Jump to content

Golf 4 Variant

Robby_GoW

Postare recomandată

Frumoasa masina. Ma bucur ca suntem si in buzau cativa cu "nebunia" asta. de curiozitate unde ai facut farurile pe negru?

Drive safe....

Link către comentariu
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Robby_GoW

36

• Muale

5

• Johnny Ice

4

• Sssilviu

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

le am facut singur :icon_thumright: ..daca vrei le facem si pe ale tale :)

Link către comentariu

de ce e nevoie? si cam cat dureaza? ideea e ca farurile mele sunt cam naspa...la oglinda..au fost chinuite la viata lor...angel eye...etc

Link către comentariu

de un spray negru mat niste ,smirghel gasim la mine .. de preferat farurile sa aiba cleme pe marginea sticlei si un tub de silicon sanitar sau ceva mai bun de lipit daca doresti si vreo 2-3 ore de migala ..cred k asta e tot ..daca te hotarasti si vrei sa te ajut imi zici :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

gata si bara spate + pivoti , bucse la bara stabilizatoare si la bascula de cupra ...

post-41629-1285493973_thumb.jpg

post-41629-1285493948_thumb.jpg

Link către comentariu

interesant fara bandouri...

de ce nu pui tips la evacuare prin bara,sa o decupezi? cred ca s-ar integra mai bine,vizual

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Gata si bara, mai trebuie o pereche de jante, poate ai si tu noroc sa gasesti unu care sa te inteleaga si pe tine sa vrea sa faca schimbul, apropo daca vrea cineva sa faca schimb cu el are jantele astea pe 15' cu cauciucuri de iarna care sunt la 70% din cate stiu si sa schimbe cu jante pe 16' sau 17' cu anvelope si sa mai dea Robby ceva, va intelegeti voi. Hai poate se gaseste cineva ca am cautat amandoi la 4 oameni si numai perle scoteau in pretentii. Daca stiti pe cineva dati PM lui, mie....

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

de cateva zile masinuta mea merge prost .. :( am pus vag-com`ul si : Mass Air Flow Sensor G70 - Open or Short to Ground. P1144 - 35 - 10....din cate am gasit pe net ar fi debitmetru ... as vrea sa imi spuneti daca e asa sau e altceva k sa nu dau comanda degeaba ...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

sa rezolvat problema cu air mass flow ...debitmetru ars , s a inlocuit si trage ff bine acuma ... intre timp s a realizat si semnalizare dubla ( ms CIRCOLOCO )

post-41629-0-79932100-1290860128_thumb.j

post-41629-0-98675200-1290860137_thumb.j

Link către comentariu

nu , le-am fixat pe pozitie si am pus poxipol pe urechile alea.. sunt multumit :D ms inca odata pt ele :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

S au cumparat si jantele RONAL pe 17 modelul dupa vw beetle si suspensia reglabila ta-technix ( de la colegu jacku in stare f buna ) si in scurt timp urmeaza ca golfuletul meu sa fie LOW :D

post-41629-0-70693100-1298150613_thumb.j

post-41629-0-87698600-1298150626_thumb.j

Modificat de Robby_GoW
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Arata foarte bine masinuta si felicitari pentru jantele pe 17 si pentru suspensia reglabila, asteptam si un feedback referitor la comportamentul intre ea si susp stock si cum se comporta pe drumuri mai rele cum sunt prin Bz.

Recomand sa vopsesti si bandourile de pe usi si te-as ruga sa imi zici cat te-a costat sa faci prelungirile de bari in culoarea caroseriei si daca rezista bine vopseaua pe ele la spalatorie ca as vrea si eu sa fac modificarea asta.

Link către comentariu

de suspensie aveam nevoie mare deoarece alea erau lesinate "de caldura "... se comporta foarte bine masina si la accelerare si franare si curbe ..la gropile mici si marunte sub 50 e bine dar dupa 50 se simte sport:D ..pana la vara sper sa vopsesc bandourile sau sa le scot ..am mai mult in cap si sunt confuz trebuie sa ma gandesc bine ce vreau sa fac in continuare ..prelungirile le am vopsit cand am facut barile clean si sta vopseaua pe ele dar cea dupa fata nu i am dat mare atentie k era cam zgariata si am vopsit o asa cum era k am de gand sa o schimb..;)

Modificat de Robby_GoW
Link către comentariu

arata foarte bine cu suspensie si cu jante pe 17.cat te a costat suspensia?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

multumit de ta-technix? trebuia sa am si eu,dar...stii povestea. inca caut suspensie sport si nu stiu daca sa ma axez pe ta-technix sau ceva mai sus.

tu mergi prin buzau, deci stii ce drumuri avem...ti-a parut rau vreodata ca ai uspensie sport?

Inca odata...frumoasa masina ai..

Link către comentariu

drumurile in buzau sunt de cacao...din pacate, dupa cum am mai zis nu prea poti sa mergi mai mult de 40km/h k rupi masina mai ales pe rascoalei la tine ..unde e drum bun ii dai cat tine :D.. nu imi pare rau deoarece imi doream reglabila , fiind VARIANT nu are aceasi stabilitate k una scurta si ruliul era foarte mare, acum e foarte TEAPANA, STABILA cum vrei sa ii zici, e alta masina acum .Pe la inceputul verii as vrea sa ii cumpar distatieri si bilete reglabile k imi atinge in planetara daca o cobor mai jos de atat.

Parerea mea este ca daca iti doresti cu adevarat suspensie sport nu mai conteaza altceva ..mergi mai incet si mai atent :))

Modificat de Robby_GoW
Link către comentariu

de mers incet oricum merg. mai ales acum cu bodykit-ul nou de pe masina, dar eram curios daca face rau la gropi,pt ca, stii ca in unele cazuri nu ai ce sa ocolesti. eu suspensia o vreau ca sa fie masina mai rigida si mai stabila in curbe. nu mai cobor de atat ca oricum abia merg.

PS: eu nu stau pe rascoalei (acolo sta prietena), eu stau in micro 3.

multumesc pt sfaturi.

drive safe.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Poze de Pasti pe la Meledic ..

post-41629-0-99639000-1304509267_thumb.j

post-41629-0-44668900-1304509277_thumb.j

post-41629-0-25955000-1304509290_thumb.j

post-41629-0-12073100-1304509300_thumb.j

Link către comentariu

vopseaua pe buza fata va trebui mereu retusata la cat de coborata e masina.

la drum incaseaza o gramada de pietricele.

o solutie ar fi sa pui folie transparenta peste bara

Link către comentariu
  • 1 month later...

e cu totul altceva...arata mult mai bine

mi se pare ca arata mai bine fusta din bara fata neagra ca in ultima poza si prelungirea e perfecta acum(cu cea veche parca nici nu semana cu golf 4)....oricum arata foarte bine masina ta

bafta la modificari in continuare(care le-ai facut deja sunt de nota 10) :icon_thumright:

Link către comentariu

ms la fel lucyyy:)... acuma pot sa zic ca am si faza lunga ;))

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Baaai ...eu habar n-aveam ca esti pe forum, am crezut ca esti de capul tau. Trebuie sa vorbim mai multe acum, am vazut ca iti faceau cu ochiu jantele mele prin iarna.......... Bafta la modat. (Semnalizarile le-ai vazut la mine?)

Modificat de liviucon
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!