Jump to content

Impresii B6 Variant

MIGUEL
 Share

Postare recomandată

salut,cum va place noul variant?

eu cred ca e reusit,imi place chiar mai mult decat berlina B)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MIGUEL

7

• clau_75

7

• modeleromy

5

• andREI

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

portbagaj...1713 litri parca...si vreo 700 kg de bagaje,cat o utilitara medie:)

Link către comentariu

Salut!

Dupa mine,ca design,motorizare,transmisie si tren de rulare...nota 10.

Chestia e ca deja e mare cu consolele forte lungi ,deja parca trece in alta clasa...oricum e superba.

Link către comentariu

nu stiu ce sa zic de marime..faptul ca se ingusteaza geamurile spre spate ii mai reduc din impresia de masivitate

in alta ordine de idei,m-a uitat pe situ renault si laguna 2 are 2020 mm latime...ori e o greseala ori...WOOW! :(

Link către comentariu

Eu am verificat pentru laguna 2 break si are 2060 mm latine, dar valoarea include oglinzile... Fara oglinzi nu e data valoarea ca sa pot compara.

Link către comentariu

Uitati pozele cu spatiul interior la Passat B6.Cei cu B4 spuneti e mai mare??? ;)

43vw4xg.jpg

44vw0yf.jpg

Link către comentariu

Vreau sa vad pentru ca B5-ul de exemplu avea mai putin spatiu la picioare in spate chiar in caroseria Variant. Deci... Trebuie masurat, sau macar vazut cu ochii...

Link către comentariu

Eu variant nu am vazut. Aparent, e la fel de mare interiorul dar ramane de verificat. Insa la cat de mare sunt eu, in berlina, incap super lejer in spatele scaunului reglat pentru mine. As putea compara cu noul A6 spatiul. Nu pot sa compar cu versiunile anterioare, poate cu B5-ul, dar e cert mai mare B6 decat B5.

Link către comentariu

Crede-ma ca in B5 variant la 1,86 m ai mei nu ma simteam deloc bine. Poate in B6 variant? O sa trec pe la PBN..

Link către comentariu

Crede-ma ca in B5 variant la 1,86 m ai mei nu ma simteam deloc bine. Poate in B6 variant? O sa trec pe la PBN..

<{POST_SNAPBACK}>

E cert mai mare decat B5, dar eu din pacate nu am incercat variantele break. Era B5 break mai mare ca loc in spate decat B5 berlina?

Link către comentariu

-cred ca cei care vorbesc de lipsa spatiu in b5(spate) se refera la inaltime si e valabil numai pt berlina,la variant eu nu am nici o problema la 185 cm

-pentru ca b6>b5>b4 normal ar fi ca si spatiul sa fi crescut

Link către comentariu

Ciudat. Si eu am 186 si in spatele unui Passat berlina B5 nu m-am simtit "apasat". E adevarat ca nu am stat mult. Scaunul din fata era reglat pentru mine ca sofer...

Eu spun ca B6 berlina e ok, deci sunt sanse mari ca break-ul sa fie mai mare pe inaltime.

Link către comentariu

<{POST_SNAPBACK}>

nu stiu de ce nu te simteai bine in b5...poate veneai de la vreo petrecere :)

Link către comentariu

daca nu ma insel B6 variant e mai inalt cu 2 cm decat berlina(si noi barbatii stim ca si 1 centimetru conteaza..:)

Link către comentariu

nu stiu de ce nu te simteai bine in b5...poate veneai de la vreo petrecere :P

<{POST_SNAPBACK}>

Nu. Am stat in spate la Andi TDI si nu eram :Driver: vesel :Driver:

Pur si simplu genunchii mei, asa cum era reglat scaunul din fata, apasau in spatarul scaunului din fata. Ceea ce e deranjant in timp. La mine in spate oricat as da in spate scaunul din fata in spatele lui nu ating cu genunchii (eu).

Si in plus daca creste lungimea masinii nu e obligatoriu sa creasca si spatiul interior. Mai degraba conteaza ampatamentul (distanta intre axele fata si spate) pentru asta si tot nu e definitorie nici aceasta marime, ci in final, cum pune constructorul scaunele si bancheta.

Link către comentariu

• Administrator

si sa nu uitam un lucru... B6 este pe platforma A5 (adica Golf V) .. deci foarte posibil ca B4 Variant sa ramana lider la spatiul interior (stiu ca passat B6 variant nu e un golf variant dar totusi.. spatiul interior trebuie sa aiba de suferit si de aici

Link către comentariu

Chiar, la Cheia daca vine cineva cu un B6 (chiar si daca nu e Variant) sa masuram sau sa probam (cu aprobarea proprietarului) senzatia de spatiu din spate.

Link către comentariu

Chiar daca B6 este construit pe platforma Golf, comparatia in ce priveste spatiul nu este deloc potrivita...

Lungime, Latime, Inaltime, Ampatament, Ecartament fata, Ecartament spate

----------Golf A5: 4206, 1759, 1580, 2578, 1541, 1517
--Golf Variant A4: 4397, 1735, 1485, 2515, 1513, 1494
--------Passat B6: 4765, 1820, 1472, 2709, 1552, 1551
Passat Variant B6: 4774, 1820, 1517, 2709, 1552, 1551
----------Audi A6: 4916, 1855, 1459, 2843, -, -

Link către comentariu

Andrei,faptul ca loveai cu genunchii in scaunul din fata tine si de cursa acestuia,nu am sofat nici un variant B4 dar la mine daca dau scaunul la maxim in spate nu mai ajung la pedale(si am 1,85m)

Nu exclud ca B4 sa fie mai spatios dar din cate am vazut banchetele nu pot fi mai groase,tendinta e sa le faca din ce in ce mai subtiri si mai profilate asa ca diferenta de dimensiuni in favoarea B5-B6 nu poate fi pusa in seama grosimii tablei:)

Cred ca va fi imposibil sa testam un variant B6 la Cheia(ca spatiu),intrucat va fi lansat in octombrie

Link către comentariu

• 1 year later...

Un B6 3.6 280 cai 4 Motion din US :P

73335332eq6.th.jpg73335336ao9.th.jpg73335341ep8.th.jpg73335343cf4.th.jpg73335350mv7.th.jpg73335353ed6.th.jpg

Link către comentariu

Passat-ul Variant mi se pare super frumos. La fel mi se mai pare si A6 Variant.

Pentru clasa lor arata foarte bine. E adevarat ca si la B6 normal ai portbagaj mare, dar exista o categorie de oameni care pur si simplu adora masinile Variant.

Link către comentariu

• 2 years later...

Readuc la viata acest topic pt. ca poza reprezinta ,cica,interiorul unui Passat Wagon 2010.Ce parere aveti sau daca este vreun membru care si-a luat Passat nou si poate sa ne confirme acest lucru.Dupa cum se vede sunt si ceasurile schimbate si volanul.

post-28968-1252696672_thumb.jpg

post-28968-1252696680_thumb.jpg

Link către comentariu

Ciao

Asa arata acum passatul, atat berlina cat si variant. Noua infatisare a fost implementata si la Scirocco. La bord a fost modificata iluminarea din albastru in alb, display-ul este tot alb, iar indicatoarele de apa si combustibil au fost mutate in turometru si vitezometru.

Link către comentariu

Din a 2-a imagine, cea cu dotarile se observa cat de nesimtit de mic e pretul pentru americani, si pentru asta ei tot fac nazuri. Daca in Europa masina costa 25.000 eur, aceeasi masina dusa cu vaporul pana la americani costa 25.000 usd + conditii de service mult mai bune. Care-i smecheria?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!