Jump to content

A4 B6 [8E] 170CP

Turbocip

Postare recomandată

frumoasa masina ... multi km fara probleme .. un volan in 3 spite (eventual si de S) te-ar "coafa" bine :)

treaba buna cu incalzirea in scaune :)

bafta !

Link către comentariu

Ma uit dupa unul de TT sau S line .... pe gri gasesc foarte greu .

Merci Alex

Si un schimbator de S-line

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am inceput montajul luminilor de la picioare.

Lumina se aprinde odata cu deschiderea usilor ...separat pentru fiecare parte.

Conectica : trasa direct prin mufele de pe stalpi (cu pini mama-tata)

Poze in curand.

Link către comentariu

Tu nu ai asa ceva pe masina? Eu am si am mai vazut si pe alte A4 si ma gandeam ca sunt standard... :icon_thumright: Oricum sa stii ca nu sunt atat utile cat ai crede, doar ca schimba interiorul...

Link către comentariu

Nu am default - aveam locul unde sa adaug lamplie ....

Asta si vreau - doar sa schimbe interiorul :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am cam incheiat lucrarile la masina pe anul acesta:

Montat ledurile la picioare ; inlocuit tampon cutie + kit reparatie timonerie(ma stresa un mic joc la schimbator)

Montat rotile de iarna (cele pe 15") - zici ca plutesc :) (obisnuit cu 17").

Am sa vin si cu poze interior.

Link către comentariu

Cu kit-ul de instalatie in scaune cum e ?! (ca spuneai ceva de niste poze cu butoanele default ale kit-ului :P)

Ai reusit pana la urma sa le legi pe butoanele de la climatronic OEM ?

Daca da, au fost ceva probleme ?!

Cam multe intrebari stiu, dar vreau si eu si de aia intreb :blah_:

Link către comentariu

Am licitat pe Ebay la un modul care imi trebuie mie ... si l-am pierdut :(

Ca sa nu ma apuce iarna cu treaba neterminata .... am montat kitul , dar butoanele le-am pus pe fiecare scaun separat.

Functioneaza perfect - singura chestie , care ma macina si pe mine ... este achizitionarea unui modul climatronic cu butoanele de incalzire pe el .

Cand il iau - schimb cele doua "protectii de plastic" laterale ale scaunelor cu altele noi (maxim 80 ron) si fac montajul pe butoanele climatronicului.

O sa atasez si niste poze cu amplasarea actuala a butoanelor. (care zic eu - este excelenta). Incerc sa le fac maine ....

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cu kit-ul de instalatie in scaune cum e ?! (ca spuneai ceva de niste poze cu butoanele default ale kit-ului :P)

Cam multe intrebari stiu, dar vreau si eu si de aia intreb :blah_:

Poze cu butonul de la unul din scaune .

Este montat la indemana si si-a facut treaba foarte bine .

post-164-0-18589700-1295185317_thumb.jpg

Link către comentariu

Interesanta pozitionare. Arata bine si asa pana gasesti un climatronic cu butoane pentru incalzire. Important e ca sunt scaunele incalzite atunci cand e nevoie :icon_thumright:

Link către comentariu

Am mai montat ceva pe masina ieri dupa intalnirea VWForum .

Revin cu detalii next days.

Link către comentariu

Multumesc inca o data !

Pai spune ce ai montat, nu ne tine in suspans :P

Link către comentariu

(...)

Poze cu butonul de la unul din scaune .

Este montat la indemana si si-a facut treaba foarte bine .

Ah, si n-am fost ieri pe faza sa fii vazut cu ochi mei :mellow:

Oricum multumesc frumos de poza ;)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Un mic upgrade la A4/B6

Comming Home/Leaving Home pe proiectoare cu temporizarea setata la 10 secunde.

Pare ca am xenon - dar sunt becurile originale. :)

Link către comentariu

Felicitari!

Este facuta pe sistemul original, cu senzor de lumina, buton de activat dezactivat optiunea, sau este un hibrit bine gandit si realizat, pentru ca functionarea este 100% ca pe original.

Link către comentariu

super masina si super treaba.cum ai reusit sa iti faci treaba cu proiectoarele'mi-asi dori si eu.cat mai multi km fara incidente si spor la cat mai multe modificari

Link către comentariu

nu vreau sa fiu rautacios dar pleoape pe masina asta nu le vad rostu. In rest e frumoasa :P

Link către comentariu

Felicitari!

Este facuta pe sistemul original, cu senzor de lumina, buton de activat dezactivat optiunea, sau este un hibrit bine gandit si realizat, pentru ca functionarea este 100% ca pe original.

Mersi

super masina si super treaba.cum ai reusit sa iti faci treaba cu proiectoarele'mi-asi dori si eu.cat mai multi km fara incidente si spor la cat mai multe modificari

Impreuna cu Cristi de pe forum (Al Bundy) - a iesit treaba ca de fabrica

nu vreau sa fiu rautacios dar pleoape pe masina asta nu le vad rostu. In rest e frumoasa :P

Mersi ( Np ) -fiecare cu gusturile lui. Mie imi plac si nu le dau jos.

Masina a primit si anvelope de vara pe 17 + inca o dotare (care nu este inca finalizata).

Link către comentariu

Montat pini in mufe usi , legata in calculator usa , comutator lumini.

Are senzor de lumina , functioneaza numai pe timp de noapte

Buton activat/dezactivat nu are.

Eu zic ca a iesit ok.

O sa vin zilele ce urmeaza , sau saptamana viitoare cu alta optiune ce nu o am de fabrica.

Tu deja stii despre ce este vorba :)

Modificat de Turbocip
Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

Azi am facut rost de pachetul de lumini pentru clapetele de deschidere a portierelor. ( 4 buc la numar )

Nu am putut sa le iau cu totul (cu suport) deoarece diferea nuanta de gri din interior de pe carcasa unde stau fixate .

Pe masina am suportul unde se fixeaza aceste piese dar nu am decuparea .

Este prepregatit cumva ? Ca m-a apucat seara si nu am vazut bine. Sau daca a mai decupat cineva sa imi spuna si mie cum a procedat.

Atasez si poze cu "cadoul" primit.

post-164-0-21016700-1304452720_thumb.jpgpost-164-0-60112800-1304452726_thumb.jpgpost-164-0-27851200-1304452733_thumb.jpg

Abia astept sa le vad pe masina montate :)

post-164-0-29304800-1304453341_thumb.jpg

Modificat de Turbocip
Link către comentariu

Ahaaa!

Sunt cele de A3? Trebuie neaparat sa vorbim!

Am cercetat problema, locul este marcat pe spatele scoicii. Cu grija poti decupa exact dupa forma marcata.

Link către comentariu

Nu sunt cele de A3

Sunt luate de pe Audi A4 B7

Posibil sa fie identice

Au codul: 4D0 919 063 A

Link către comentariu

O sa vin zilele ce urmeaza , sau saptamana viitoare cu alta optiune ce nu o am de fabrica.

Tu deja stii despre ce este vorba :)

Era vorba de achizitia senzorilor parcare si a centralei care ii comanda.

Am terminat si cu montajul impreuna cu colegul Bundy.

Functioneaza excelent si chiar sunt utili cu toate ca eu nu credeam sa am nevoie vreodata de asa ceva.

Sunt pe original , deci ii vad si in diagnoza si pot modifica tonalitatea acestora.

Atasez cateva foto ... si un filmulet facut cu putin timp in urma.

A fost ceva de munca - dar a meritat !

________________________________________________________________________________________________________________

post-164-0-57868300-1304456324_thumb.jpgpost-164-0-55621800-1304456310_thumb.jpgpost-164-0-01957700-1304456337_thumb.jpgpost-164-0-27385700-1304456350_thumb.jpg

Link către comentariu

Bravos!

Sunt extrem de utili senzorii de parcare dar au si o parte proasta... :lol: Cand te urci intr-o masina care nu ii mai arae stai cam crispat la manevre cu spatele :D

Modificat de rotitza
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!