Jump to content

My special one

Andres

Postare recomandată

Buna seara,

Desi titlul suna poate prea pompos pentru ceea ce urmeaza sa prezint, pentru mine nu-i deloc asa pentru ca s-a creat o legatura speciala intre mine si Golful meu. Am avut inainte un Astra H de care nu ca am fost dezamagit, ci am ajuns sa-l urasc dupa 4-5 luni. E o poveste lunga si plictisitoare asa ca-i dau skip si ma rezum la ceea ce utmeaza sa va prezint.

Golf V 1,9 Tdi - 105 hp 2008 - 70.000 km

Dotari:

-10 airbag-uri

-ABS,ESP,ASR

-geamuri electrice fata

-oglinzi electrice si incalzite

-oglinda retrovizoare cu functie anti-orbire

-RCD 300 cu 6 incinte acustice

-aer conditionat climatronic

-torpedou racit

- xenon

-oglinzi in culoarea caroseriei

-jante aliaj 15' model misano

-fara inscriptionare model si cilindree

-pleoape faruri

Iar pe viitor am in plan urmatoarele lucruri :

- o vizita la TCM

- faruri lupa

- varianta cd plyerului cu mp3 sau un dvd

- jantele de la Oz Wave de care m-am indragostit

post-13897-1274127813_thumb.jpg

post-13897-1274127997_thumb.jpg

post-13897-1274128004_thumb.jpg

post-13897-1274128015_thumb.jpg

post-13897-1274128215_thumb.jpg

Modificat de Andres
Link către comentariu
lucian_90tud

Frumoasa masina.

Doar ca nu sunt de acord cu xenonul pe asemenea faruri :icon_thumright:

In rest e ok. Vad ca iti lipseste o bucata din manerul spate dreapta.

Si schimbator de piele unde ai ? :D

LE: pe faruri cu lupa merge. acum am obs planurile

Link către comentariu

Frumoasa masina, e la fel ca al meu dar e mai tanar.Vad ca nu-ti place sa pui centura :icon_thumright:

Modificat de VAG4Ever
Link către comentariu

@ lucian - corect, am modificat. E tarziu si am folosit un copy paste de la un coleg de forum, putin editate optiunile si era totu` in regula numai ca mi-a scapat schimbatorul :icon_thumright:

Legat de maner, am iesit fara el din iarna. Cred ca atunci cu zapezile a inghetat si cine s-a urcat in spate cand a deschis portiera ... a sarit plasticul acela. O sa-l caut ori la dezmembrari ori il comand foarte curand

@ VAG - multumesc. Oricat de ciudat suna, faptul ca nu port centura mi-a salvat viata.... sau cel putin faptul ca nu sunt intr-un scaun cu rotile ... :D desi incurajez folosirea ei

Link către comentariu

Foarte frumos. :blah_:

Ocupa-te si de curatatul interiorului cand ai timp,nu doar de exterior(se observa un strat generos de praf in poza cu interiorul si golful tau "nu merita asta" :))

Multi km fara probleme si numai bine.

Link către comentariu

@ turbocip - Multumesc !

@ GL-17-SEP -> m-ai prins...era urmatoarea operatiune doar ca, am zis ca daca n-o trag in poza acum, n-o mai fac... :tomato:

Revin cu o intrebare ... de unde pot lua niste fuste ptr spoileru spate ca cele de pe modelul 2.0 ? M-ar mai intereasa si miste praguri de Gti ...

Multumesc

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@ blordc - multumesc mult

@ Vladys - in primu` rand nu ma mira de ce ai doar 15 posturi intr-un an (aproape) ... daca au fost toate de genul asta, inteleg !

Desi nu trebuie sa dau explicatii nimanui, o voi face scurt. Cand dai 11.500 euro pe o masina si in decurs de 1 an mai bagi inca 6000 in ea in afara de teapa se mai numeste si bad luck. E normal ca atunci cand gasesti o masina care tine cu casa sa te enerveze daca vezi vre-un pusti cordit ca joaca tenis langa ea si cade mingea pe capota sau cand gasesti o cheie pe ambele usi. Vand ca folosesti prescurtari de messenger, prin urmare n-o sa ma deranjeze la fel de mult decat daca ar fi venit afirmatia de la un om normal care plateste personal si urmatorii ani pentru masina lui.

O seara frumoasa

LE : sper sa apuc asta seara, daca nu maine sa montez led-urile SMD 12 ca se vad tare urat astea cu xenoanele. Revin cu poze si impresii dupa montaj

Modificat de Andres
Link către comentariu

poate cu golful vei avea mai mult noroc, stiu ce inseamna sa ajungi sa iti urasti masina,si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare cu un bmw...mi l-am dorit foarte mult, intr-un final mi-am luat , dar mici ghinioane(marunte dar dese) m-au impiedicat constant sa ma bucur corespunzator de el. nu pot sa zic ca am pierdut bani la acea masina, insa multi multi nervi si muuuuult timp prin service-uri pentru nimicuri. zau ca as fi preferat sa o lovesc , barem stiam ca sunt prost eu si gata....dar a trebuit sa indrept greselile proprietarilor anteriori.

frumoase jante ai in plan...daca tot le schimbi ia pe 17, ii va schimba total aspectul. seamana cu jantele de pe alfa 156 GTA. http://www.italiaauto.net/files/gta_wheels_689.jpg

Link către comentariu
@ blordc - multumesc mult

@ Vladys - in primu` rand nu ma mira de ce ai doar 15 posturi intr-un an (aproape) ... daca au fost toate de genul asta, inteleg !

Desi nu trebuie sa dau explicatii nimanui, o voi face scurt. Cand dai 11.500 euro pe o masina si in decurs de 1 an mai bagi inca 6000 in ea in afara de teapa se mai numeste si bad luck. E normal ca atunci cand gasesti o masina care tine cu casa sa te enerveze daca vezi vre-un pusti cordit ca joaca tenis langa ea si cade mingea pe capota sau cand gasesti o cheie pe ambele usi. Vand ca folosesti prescurtari de messenger, prin urmare n-o sa ma deranjeze la fel de mult decat daca ar fi venit afirmatia de la un om normal care plateste personal si urmatorii ani pentru masina lui.

O seara frumoasa

LE : sper sa apuc asta seara, daca nu maine sa montez led-urile SMD 12 ca se vad tare urat astea cu xenoanele. Revin cu poze si impresii dupa montaj

Scuze ca ma bag,dar acest cont a fost facut de un prieten,care nu l-a folosit deloc,de aia am atatea posturi,eu am inceput se il folosesc din ianuarie.Eu nu am bagat 6000 E pe ea si atunci cand am luat-o astea erau preturile.Masina mea nu arata de ''BAD LUCK'' cum spui tu...am investit in ea doar la taxa de inmatriculare,folia de pe geamuri si am pus ornamentele alea care le-am luat aproape gratis,tinand cont de cum arata (impecabil).O seara frumoasa si tie si sper sa ne intalnim odata sa vezi cum arata masina si abia apoi sa tragi concluzii.

Link către comentariu
Publicat (modificat)
Scuze ca ma bag,dar acest cont a fost facut de un prieten,care nu l-a folosit deloc,de aia am atatea posturi,eu am inceput se il folosesc din ianuarie.Eu nu am bagat 6000 E pe ea si atunci cand am luat-o astea erau preturile.Masina mea nu arata de ''BAD LUCK'' cum spui tu...am investit in ea doar la taxa de inmatriculare,folia de pe geamuri si am pus ornamentele alea care le-am luat aproape gratis,tinand cont de cum arata (impecabil).O seara frumoasa si tie si sper sa ne intalnim odata sa vezi cum arata masina si abia apoi sa tragi concluzii.

Amice, n-ai inteles nimic ! Da` nimic !!

Era vorba despre un Opel Astra H masina MEA nu a ta, fusese o mare teapa. Am vazut masina ta si arata foarte bine. Ca sa scurtez, mai citeste o data postul meu ;)

Am revenit cu pozele la SMD-uri

Ii multumesc si aici lui B32FDY ca a fost tare dragut si m-a ajutat cu montajul care a durat cca 4-5 minute ( tre` sa recunosc ca are o mana de sarpe )

Eu le-am luat de AICI si recomand. Serios, prompt si poate imp pentru unii, fara eroare in bord !

post-13897-1274384750_thumb.jpg

post-13897-1274385012_thumb.jpg

Modificat de Andres
Link către comentariu

se vad foarte bine. bafta cu masina ca e frumoasa

Link către comentariu
Amice, n-ai inteles nimic ! Da` nimic !!

Era vorba despre un Opel Astra H masina MEA nu a ta, fusese o mare teapa. Am vazut masina ta si arata foarte bine. Ca sa scurtez, mai citeste o data postul meu :D

Am revenit cu pozele la SMD-uri

Ii multumesc si aici lui B32FDY ca a fost tare dragut si m-a ajutat cu montajul care a durat cca 4-5 minute ( tre` sa recunosc ca are o mana de sarpe )

Eu le-am luat de AICI si recomand. Serios, prompt si poate imp pentru unii, fara eroare in bord !

Imi cer mii de scuze...nu am inteles bine :D

P.S. -Super fain Golful tau...

Link către comentariu

Stiu ca poate nu-i locul potrivit dar momentan n-am acces sa scriu prin toate ariile forumului.

Spuneti-mi si mie va rog cum aflu tipul ( codul) motorului ?

Link către comentariu
johnix_glf5

pai vezi ca e trecut in cartea masinii :P

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Dap, intre timp m-a ajutat kirkus caruia ii multumesc. Se pare ca e BXE ... tre sa ma documentez mai mult despre el sa vedem ce soft poate duce...

Modificat de Andres
Link către comentariu
  • 2 months later...

La finalul saptamanii viitoare, masinuta v-a primi o noua turbina ( garret vnt 17 ) de 140 cai + galerie iar dupa operatiune, voi face si o programare la TCM ...

Abia astept sa vad ce poate face noua turbina cu un soft bun :)

Revin cu impresii cat de curand.

Link către comentariu

Sa te gandesti si la frane dupa ce vei avea aprox 170cp...

Link către comentariu

Da, cu siguranta va trebui sa schimb si sitemul de franare ... poate-mi recomandati ceva.

De asemenea, va trebui sa schimb si kit-ul de amreiaj ...

Voi vrea sa schimb si intercooler-ul .. si admisia ... evacuarea din bara in bara ... dar tre s-o iau incet sa nu ma arunc la toate odata si sa raman fara fonduri :icon_thumright:

Planurile sunt mari si multe ...

Dupa ce termin cu partea thenica, urmatorul lucru care trebuie taiat de pe lista sunt jantele, mai exact acest model OZ Wave de care m-am indragostit rau

Dupa care va primi o grila fara sigla ... o fusta cu difuzor si spoileru fata de GT ... praguri GTI ...

In final va primi o vopsea proaspata ( nu m-am gandit inca la culoare ... posibil s-o transform intr-o white pearl ) pentru ca e vopseaua matuita pe toata masina. Cred ca fostul proprietar care statea la curte a avut o deosebita placere s-o spele cu o carpa murdara ori s-o spele fara s-o clateasca inainte si sunt numai cerculete pe capota pe plafon ...

Eu sper ca in 3 luni sa fie gata tot ... oricum o sa va tin la curent cu toate modificarile care ii se aduc pas cu pas :)

O zi faina sa aveti

post-13897-1282292072_thumb.jpg

Link către comentariu

Salutare! Foarte frumos Golfuletul tau si modificat discret si cu mult bun gust. Sa-l stapanesti sanatos, fara incidente si km nelimitati. Cat despre schimbarea culorii, ca om care si-a revopsit masina si care lucreaza in domeniu iti recomand sa nu o faci decat daca e absoluta nevoie (eu mi-am revopsit-o pe a mea pentru ca era lovita pe mai multe parti inclusiv plafon, altfel nu o vopseam neam). Mai bine te duci undeva si ii faci un polish profesional si vei vedea ca dispar cerculetele de pe plafon si capota. Si mai voiam sa te intreb de unde ti-ai luat pleoapele, ca am avut si eu modelul asta si una s-a spart si de atunci nu le-am mai gasit. In rest... o zi buna in continuare si drive safe! :icon_thumright:

Link către comentariu

@ micnea - multumesc pentru aprecieri. Inainte de lua in calcul varianta vopsirii am fost la un centru specializat pe polishare si nu i-au dat nicio sansa. In plus, pe partea stanga, un vecin binevoitor s-a gandit ca in loc sa ma anunte ca a venit mai bine imi trage o cheie de control ... prin urmare m-am pricopsit cu aripa spate usile si putin din aripa pe fata cu o mare si mai ales adanca ( din pacate ) zgarietura.

Referitor la pleoape, chiar nu mai stiu exact ... sunt ori KAMEI ori LESTER .. cel mai probabil prima varianta ...care e si mult mai ieftina ( in jur de 10 euro perechea )

Link către comentariu

Kamei nu sunt sigur, acelea sunt 30 si ceva de euro si arata ca in poza. Dupa parerea mea este singurul model de pleoape care arata ok pe G5.

post-16307-1282320533_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!