot un tanc, da mai micut asa....)

Link către comentariu

• 4 weeks later...

nu stiu de ce toata lumea are impresia ca variantul e mult mai mare decat sedanul. diferenta e doar de 9 mm

eu am aproape 7.000 km cu variantul meu.

daca n-ai multe de carat nu se justifica. confortul e absolut acelasi ca la sedan.

Link către comentariu

dimensiunile nu sunt foarte diferite intre estate si variant (+9mm la lungime si +5cm la inaltime) insa per ansamblu variantul pare mult mai masiv. Poate e doar o impresie, insa asa pare din exterior. Sunt sigur ca la interior e la fel si dupa ce o conduci cateva zile dispare si impresia de masivitate (am avut si eu variant-uri la viata mea si stiu senzatia)

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Asteptarea a meritat pe deplin !

Sunt super incintat de variantul meu,

de motoras, de confort, de culoare,

de tinuta de drum !

Se conduce foarte usor, e adevarat inainte am condus

tot masini de dimensiuni asemanatoare.

Acestea sunt primele impresii... :icon_thumright:

post-27614-1259659104_thumb.jpg

post-27614-1259659122_thumb.jpg

post-27614-1259659237_thumb.jpg

Link către comentariu

Volanul este criminal :) , toata plansa de bord desi nu este schimbata foarte mult arata mai bine !

Link către comentariu

Mda, superb...

Ce reprezinta 5-ul din BC?

Link către comentariu

5-ul cred ca ii indica treapta de viteza recomandata pentru a conduce cu consum cat mai redus. Asa e la BlueMotion parca.

Link către comentariu

Asa stiam si eu, ca doar la BlueMotion apare "ajutorul"

pentru schimbarea vitezelor pt condus economic

dar uite ca m-am pomenit cu el.

Si am inteles de la dealer ca motorul este Euro 5.

Am vazut un Passat CC azi si plansa de bord si volanul

erau la fel.

Nu pot decat sa ma bucur ::icon_thumright:

Modificat de wallybu
Link către comentariu

Velocity_Warrior

Superba masinuta !

In primul si in primul rand imi plac jantele dupa care TANJESC si eu si inca imi pare rau ca nu am dat comanda de ele din fabrica ... asta e ... Acum caut Monza ca painea calda :icon_thumright:

Plansa de bord e in trend cu noile modele de la VW (Golf VI si Noul Polo, etc.).

Ceea ce pot sa remarc este ca zona rosie incepe de 6000 spre comparatie cu a mea care incepe de 6500. Totusi chestia asta am vazut-o si la Golf VI si la A3 cu acest motor.

wallybu esti sigur ca nu ai luat varianta BlueMotion cu TSI de 122 ?

Ca daca nu e BlueMotion nu prea vad rostul acelui indicator de schimbare de viteza, dar poate asa vin modelele 2010 ...

Passat BlueMotion la ora actuala este doar 1.6 TDI 105 cp.

Mai exista doua variante si anume Passat cu Tehnologie BlueMotion ce poseda urmatoarele inimi: 1.6 TDI si 250 Nm si 1.4 TSI 122cp si 200 Nm.

TDI BlueMotion

TDI cu Tehnologie BlueMotion

TSI cu Tehonologie BlueMotion

Sanatate si sa ai grija de ea ca-i o bijuterie !

Link către comentariu

Poate ajungi duminica la intalnire. Sa avem si noi ce admira.

Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

5-ul cred ca ii indica treapta de viteza recomandata pentru a conduce cu consum cat mai redus.

Nu mi se pare normal ca la 2050 rot/min si la 47km/h (cat se vede in poza) sa schimb in treapta a 5-a.

MY PARERE.

Modificat de D@ny
offtopic
Link către comentariu

Aparent, la tehnologia BlueMotion rapoartele cutiei de viteze sunt diferite fata de celelalte. Am citit undeva ca ultimele 2 rapoarte sunt mai lungi decat corespondentele ne-bluemotion, dar chiar si asa se pare ca e cam aiurea sa schimbi treapta de viteze imediat ce depasesti 2000 rpm...

Link către comentariu

Hehe, jantele Monza si Volanul ala sunt :Driver:

In schimb, ce "pom de craciun" e prin interiorul ala mai nou...

Plansa de bord (ceasuri) = alb-rosu, RCD-ul albastru-rosu + culoarea galben de la climatronic si amestectul e perfect :)

Totusi iti urez felicitari pt masina si sper sa nu ai probleme cu ea :vaidecapulmeu:

:mellow: P.S.: @Velocity_Warrior: Adormi seara de seara visand sa "incalti" masina cu niste Monze ?! :P

Modificat de Riddler
Link către comentariu

• 3 weeks later...

am si io o intrebare pentru cei cu variant:

pe geamurile laterale de la portbagaj sunt niste linii de dezaburire exact ca alea de pe luneta dar la mine nu fac nimic (adica nu dezaburesc). deci alea sunt la misto, sau am io o problema?

in alta ordine de idei, am mers zilele trecute cu un a6 allroad si am observat ca butoanele plafonierei din spate sunt luminate, spre deosebire de butoanele plafonierei mele care nu sunt. desi nu ma dernjeaza f. tare, mi se pare cam jenibil.

Link către comentariu

draga mihai

liniile de pe geamurile respective au rol de antena... iar luminile din plafon sunt chestie de detaliu de lux care costa ... la aceleasi dotari cam 20k in plus...

numa bine

Link către comentariu

• 3 months later...

Pot sa va spun ca Variantul e o masina care sta fff. bine pe strada, poti sa bagi in ea si sania si bicicleta si soacra, poti sa si dormi cu o gagica in spate, etc. E mare si atat!!! Nu degeaba ii spun balena ucigasa!! :)

Link către comentariu

• 5 months later...

E mare vagonuuuuuu...Daca ii rabatezi scaunele din spata te uiti cu binoclu pana in fata...

Link către comentariu

Am si eu un variant luat cam de 3 luni si sunt foarte incantat de el. Imi place cum sta pe sosea si...e o masina odihnitoare. Am mers de la mare pana acasa si sunt taman 650 de km si nu m-a resimtit deloc. Cand am luat masina eram dupa o despartire grea de un Audi A6 variant care m-a innebunit pur si simlu de placere. Acum nu imi pare rau de schimbare desi, la inceput eram destul de reticent. Nu mi-as lua berlina niciodata. Ador, pur si simplu, masinile variant. In plus, in acest caz particular B6 Variant arata mai bine decat un B6 berlina. Fara suparare, stimati colegi. E o impresie personala. Fratele sotiei are o berlina B6 si e ok dar nu imi place partea din spate si imi displace lipsa de vizibilitate la mersul inapoi. In rest numai de bine.

Am vazut ca MariusFR ii spune "balena ucigasa". Un coleg de-al meu, din invidie, mi-a spus cand a vazut masina: "Mah, iar ti-ai luat o masina mortuara?!" El are un Polo si de fiecare data parchez langa el si ii atrag atentia ca masina mea e muuult mai mare. (sic!)

Link către comentariu

Mie mi-au incaput in spate doua saltele tip relaxa 200X90 fara nici o problema si cu haionul inchis complet. Hai sa-l vad pe ala cu berlina care le ia in portbagaj :Driver:

Link către comentariu

• 2 years later...

Passat-ul Variant e o masina ideala pentru familie, mai ales ca eu am 1,96 inaltime. Portbagajul e mare de tot. Eu imi fixez scaunul sofer pe maxim, iar in spatele meu mai poate sta o persoana (una normala, pana in 1,75-1,80 inaltime.)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!