Jump to content

Decals

Ice_2k
 Share

Postare recomandată

Si eu sunt fan "clean look". :wub:

Asta nu inseamna insa ca, pe o masina tunata nu ar sta bine ceva "actibilde".

Gusturile nu se discuta. B)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 months later...

revenim in actualitate. o firma specializata in decals/vinils ? stiam streamline-ul dar nu le merge pagina.. mai exista nu mai exista.. nu stiu. vreau o firma buna pt asa ceva.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Singura varianta,zic eu,in care sint de bun gust Decals-urile e cind masina chiar e echipata cu ce scrie.Personal,urasc inscriptionarile de fabrica,daca e aranjata masina prefer un "custom look".Si cu conditia sa fie originale accesoriile.Ce cool ar fi sa-ti inscriptionezi masina cu"Lampa","Baolong"(scuze,asta e un importator) sau "Sik Design".......................... :)) !Sau "boala" unora:NOS,Fast&Furious"(mai repede "Iuti si Niervos")

Link către comentariu

• Administrator
revenim in actualitate. o firma specializata in decals/vinils ? stiam streamline-ul dar nu le merge pagina.. mai exista nu mai exista.. nu stiu. vreau o firma buna pt asa ceva.

COLOR Tuning SRL

Alin Bitzica - 031.40.14.190 (RDS)

Calea 13 septembrie nr. 127

La ei se fac si stikere vwforum.ro dar si multe modele de decals.

Link către comentariu

XtremeClubEmotion

Depinde la ce folosesti masina.....daca e de familie....cam ciudatel....daca nu...mi se pare o idee buna pt cine vrea un look mai sportiv la masina, mai ales ca ele se pot scoate in momentul in care te-ai plictisit...

Si acum am sa pun niste poze ca sa aveti ce critica ;) (firmele sunt cateva din ce am pe masina si cateva din ce voi avea) :

Link către comentariu

;) Pana sa maresc poza credeam ca e un Taxi Ibiza si alea-s preturile.

Link către comentariu

XtremeClubEmotion
;) Pana sa maresc poza credeam ca e un Taxi Ibiza si alea-s preturile.

Tare... ce glumet esti... ;)

Link către comentariu

Masina e frumoasa si ingrijita. Dar eu am o parere personala despre decalsuri (vezi niste postari anterioare). Nu te zupara, frate!

Link către comentariu

XtremeClubEmotion
Masina e frumoasa si ingrijita. Dar eu am o parere personala despre decalsuri (vezi niste postari anterioare). Nu te zupara, frate!

Chiar nu ma supar.... ;) nu am de ce... e parerea ta si o respect....

Eu le-am pus pt ca imi plac si pt ca particip si la alte activitati.... am avut si alte masini care au avut stikere pe care le-am dat jos la un moment dat (cand m-am plictisit de ele si am vrut masina asa cum am cumparat-o). Eu zic oricum ca ii da un aer sportiv...

Link către comentariu

Nici eu nu sunt fanul stickerelor (nu dati cu pietre :) ).Imi place ca masina sa arate cat mai "curata" asa cum a venit ea din fabrica (aici nu vorbesc de oua Kinder-asta deja e nivelul superior al AutoStyle-lui).Cand mi-a venit masina nici nu am bagat de seama ca nu avea nici o inscriptie pe ea in afara de cercuri (cum scrie pe altele Audi A4),si un "profan" vecin de bloc cu mine dupa ce m-a intrebat cat am dat pe ea mi-a zis "Auzi da n-ai dat cam mult?".Eu mirat il intreb de ce i se pare mult "-Pai nu e cam veche?" :D "Adica cum?"zic eu...ca dupa aia sa-mi zica ca el a crezut ca e Audi 80...deh daca nu scria pe ea A4 :( .

Dar astea sunt cazuri exceptionale,e adevarat ca mi-am pus intrebarea de ce pe a mea nu scrie modelul (ca la altele) dar sincer imi place mai mult asa cum e.Un singur sticker am fost nevoit sa pun pe ea,in spate deasupra tevii de esapament (unul rotund cu UE) si asta pentru ca am indoit spoilerul acolo in gardurile alea de protectie (a pomilor) de la Orhideea (nu stiam de existenta lor cu o sapt. inainte).Am reparat eu acolo dar cand am dat cu un spray de vopsea (luat tot din Orhideea) am constatat ca nu era la culoare si atunci (ca sa astup minunea) am apelat la stickerul salvator :( .

Modificat de Aedy
Link către comentariu

• 6 months later...

Salut! Are cineva stickere luate de la autoaccesorii ? ca vreau sa imi iau si eu unul cu BBS-parasolar sau nuj... ceva pentru haion sau sa pun 2 pe usi.. dar as vrea sa stiu cat a costat ala cu EXTREME DIMENSION ca e super fain.. si mi'asi lua si eu dar dati'mi si mie va rog un sit.... Cu respect! :hainoroc:

Link către comentariu

Si parerea mea este ca, in general, mai bine nu :P

Masinile care participa la competitii au o gramada de stick-ere din cauza sponsorizarilor luate de la firmele respective pentru afisarea numelor lor, nu pentru ca ar arata masina extraordinar. In cazul tau cred ca nu castigi nimic de la firma respectiva daca-i faci reclama gratis.

Pe de alta parte, dar asta e strict o chestiune de gust :P , eu cred ca da mult mai bine si e mult mai elegant o masina care sa nu arate ca o sorcova, plina de inscrisuri ca o pagina de ziar :P

De asemenea, daca iti pui un sticker cu numele unei firme si chiar folosesti produsele firmei respective pe masina ta, mai e cum mai e, dar cand nu este asa mi se pare kitch. Cum erau de mult (si unele mai sunt si astazi) Dacii cu sigle de Mercedes sau Audi lipite pe grila, sau capace de Opel...

In plus poate pare interesant sa ai un TDI alb si sa-i afumi pe cei care incearca "sa te faca" din cauza asta. Dar cred ca poti trezi un interes si mai mare neavand nimic scris. Poti sa trezesti multe intrebari si nedumeriri :P (cum ar fi: Ia uite ce bestial merge VW ala. Oare ce o fi avand sub capota?! :P )

Pe de alta parte, imagineaza-ti ca ai un sistem Alpin cu Bose pe masina ta si strigi asta tuturor prin stickere-le lipite. Unor anumiti "baeti" li s-ar putea parea masina ta mai interesanta decat ar trebui si ar putea verifica daca, intr-adevar, asa e (si ar lua si ceva suveniruri cu ei, bineinteles :o )

Dar, stii cum se spune: " Nu-i frumos ce e frumos ci-i frumos ce-mi place mie". Asa ca sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. :P

Link către comentariu

Daca tot te-ai riscat sa pui intrebari...imi dau si io cu parerea ice....sincer fara decals....decals merg la unele masini care sunt chiar sport sau renumite ( si in cantitati putine) si daca contin parti ale acelor firme....in cazul masinii tale eu zic ca s-o lasi asa e cel mai bine.....parerea mea :P.

Link către comentariu

Salut! Are cineva stickere luate de la autoaccesorii ? ca vreau sa imi iau si eu unul cu BBS-parasolar sau nuj... ceva pentru haion sau sa pun 2 pe usi.. dar as vrea sa stiu cat a costat ala cu EXTREME DIMENSION ca e super fain.. si mi'asi lua si eu dar dati'mi si mie va rog un sit.... Cu respect! :)

vreo 20RON, nu mai stiu... si de 1 an de zile nu s-a stricat deloc, incredibil

oricum scap de bunavoie de el peste vreo 2 saptamani cand schimb parbrizul cu totul ;)

Link către comentariu

Sa imi dau si eu cu parerea... Sunt unele decals care, asociate cu produsele respective, dau bine pe masini. Parerea mea insa e ca dau bine pe acele masini care sunt tunate la greu (gen Fast&Furious). Eu as vrea o astfel de masina ca "masina a doua". Nu as putea sa merg insa cu ea la serviciu sau, vorba unui coleg, sa o folosesc ca masina de familie.

Imi place inscriptionarea de la Toyo Tyres la roti, sigla NOS pe spoiler...da pana o sa am eu din astea pe masina (produsele nu abtibildele) mai dureaza mult... La masina mea imi place ca lipsesc indicatoarele de model si motorizare. De multe ori e interesant, mai ales la o masina pe care ai facut un chip tuning sa nu stie nimeni cu adevarat ce ai sub capota.

Si Ice... arata foarte cool ala de pe parbriz. Nu conteaza ce zice lumea pana la urma. E masina ta, tu mergi cu ea si tie trebuie sa iti faca placere in primul rand. "Cate capete, atatea pareri", spune o vorba din batrani. Intotdeauna o sa fie cineva caruia nu o sa ii placa ceva...so, multumeste-te pe tine

Modificat de Rapier
Link către comentariu

Si Ice... arata foarte cool ala de pe parbriz. Nu conteaza ce zice lumea pana la urma. E masina ta, tu mergi cu ea si tie trebuie sa iti faca placere in primul rand. "Cate capete, atatea pareri", spune o vorba din batrani. Intotdeauna o sa fie cineva caruia nu o sa ii placa ceva...so, multumeste-te pe tine

A fost un moft atunci, acum mi-a trecut :) Si acum imi place dar nu l-as mai pune inca o data. Am tot vrut sa-l dau jos da' nu-mi venea :P Acum cu ocazia schimbarii parbrizului s-a rezolvat problema :D

La masina mea imi place ca lipsesc indicatoarele de model si motorizare. De multe ori e interesant, mai ales la o masina pe care ai facut un chip tuning sa nu stie nimeni cu adevarat ce ai sub capota.

E si mai interesant cand ai pe spate inscriptionata o motorizare slaba (cum sunt 1.4, 1.6, TDI) si totusi sunt ceva modificari sub capota :D Mai degraba cad asa unii in capcana :D Alexrosiu poate sa ateste ce-a patit un A4 TDI 115CP (cred) acum cateva nopti cand a fost inselat de TDI-ul inocent de pe spate :D

Link către comentariu

Alexrosiu poate sa ateste ce-a patit un A4 TDI 115CP (cred) acum cateva nopti cand a fost inselat de TDI-ul inocent de pe spate :)

Atest! :D Omul a patit-o rau de tot, cu atat mai mult cu cat se afla in masina impreuna cu ( fosta? :D ) prietena, deci rusinea a fost pe masura. :D

De asemenea, mai precizez ca in noaptea respectiva Dl. Ice se tinea foarte bine de mine (eu stock), deci tot respectul. :D

Link către comentariu

Dar incercatzi pe viitor sa nu va mai uitatzi la ce scrie pe spatele masinii..........privitzi doar evacuarile :) ;) .....spun multe lucruri despre o masina ;) ;)

Link către comentariu

da..ZZ..dar ce te faci cand nu scrie nimic pe spate si evacuarile sunt ascunse frumusel? sau scoase prin lateral?

sau din contra..poate masina are evacuarile scoase..doar de forma? asta nu e un motiv..

Link către comentariu

Cand masinile au modificari devine greu sa iti dai seama cu ce te pui...era cineva pe forum care avea golf 1.6 cu exterior de R32.

Oricum ca fapt divers de asta imi place mie RS4 ...orice necunoscator sau pusti care se crede buricul pamantului in BMW-ul sau diesel sau in Mercedesul cel nou poate crede ca o sa il faca de rusine...dar nu se intampla asa ceva. :beerchug:

Link către comentariu

Scuze de offtopic ! RS 4 e rege pina se loveste de mica minune numita Mitsu Evo 9 ca atunci desi are cilindreea si puterea dubla apropitarul cam admira spatele lu' Mitsu , unii proprietari de RS4 "stie" :beerchug:

Link către comentariu

Era vb de masini din grupul VAG si oricum era offtopic dar daca ar fi sa continui costa si mai putin Evo IX :)) dar oricum sincer arata mai bine RS4 in interior.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!