Jump to content

Golf IV

S_X_VIP

Postare recomandată

De curand mi-am luat un WV Golf IV model USA din 2001, motor 1.8 T, 150 CP, 20V, 4 portiere, varianta full fara piele.

Sunt super multumit de masina doar ca are un consum cam ridicat in oras, gen 13-15%

Voi pune si ceva poze cu ea. Are un dezavantaj la motoru care il are :P e automata :) si nu te poti jucat cu maneta de viteze, in schimb te poti juca cu pedala de acceleratie avand kick-down :P

Astea sunt si pozele.

DOar ca de 1 zii am o problema la ea.

Azi dupa ce i-am schimbat placutele de frana pe fata dintr-o data am sesizat ca scoate un fum negru pe tevile de esapament si motoru imi merge intrerupt la turatii mici mai exact cand stau pe loc chiar daca stau pe N sau pe D si cu picioru pe frana, daca merg cu masina nu se simte nimica neobisnuit...... ceea ce nu a mai facut asa ceva pana acum, chiar de curand am fost pana in Bulgaria cu ea ...

Masina trage la fel etc doar ca scoate fum si merge motoru naspa cand stau pe loc. Poate ma puteti ajuta cu ceva ideei.

post-64331-1273959786_thumb.jpg

post-64331-1273959792_thumb.jpg

post-64331-1273959796_thumb.jpg

post-64331-1273959800_thumb.jpg

post-64331-1273959809_thumb.jpg

post-64331-1273960172_thumb.jpg

Modificat de S_X_VIP
Link către comentariu

Ce dotari are de e full fara piele?

Nu are multe pana la full, e inmatriculata pe bulgaria sau de acolo e luata?

Sa o stapanesti sanatos, dar mai pune ceva detalii despre optiunile jucariei si cateva poze actuale ca nu cred ca mai este iarna la bacau :P

Link către comentariu
Publicat (modificat)
Ce dotari are de e full fara piele?

Nu are multe pana la full, e inmatriculata pe bulgaria sau de acolo e luata?

Sa o stapanesti sanatos, dar mai pune ceva detalii despre optiunile jucariei si cateva poze actuale ca nu cred ca mai este iarna la bacau :P

Da masina e imatriculata in BG ! Daca va mai scade taxa o voi trece pe RO, pana atunci ramane pe BG :P

CUTIE AUTOMATA

PILOT AUTOMAT

SCAUNE INCALZITE CU REGLAJ LOMBAR SI PE INALTIME

SISTEM AUDIO MONSOON CU 4 DIF AMPLIFICATE +CD + MAGAZIE CD-URI

VOLAN IMBRACAT IN PIELE SI REGLABIL PE 2 DIRECTI

OGLINZI INCALZITE + HELIOMATICE + ELECTRICE

TRAPA ELECTRICA PE 2 DIRECTII

SUPORT PAHARE FATA+SPATE

GEAMURI ELECTRICE CU SENZOR CONFORT

AC, ABS, ASR,

4 X AIRBAGURI

COTIERA FATA

PROIECTOARE IN FAR

INCHIDERE CENTRAL DIN CHEIIE + ALARMA

Maine cred ca ii fac o sedinta foto :)

Poate reusesc sa ii achizitionez si o pereche de jante maine :P

Modificat de S_X_VIP
Link către comentariu

Pana la full parerea mea ca mai sunt... oglinda interioara heliomata, clima si nu AC, computer de bord mare, volan piele OEM nu husa la care dupa parerea mea ar trebui sa renunti (cauta sa-l imbraci la cineva care se ocupa cu asa ceva). Sau daca vrei sa intram in detalii scaune cu reglaj electric, oglinzi rabatabile electric :P Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, intr-adevar la motorul pe care-l ai cutia manuala era mai indicata.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
vali_devill

mai dar ce ati tabarat pe el...

xenon,navi...

acum serios,sa o stapanesti sanatos,si sa ai parte de ea,asa cum consideri tu ca este...insa nu vad legatura dinmtre schimbatul placutelor si faptul ca merge intr-un alt fel ,sau ca scoate fum,chiar daca masina e cu cutie automata si stai cu frana la stop... :Driver:

brgds

Link către comentariu

felicitari, masina are cam tot ce ai avea nevoi si daca tu esti multumit, te simti bine la volan atunci e bine!

drive safe!

Link către comentariu

Sa nu ma intelegi gresit. Masina are dotari destule, adica din categoria "necesare" le are pe toate, doar am vrut sa spun ca pt a fi full ii mai lipsesc cateva :). Scuze daca am deranjat. Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme cu ea :D

Link către comentariu
paul walter

rata bine masina , dar mai este iarna in bacu :D , cati km are ? sa ai grija de ea

Link către comentariu
alecsandru19

frumoasa masina,s-o stapanesti sanatos si cat mai multi km! :o si k dotari e ok...u sa fii incantat de masina ;)

Link către comentariu
RazvanBlade

masinuta chiar ca arata bine.

dar mi se pare ciudat ca un gti sa aibe numai jante de tabla...

am vazut ca bordul e in mile. eventual il poti schimba cu unul in km, varianta cu inele cromate

multa bafta cu masina, sunt sigur ca esti incantat...cel putin de motor :cool:

Link către comentariu

Da masina este in mile dar nu ma deranjeaza deloc :cool:

Are jante de 17 dar le-am dat jos si caut sa le schimb cu unele pe 16 pentru ca imi fac probleme, traim in Ro si din pacate rupem masinile cu jantele mari mai ales pt ea :) Plus de asta alearga altfel cu jante de 16"

Multumesc !:)

Da sunt poze din decembrie cand am luat masina, am luat-o la 82.000 Mile si acum are 87.000 mile...

Am vrut azi sa ii fac sedinta foto dar din pacate vremea nu ma ajutat :)

Nu ai deranjat :) Da ai dreptate mai trebuie piele/navigatie etc ... clima nu prea am vazut la cele care au trapa, adica cam asa vin care au trapa vin cu AC, cele fara trapa vin cu clima ... xenoane e in plan pe saptamana viitoare :)

Da stiu ca nu are nici o legatura una cu alta :) dar nah vad maine cand ma duc in reprezentanta cu ea, am inteles ca e ceva de pe la compresie ceva ...

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Am si eu o curiozitate. E luata direct din SUA? Daca da, cat a costat acolo? Vama cat te-a costat?

Intreb, pentru ca am inteles ca masinile sunt mult mai ieftine acolo.

Link către comentariu

Masina e model USA doar ca a fost adusa din Germania, neamtu la care a fost a luat-o din USA si avea platita vama si tot.

Deci chiar nu stiu, sunt ieftine masinile din USa dar e mare vama la ele si nu renteaza + transportu pana in ro.

Cele mai ieftine masini acum cred ca sunt in RO :banghead:

Link către comentariu

Frumoasa masina... motorul e vis. Si acum regret ca nu mi-am luat 1.8T... dar si asta a meu e bun, merge de rupe :). Am o singura problema la masina ta. Pielea de pe volan... e oribila, se vede din avion ca nu e originala. Tu ai pus-o sau asa a venit? Daca asa a venit... sincer a mai trecut pe undeva prin Romania inainte de a ajunge la tine....

Bafta cu ea si spor la modificari.

Link către comentariu
clima nu prea am vazut la cele care au trapa, adica cam asa vin care au trapa vin cu AC, cele fara trapa vin cu clima ... xenoane e ah vad maine cand ma duc in reprezentanta cu ea, am inteles ca e ceva de pe la compresie ceva ...

Gresit. Exista si clima si trapa, problema este la modelele americane: ei nu prea doresc climatronic, cel putin, la masinile VW. Considera indeajuns un simplu A.C. De aici lipsa climei pe modelele americane. Nu are nicio legatura clima cu trapa.

Daca nu ma insel, masina ta este Euro 2....

Modificat de Leonica
Link către comentariu

nu prea vezi de loc clima aici, mai ales la vw. nu stiu ce au cu ea, dar nu le trebuie... si pe passat cc vezi masini cu clima manuala.... interesant...

Link către comentariu

Sa nu te plictisesti mai lasi si ceva manual prin masina :)))

Macar clima sa fie manuala :)

Link către comentariu
Sa nu te plictisesti mai lasi si ceva manual prin masina :blush:)

Macar clima sa fie manuala :)

Tipic masinii americane :P Frumos Golfu, sa il stapanesti sanatos si fara incidente :)

Link către comentariu
volnick1986

salut! frumoasa maisina, fumoasa culaore! american style! pe aici prin Europa nu prea vezi deastea. sa o stapanesti sanatos!

sfatul meu e sa dai jos husa aia de pe volan ca nu arata prea ok sau sa iti faci rost de un volan de piele in 3 spite.

asa ai luat-o cu capota si top-ul negru? sau le-ai vopsit tu? dupa mine ar fi aratat mai bine alba complet cu niste jante originale vw sau nu (dar sa fie argintii) de 16 sau 17.

post-37459-1274310438_thumb.jpg

post-37459-1274310440_thumb.jpg

post-37459-1274311598_thumb.jpg

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
  • 1 month later...

Felicitari pentru masina, ai facut o buna alegere, motorul e super.

Consumul tau e putin peste normal posibil de la stilul de condus. De volan nu mai zic nimic decat ca iti recomand unul in trei spite.

Un singur lucru mai vreau sa spun si anume ca sunt invidios pe oglinda laterala dreapta :rolleyes: ..n-o dai ??? :D ..glumesc

S-o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute.

Cheers

Modificat de batr
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!