Jump to content

Golf 4 TDI 101 CP 74 KW

perianutudor

Postare recomandată

perianutudor

Va salut pe toti detinatorii de Golf Sunt nou pe forum si proaspat proprietar de Golf 4 TDI vaianta Pacific motor AXR 101 CP.Fostul proprietar a fost inscris pe forum masina avand stikerul vwforum si m-am decis sa continui asa putand sa aflu mai multe de intretzinere si exploatare.Dar sa o prezint pe scurt: -culoare negru,climatronic,geamuri si oglinzi electrice, inchidere centralizata,computer bord,pilot automat ,torpedou refrigerat, volan in 3 spite imbracat in piele ,cotietra originala,ceasuri cromate,scaune sport, pedale originale,suport pahare in bord, MP3 PIONEER,BOXE ORIGINALE IN USI SI BOXE PE SPATE (OVALE) ETC.

De la achizitinare nu i-am schimbat decat consunmabilele 2 cauciucuri si capace roti cu emblema W,inb rest masina merge perfect (am fost si la test trebuie schimbate doar bucsele de la bara stabilizatoare dar asta nu e o problema majora , am inteles ca la Golfuri se schimba cam la 8-10 mii )

Link către comentariu

bun venit si sa-ti conduci sanatos noua achizitie multi km

Link către comentariu

niste imagini ar fi binevenite :vaidecapulmeu: cum vezi daca e torpedou refrigerat la golf4,unde are gaurica in torpedou?

Link către comentariu
perianutudor
bun venit si sa-ti conduci sanatos noua achizitie multi km

ms.Tibi am inteles ca tu cunosti masina in realitate ai fost cu Auras cand a cumparat-o.Apropo de anuntul tau cu manson de piele deja am vb. cu ,,Inginerul " din BV. si maine il primesc ...... imi pare rau ca n-am vb. cu tine dar asta e am vz. anuntul lui primul , oricum iti multumesc si tie pt. tutorialul postat aici pt. montarea lui .Cat despre masina te asigur ca a intrat pe maini bune :) cate am avut pana acum le-am iubit f.mult si am gasit repede cumparatori ....

niste imagini ar fi binevenite ;) cum vezi daca e torpedou refrigerat la golf4,unde are gaurica in torpedou?

Deocamdata nu l-am folosit si credema ca n-am habar inca dar asa e in cartea masinii o sa te anunt cand aflu acum se congelaza in el dispozitivul carkit ca acolo l-a pus Auras vechiul proprietar ca il incomda :cheers:

Link către comentariu
andrei.toledo

Felicitari pentru achizitie.Chiar ai cumparat o masina ok.Daca vei avea vreodata vreo problema nu ezita sa imi ceri ajutorul.Sunt Andrei , baiatul la care ai venit cu Auras pentru a o testa.

Multi kilometri fara probleme iti doresc!

Link către comentariu
alecsandru19

frumos golful!Sa-l stapanesti sanatos si multi multi km fara incidente! :blah_: :rolleyes:

Link către comentariu
perianutudor
Felicitari pentru achizitie.Chiar ai cumparat o masina ok.Daca vei avea vreodata vreo problema nu ezita sa imi ceri ajutorul.Sunt Andrei , baiatul la care ai venit cu Auras pentru a o testa.

Multi kilometri fara probleme iti doresc!

Multumesc Andrei, nu stiam ca esti pe forum, sunt multumit pana acum de ea urmeaza sa o mai cosmetizez dar in timp, au fost multe cheltuieli cu inscrisul si alte taxe !Fii sigur ca o sa apelez la tine...... si apropo o intrebare :e vreo problema majora daca curge un pic de ulei pe la supapa EGR ?Spun asta pt.ca mecanicul la care am facut schimbul de ulei si consumabile cerandui sa-mi curete EGR a spus ca nu se baga daca nu schimb supapa.Te rog da-mi o sugestie !

frumos golful!Sa-l stapanesti sanatos si multi multi km fara incidente! :Driver: ;)

Multumesc Alecsandru am sa-l fac si mai frumos :) :Driver: :P

Link către comentariu

felicitari pentru achizitie. pune si niste poze cu ea sa o vedem si noi

Link către comentariu
perianutudor
felicitari pentru achizitie. pune si niste poze cu ea sa o vedem si noi

Multumesc si tie Ovidiu,am sa pun si poze dar daca esti curios urmareste topicul lui Auras o sa o vezi acolo si cum arata si alte detalii despre masina .Ce pot sa-ti spun despre ea e ca nu mai ar folii pe geamuri si xenoanele pt. ca la RAR nu ma lasau cu ele ca nu sunt omologate dar o sa pun altele omologate .Prioritatea acum e sa comand niste huse scaune in ton cu interiorul masinii. :Driver:

Link către comentariu
razvan_2002

la cat mai multi km fara probleme!

apropo, cati are si din ce an e?si eu am una acelasi model, doar putin mai slab echipata :D

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
doru.tanasoiu

Salut si bine ai venit pe forum!Cunosc masina personal ca si multi alti colegi de pe forum.Fostul proprietar a avut multa grija de ea ca si cu celelalte masini.Multi km fara probleme si sper sa ne vedem la intalnire!

Link către comentariu
perianutudor
la cat mai multi km fara probleme!

apropo, cati are si din ce an e?si eu am una acelasi model, doar putin mai slab echipata :)

Buna ms.de felicitari masina din 2003 si are 193.000km dar nu ma derajeaza lucrul asta atat cat motorul merge bine :somnmare:

Va multumesc la toi care ati postat aici iar pt. cei care nu cunosc masina e cea de la avatar.

Link către comentariu
perianutudor
Te asteptam cu poze noi ! :somnmare:

Cat de curand

Link către comentariu

salut,

asa a fost.auras a luat masina din ploiesti si ne-am intalnit cu un amic sa o scaneze.

legat de manson,eu nu te puteam ajuta pt ca nu mai am sablonul pt husa de golf4/bora cu ornament.

daca-mi dadeai pm tot la colegul inginerul te trimiteam.nu e nicio diferenta intre husele lui si ale mele

urmareste acel DIY,iar daca nu te descurci ma poti suna si-ti indrum eu pasii

numai bine

Link către comentariu
perianutudor
salut,

asa a fost.auras a luat masina din ploiesti si ne-am intalnit cu un amic sa o scaneze.

legat de manson,eu nu te puteam ajuta pt ca nu mai am sablonul pt husa de golf4/bora cu ornament.

daca-mi dadeai pm tot la colegul inginerul te trimiteam.nu e nicio diferenta intre husele lui si ale mele

urmareste acel DIY,iar daca nu te descurci ma poti suna si-ti indrum eu pasii

numai bine

Buna ,am primit aseara prin posta mansonul si azi il montez dar sa iasa un pic soarele ca e cam innorat aici si n-am garaj :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!