Jump to content

Golf 4 Variant

Robby_GoW

Postare recomandată

Salutare tuturor.... sa va prezint si eu masina mea ..

Golf 4 1.9 TDI AXR 74 kw 2002 Variant Basic

Dotari

- 4 geamuri electrice

- 4 airbag`uri

- oglinzi electrice-incalzite-helimate

- Aer Conditionat manual

- ABS - ESP

- cutie manuala 5+1

- cotiera spate

post-41629-1273788881_thumb.jpg

post-41629-1273788902_thumb.jpg

Modificari

- Capota Bad Boy Look (ghetto tuning)

- Bara fata clean (ghetto tuning)

- Farurile vopsite negru mat

- toba finala eliminata si inlocuita cu teava + tips Inox

- Mp3 Sony Xplod

- 2 boxe pioneer + 2 M.N.C

- Folie Llumar autorizata R.A.R.

post-41629-1273789496_thumb.jpg

revin maine cu mai multe poze

Modificat de Robby_GoW
Link către comentariu
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Robby_GoW

36

• Muale

5

• Johnny Ice

4

• Sssilviu

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

sa-l rulezi sanatos cat mai multi km

pune mai multe poze,facute ziua daca se poate :))

Link către comentariu

Sa-l conduci sanatos !

Este interesanta fata si... imi place exprimarea "ghetto tuning" :)) .

Link către comentariu

Pune si tu mai multe poze pe lumina cu botul masinii :lol:

Ghetto nu e exprimare...e o firma care presteaza lucrari in fibra de sticla,au anunt pe forum...

Sa o stapanesti sanatos,din ce se vede vag asa arata foarte bine :D

Link către comentariu

cateva poze pe zi ..bara spate e in lucru ..

post-41629-1273826369_thumb.jpg post-41629-1273826377_thumb.jpg

post-41629-1273826392_thumb.jpg post-41629-1273826404_thumb.jpg

post-41629-1273826409_thumb.jpg post-41629-1273826418_thumb.jpg

post-41629-1273826426_thumb.jpg post-41629-1273826440_thumb.jpg

post-41629-1273826451_thumb.jpg

Link către comentariu

frumusica masinuta ta. badboy-ul este doar un ineput sau vei continua cu alte modificari? daca esti interesat te pot ajuta cu un set de flanse h&r (germany) de 2cm - pentru spate, care le-am avut pe golful meu. la cat mai multi km!

Link către comentariu

Va multumesc si va doresc multi km fara prob si voua ...:D

neutrino@ eu imi doresc sa modific masina cat mai mult dar sa vedem cum stam pe partea financiara si acuma e putin mai dificil k sunt student si am taxe de platit pe la facultate in rest banii care vor fi tot in masina vor intra ..:D

ca planuri de viitor ar fi sa termin bara spate , sa scot bandourile laterale sau sa le vopsesc , jante + suspensie , soft etc... incet incet sper sa le fac ...

Link către comentariu

Mi se pare un pic cam mare prelungirea de capota... daca era mai scurta cred ca era mai ok ca design dar avea si rezistenta mai buna. Spor in continuare :)

Link către comentariu

prelungirea este mai lunga in comparatie cu altele dar asa am vrut eu sa fie pt k mi s`a parut mai rar intalnita ..majoritatea isi prelungesc capota pana peste prima rama la grila fara emblema a mea se termina peste a 2 a ( pot sa tai si sa o scurtez dar ..)..mie imi place asa cum este si sa sti k este destul de rezistenta o am de 6 luni si nu am avut nicio prob cu ea ..:)

Link către comentariu

prelungirea e cam mare,pare putin ciudat(pt faptul ca pana acum am vazut un bad-boy mic)

tipsurile sunt scoase parca prea mult.ce marca sunt? ai taiat inainte din iesire?

la cat mai multe modificari si km

Link către comentariu

tipsul este din inox fara nicio marca inscriptionata pe el ..a costat 90 lei ...toba finala a fost data jos si sudata teava si tipsul la capat ...pare iesit din cauza k trebuie integrat in bara dar nu imi permite o tabla din spatele barii din care mai trebuie taiata ca sa fie mai mult loc sa ridic tipsul vreo 4-5 cm si atunci se va vedea mai bn ..

Link către comentariu

o intrebare: cu capota prelungita mai functioneata T-ul de care tragi la deschidere?sau l-ai eliminat? cat te-a costat? sunt de aceeasi parere cu cei de mai sus in privinta lungimii capotei si a esapamentului. alte modificari in plan?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

T-ul de deschidere a fost incalzit si indreptata in jos cum e curbura capotei si cum nu am grila nu e nicio prob la deschiderea acesteaia ..modificari am eu in plan dar sa se termine anul de facultate si dupa o sa ma ocup mai mult de masina ..

Modificat de Robby_GoW
Link către comentariu

vad ca ai planuri mari. bad-boy e ceva mai neobisnuit pentru noi dar important e sa iti placa tie

Link către comentariu

ee..planuri mari nu sunt si nici greu de realizat doar timp si bani ...sper sa fac macar jumate din ce mi`am propus ..:P

Link către comentariu

Bv, tine-o tot asa. Am vazut masina cu bad-ul si nu stiam cine esti. Chiar m-am mirat cand am vazut ca nu sunt singurul nebun din Bz. :wub:

Link către comentariu

ehe eu te stiu de cand eram mai mic si ma jucam fotbal pe strada si u veneai la Georgica (jetta BZ -..-LEK ) si la Eugen (passat BZ-..-AND ) mereu iti admiram masina de cand erai la inceput ..aa si ti`am vazut si oz`urile cand le `ai vopsit k eram pe acolo cu baiatul la patron :) si le am vazut si montate iti vin super pe masina...:(

Link către comentariu
bbogdanmircea

Interesante modificarile de exterior...dar la motor nu facem nimic ??

Nu de alta dar sunt curios si eu ce poate AXR-ul...

Link către comentariu
Publicat (modificat)

pe la vara un chip...sa vedem din 100 cp cati au mai murit si cati mai inmultim k are aproape 240 000 km

post-41629-1274717406_thumb.jpg

Modificat de Robby_GoW
Link către comentariu

Salutare. Bara fata arata super, la jante te-ai gandit, cat in privinta motorului daca i-ai dat tot ce-i trebuie nu prea are voie sa-si piarda din caluti. In rest spor la treaba si la cat mai multi bani de tunarit.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

foarte frumoasa masina si modificarile aduse,sa o stapanesti sanatos si spor la modificari.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Hai cu modificarile Robby Gow ;) si sper sa ajungi pe la Spoilerica sa ii faci si bara aia spate si sa o vopsesti.

Link către comentariu

sunt curios sa vad cum faci bara spate , si eu mi`am luat bara fata fara bandou si acuma nu stiu ce sa fac cu cea de pe spate ...

Link către comentariu

de iesit iese ea ...dar avem alte prioritati acum...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!