Jump to content

Golf 4 Variant

Robby_GoW

Postare recomandată

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Robby_GoW

36

• Muale

5

• Johnny Ice

4

• Sssilviu

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina. Unde ai gasit prelungirea de V6?

Bara fata nu ai vopsit-o sau a sarit vopseaua unde a fost bandoul? Am vazut sa si in spate e vopseaua sarita. Pe spate nu te-ai gandit la o prelungire?

Poti scoate bandourile si sa vopsesti manerele, sau daca ai fonduri si rabdare, sa pui manere de Audi. :)

Ar merge bine cu STALPII NEGRI si eventual si tavan negru.

Faruri cu lupa? Stopuri cu LED? As vopsi si intre grilele din bara cu negru.

In rest, esti pe calea cea buna. ;) Im place directia in care mergi.

* Nu imi place sa fiu carcotasi si sa corectez, dar am vazut ca scrii destul de corect. Mai putin cuvantul "DUPA" pe care nu il folosesti corect. O fi din osbisnuinta, dar coect stii ca se spune "roata DE PE masina" si nu "roata DUPA masina". Te rog sa nu o iei in nume de rau. :)

Am gasit si o poza de exemplu pentru grilele de jos din bara, vopsite.

DSC03474.jpg

Link către comentariu

@rudolf.s - prelungirea am cumparat-o de la cineva care si- a cumparat bara de r32 , bara fata a fost vopsita dar in urma unui mic incident s-a crapat imbinarea cu fibra si bara si se vede putin iar la bara spate unde ai vazut tu vopseaua sarita am gasit masina lovita intr-o parcare la o luna dupa ce terminasem bara ...ce sa le faci astia sunt oamenii te lovesc si pleaca :( ...prelungire spate de v6 inca nu am gasit (sh) dar cand o sa am bani probabil o sa o cumpar noua .Bandourile o sa le scot iar manerele o sa le vopsesc .Stalpii o sa ii colantez curand,sper :D ..farurile as vrea sa le modifc pe astea sa le pun lupe si stopurile ar merge cu leduri :D Incet sper sa le rezolv pe toate , anul asta as vrea sa termin exteriorul ce mai e de facut si sa strang bani de o vopsire integrala(pt vara viitoare) dar mai apar si mici prob neprevazute si trebuie rezolvate...Pe viitor am sa incerc sa scriu pe cat mai corect :D si nu m`am suparat k mi`ai atras atentia , o sa fiu mai atent :D

Link către comentariu

Ma bucur. Ti-am zis ca imi place directia pe care mergi. :) iti recomand sa vopsesti stalpii. Arata mai bine si nu se crapa folia dupa un timp. La faruri nu cred ca merita sa te chinui sa le transformi. La cat costa acum un set de faruri noi, chiar nu are rost. La 100

Link către comentariu

si eu o urmaresc pe a ta cu foarte mult interes (am vazut-o si prin BUC. de cateva ori:X) ..ma mai inspir si eu de la tine cu ce pot :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Arata bine dar ce s-a intamplat cu jantele? Parca au nevoie de revopsire. :) Propun sa le vopsesti albastre si faci si oglinzile aceeasi culoare. :)

Nu uita de stalpii negri si de bandouri / manere in culoare masinii.

Ce ET si J au jantele?

Link către comentariu

jante sunt dezent cred ca modelul T cu et 33 si j8(parca) fostul propietar a mers si vara si iarna cu ele si cele dupa stanga sau curatat de vopsea dar pana la vara viitoare o sa le vopsesc cred ca mov:D si sa pun cauciucuri 205/45 pe fata sa stea mai strech ca imi ating putin in piulita de la suspensie , de restul ce ai mentionat nu o sa uit ':)

Link către comentariu

In sfarsit vad si eu jantele, sunt frumoase acum mi le aduc aminte. Imi placeau si alea de beetle ca erau mai rotunjite si se potriveau cu clean look-ul tau ;), dar oricum au meritat investitia. Vad ca vrei sa o faci gen STANCE pe viitor. Sper sa imi i-au si eu o reglabila ca vreau neaparat sa fie genul ala STANCE. La anu mergem amandoi pe burta :blah_:

Apropo mie imi plac si negre jantele astea, nu arata rau partea aia cojita, ai putea sa le tragi o vopsire rapida sa fie un look uniform, oricum tot mai bine ar fi decat cojite asa, sau poate vrei sa o faci rat style. :lol:

Modificat de Sssilviu
Link către comentariu
  • 4 months later...
  • 2 months later...

n-am mai postat de mult dar intre timp am mai facut una alta la masina si ma gandeam sa va arat ce a iesit :P

post-41629-0-83222400-1335261607_thumb.j

post-41629-0-61163600-1335261601_thumb.j

post-41629-0-26496800-1335261616_thumb.j

post-41629-0-45077200-1335261626_thumb.j

Link către comentariu

parca difera un pic, fata de pozele din primul post..... :lol:

A iesit frumos !

felicitari pentru munca depusa !

Link către comentariu

la alea pe plafon nu m am gandit ... mai vedem pe viitor ce si cum :D

am mai taiat din capota ca incepuse sa nu mai fie asa atragatoare :)) acuma imi place mai mult :D

Modificat de Robby_GoW
Link către comentariu
  • 6 months later...

Frumos Golful ai gestionat foarte bine modificarile.In rest ce pot spune pacat de incidentele pe care le-ai avut care,cumulate cu un buget limitat(stiu cum e ca doar suntem studenti)ti-au ingreunat treaba.Dar lasa ca prindem noi si vremuri mai bune :icon_thumleft:

Spor in continuare si drumuri sigure!

Link către comentariu
  • 3 months later...

salutare .. n am mai postat de ceva timp si am zis sa vin la zi cu topicul .. masina intre timp a primit o reglabil KW si jante rial viper D 18 . merge foarte bn, sunt multumit de suspensie si jante dar e greu pe strazile din Romania ... dar si asa mergem cat se poate de low ..intre timp am mai lucrat si la fitment si o sa revin cu alte poze :)

post-41629-0-80782700-1363214782_thumb.j

post-41629-0-83792200-1363214803_thumb.j

post-41629-0-55055500-1363214774_thumb.j

post-41629-0-79874800-1363214729_thumb.j

post-41629-0-26637600-1363214716_thumb.j

Link către comentariu

un drum buzau-buc cu 2 pers in spate  si putine bagaje si mi au luat aripile foc :))) o sa mai tai 3mm dim distantier si cu timpul o sa pun cauciucuri 215 40 18  sa stea putin intinse si nu o sa mai faca probleme dar in rest e ok :D pe reglaajul la suspensia fata mai am  5filete si e maxim jos .. se merge destul de bine , masina e mai inalta cu rotile astea si reglata maxim jos decat anul trecut cu jante de 17 si reglata destul de sus fata de acum luand ca punct de reper baia de ulei care e predispusa la contactul cu solul :D 

Link către comentariu

frumos , dar ce varianta este Kw-ul ??? V1 ? Cum ti se pare la condus si cam cat de rigida e (ar trebui sa fie cam buna pe langa celelate - Ta , wietec , chiar h&r)...in rest e frumoasa :) , ii sade bine !

Link către comentariu

nu stiu ce varianta de kw este ca am luato SH .. dar nu se compara cu nimic din cele 3 randuri de arcuri sport si reglabila TA ... la  condus e comfortabila gropile nu se simt asa rau cum se simteau cu celelalte dar acum cu jante pe 18 sa schimbat putin masina .. e rigida.. stabila .. trebuie putina atentie in plus la condus ca sa nu faci alte belele :D 

Link către comentariu

Daca ai reglaz doar pe inaltime e KW V1 .... daca e si pe duritate e V2 , iar daca ai inaltime-duritate-compresie e V3 :) !!! Acum le-am pus pe toate :P....nu de alta dar as cam vrea si eu un KW si sa stiu la ce sa ma astept ( daca donez rinichi sau nu)...:)...Jantele raman negre ? Mie sincer imi place mai mult un Gun metal sau un argintiu !

Link către comentariu

din ce ai enumerat tu se pare ca am V1 :))si nu ai sa donezi nimic :D .. jantele nu vor ramane negre , as vrea sa le fac un rosu inchis  sau maro deschis am eu niste nuante in cap dar ... sa vedem ca nu sunt decis si la subiectul asta sunt multe de discutat dar orice parere e binevenita :)

Modificat de Robby_GoW
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

eu zic sa polishezi buza si interiorul sa-l faci porsche riviera blue.Am auzit ca e frumusica nuanta aia:))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!