Jump to content

Decals

Ice_2k
 Share

Postare recomandată

Ce parere aveti despre asa zisele decals? (aka abtibilde cu nume de firme, lipite pe diverse parti ale masinii?). Eu zilele astea tocma' experimentez cu asa ceva si vreau niste pareri sincere (nu vreau ca cei carora le place sa spuna si restul sa se abtina... daca nu va place, spuneti, asta e tot scopul thread-ului). Deocamdata am pus sigla kamei pe bandourile usilor din fata (recunosc, ideea lui alexrosiu) si maine va veni "extreme dimensions" pe parbriz, ca un parasolar (fara fundal, doar scrisul). Deocamdata am poze doar cu bandourile, maine pun si cu parasolarul.

P.S. Scuze de calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul, care e shitty :D

picture35om.jpg

picture69nm.jpg

picture77xi.jpg

picture89rl.jpg

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ok :D pentru ca vrei si pareri contra. A mea este, una, contra. Prefer masinile "cleaned" pe care sa nu scrie absolut nimic, sa nu aiba embleme etc.

Nu vad nici rostul pastrarii insemnelor cu motorizarea si tipul masinii (in afara de publicitatea gratuita adusa producatorului). Poate pe motorizarile, editiile exclusive daca posesorul vrea sa-si exprime public mandria pentru ceea ce poseda. Gasesc de-a dreptul ridicol inscriptionarea cu "classic" a unei masini ( = n-am avut bani de mai mult. In special pe mercedes, o limuzina cu pretentii, classic mi se pare aberant ). Mult mai bine fara. "R32" sau "GTI" suna altfel ;). :D

Revenind la inscriptionarea diverselor firme de tuning, ale caror piese pot fi sau si mai rau pot lipsi de pe masina o gasesc inutila. Daca exista un tuning pe masina, parerea mea este ca e bine sa fie remarcat prin aspect, de un ochi atent, decat sa fie atrasa atentia explicit asupra lui. Pentru cei ce nu se pricep ( nu apreciaza ) tot nu face nici o diferenta.

Asta este parerea mea, contra. Nu vreau sa acuz sau sa atac pe nimeni prin ea, fiecare este liber sa faca ce ii place.

Ice2k, kamei-ul tau este asortat cu un produs? Sincer nu prea merge kamei ( producator de top ) si un set de jante cu capace. Cred ca in loc de kamei un vwforum.ro discret era mai potrivit.

In final sper ca parerea mea prea sincera sa nu deranjeze pe nimeni.

Link către comentariu

• Administrator

merge sa pui in aceeasi culoare si la aceasi dimensiune stikere cu alte firme tot pe bandou... dar sa mai faci ceva tuning pe masina :D cumpara jante de aliaj si fa stiker argintiu sa-l pui langa kamei cu marca jantelor. pune si marca anvelopelor acolo etc.

Link către comentariu

@akebono pleoapele sunt kamei :lol: Cat despre preferinta ta pentru un look clean... e preferinta ta :) Mie imi place sa scrie pe masina modelul si motorizarea (gustul fiecaruia). Sticker vwforum am pe luneta ;)

@voinea clar urmeaza jante (in cateva luni, deh, banii...) si inca ceva tuning (stopuri, tzevi borla, vopsit prelungirile fata + spate in culoarea masinii... nu o sa fac nimic mult mai agresiv de-atat gen schimbat bara or something... imi plac f mult masinile facute astfel dar nu voi face pe masina mea asa ceva. Daca as mai avea inca o masina, poate... ma gandesc ca poate va trebui sa ma duc la o intalnire mai importanta ceva si apar cu o masina scoasa din 2fast2furious :P )

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

@akebono am uitat, de ce ti se pare aberant sa scrie classic pe un mercedes? ala e modelul/nivelul de dotari al masinii! Mult mai naspa mi s-ar parea sa scoata classic si sa puna elegance sau ce-o fi la mercedes... dar oricum, nu vad problema... eu ar trebui sa-mi scot emblema cu TDI pt ca e "puiutzul" din clasa TDI?

Link către comentariu

Intr-adevar si eu mi-am pus acelasi sticker (rosu, un pic mai mic) pe bandouri, in scop "experimental". Mai pe romaneste, sa vad cum arata.. daca imi place il las, daca nu, nu. Concluziile sunt:

1. Imi place cum arata atat la mine cat si la Ice_2k

2. Daca se vor duce la spalare, nu cred ca voi pune altele

3. Pentru 80.000 lei cat au costat, a meritat sa imi satisfac curiozitatea

Obs.

Am pleoape si praguri interioare Kamei.

Link către comentariu

Ice2k. Aceasta este parerea mea sincera, nu spun ca ar trebui sa scotzi acel TDi, dar nici nu cred ca te ajuta ca il ai pe spate. Poate doar pe altii. Parerea mea este ca arata mai bine o masina fara inscriptii. Iar la o masina care tinde spre tuning devine aproape necesar. Sincer respect mai mult un passat doar cu VW pe spate decat unul pe care scrie TDI, 4motion samd. Mai de mult se scria pe masini (ABS, sau injection, sau "dacia cu motor cu injectie").

Classic pe mercedes si pana la urma pe orice alta masina, ce rost are? Daca e classic e classic, de ce trebuie sa fie specificat? De ce face producatorul asta este clar, insa eu ca si consumator nu mi-as dori acel classic. Bine :( eu nu imi doresc nici macar sa scrie AMG (desi il accept mult mai bine decat acel classic), dar asta e alta poveste. Sa scrie AMG si de fapt sa fie un classic doar, e tziganie mare si e clar. Ma opresc aici pentru ca e offtopic, vroiam doar sa-ti raspund la treaba cu classic.

Link către comentariu

da, am inteles... esti fan "clean look" :( si mie imi place cum arata pe unele masini, dar imi place mai mult cum arata cu embleme (cel putin pe a mea). Cat despre intrebarea ta nu spun ca ar trebui sa scotzi acel TDi, dar nici nu cred ca te ajuta ca il ai pe spate nu trebuie sa ma ajute, este doar tipul motorului pe care-l am. Si sincer mi se va parea mult mai interesant (dupa ce vine chip-tuning) sa-i las in spate pe cei care au vazut TDI alb pe spate si s-au gandit sa-m arate ei mie cum sta treaba :( Anyway, aici vorbeam despre decals care sunt cu totul altceva decat emblemele stock ale masinii.

Link către comentariu

Da, te intzeleg cu TDI-ul alb + chip B). E o octavia cu ~300 cp pe skodacommunity cu aspect perfect stock la o privire sumara.

Revenind la decals, as zice totusi, nu. Eventual sa vopsesti bandourile in culoarea ei si apoi sa pui decals albe. Sa fie mai putin evident :(. Hai ca glumesc acum.

Link către comentariu

oricum ideea vopsirii bandourilor ma framanta de ceva vreme... dar nu stiu daca sa fac si clantzele usilor... am pus si parasolarul azi si nu arata rau, pot sa zic ca-mi place. O sa bag mai pe seara poze cu el daca apuc.

Link către comentariu

De unde le-ati cumparat???

Link către comentariu

am fost si mi-am pus si parasolarul... a iesit incredibil de bine, imi place foarte mult cum arata... iata si pozele (din nou facute cu telefonul ;) )... joi vine taica-miu inapoi de la mare (a luat aparatul foto cu el) si bag niste poze ca lumea

picture90hm.jpg

picture104op.jpg

@Danny de la cel care a facut si stickerele vwforum... e pe calea 13 septembrie... daca vrei caut si-ti dau numarul de telefon de-acolo

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

Zorro Classic

In principiu sunt pentru chestiile care vin din fabrica, originale, de la mama lor. Decals-urile (aka actzibilduri, mai pe romaneste) daca sunt asociate cu ceva vizibil si deosebit, sunt discrete si nu sunt prea multe, sunt acceptabile. Eu personal, in afara de ce a venit masina din fabrica si stickerele vwforum, nu lipesc pe masina.

Cam in nuanta lui akebone (cu exceptia insemenlor fabricii, care pot sa ramana): prea multe etichete pe masina o face sa arate cam a tiganie... Ai tuning vizual? Ok, se vede cu ochiul "gol". Eventual un sticker mic cu tuned by..., undeva unde nu sare in ochi. Merge si marcarea apartenentei la o casta (vwforum, Rotary Club...). Dar, repet, discreta...

Eu detest si etichetele de juma' de luneta cu Bradi, AVIA si alte alea... Esti obligat sa-i faci reclama? Scrie in contract ca nu ai voie sa le dai jos? Pierzi garantia? (e usor off, dar e in aceiasi zona...)

Dar sa te apuci sa lipesti peste tot cate ceva... Exemple: Bosch (doar ai multe in interior de la ei), OMV (alimentezi de la ei), Recaro (why not?), Alpina (ai boxe), etc, etc, iti fac masina sa arate ca o sorcova.

Pe bune, ai masina frumoasa, pleoape faine (multi le au groaznice), curata, ingrijita. Ce-ti mai trebuie decals-uri? Lasa-le la aia cu Dacii si alte oratanii d-astea!

Atentie! Este parerea mea si se refera la ce as face (sau nu as face) cu masina mea! Fiecare e liber sa-si puna ce vrea pe masina lui (si Rapirea din serai...) deci nu o lua ca pe un aftont, prietene yce!

Link către comentariu

nici n-am de gand sa o fac sorcova, altceva in plus nu mai primeste si cel de pe parbriz nu stiu daca/cat o sa ramana. Momentan imi place cum arata. Nu am de ce sa o iau ca pe un afront, d-aia am deschis topic-ul.

Link către comentariu

Btw... n-a vazut nimeni indoitura din capota din ultima poza? :) Ma asteptam la comentarii acolo

Link către comentariu

Zorro Classic

Acum ,ca ai zis, se vede! :)

De unde ai achizitionat-o?

Link către comentariu

Btw... n-a vazut nimeni indoitura din capota din ultima poza? :) Ma asteptam la comentarii acolo

<{POST_SNAPBACK}>

Am vazut-o.Ce s-a intamplat?A inchis cineva capota?gen dacia,cu toata forta pe ea pana face un zgomot??

Nu am vrut sa te simti ofensat d-asta nu am spus nimik,dar acum ca zici...

Link către comentariu

off, si de-aici au disparut posturi cand a cazut forumul :)

Facem si-aici rezumatu' :(

1. Cautati topic-ul "Capota indoita"

2. A zis cineva p-aici (nu mai stiu cine) ceva de vopsit bandouri + clante fara dat de masina! Unde, cum si cat?

Link către comentariu

sustin parerea lui Akebono. briz-briz-urile nu dau prea bine, mai ales pe masini putin/deloc modificate. daca vorbim de masini puternic modificate, show cars, gen cele de la insomnia avem cu totul alta discutie.

singurele exceptii pe masina mea sunt 2 stickere vwforum pe luneta si parbriz si doua stickere mici pitstoptuning pe praguri semn ca ei m-au ajutat si ma ajuta in continuare sa imi fac masina.

parerea mea legata de parasolarul tau este ca nu prea isi are locul acolo, masina nu e preparata de cei de la extreme dimensions, nu ai piese de la ei, deci nu prea are nici un sens sa il tii. in conbinatie cu sigla kamei incep sa se incadreze la briz-briz-uri :). repet: parerea mea :P

Link către comentariu

OFFTOPIC:

in primele poze puse se vede un deget...al cui e si care e? :blink: nu cumva ala de il aratam prin trafic?

sorry daca am deranjat dar m-i se pare comica..poate e de la ora la care postez

Link către comentariu

@Ice: Da-mi si mie numarul de telefon si adresa exacta daca se poate!!!

Link către comentariu

Alin Bitzica - 031.40.14.190 (RDS)

Calea 13 septembrie nr. 127

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!