Jump to content

Din fata bora din spate golf...deci BOLF!

MS 33 COP

Postare recomandată

Poza cu portbagajul clean si cu eleronul...

acum 2 saptamani am montat si suspensia, dar inca nu am poze...le incarc cu prima ocazie

post-44472-0-92827800-1305042562_thumb.j

post-44472-0-37469500-1305042652_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MS 33 COP

39

• nemtzalau

4

• Circoloco

4

• 66 JOK

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

foarte faina masina ta, ceva chiar deosebit.

am si eu o intrebare la tine, de unde ai luat dopul ca sa poti elinima stergatorul de pe spate?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

hehe, e un dop de chiuveta(in cazul in care armaturile sunt in perete).

are garnitura, si l-am infoliat(nu tinea vopseaua). nici nu si-ar da nimeni seama de unde e:))

Link către comentariu

hahaha, la asta nu m-am asteptat sincer :)

ma duc maine sa-mi caut unu atunci.

mersi inca o data!

Link către comentariu

In urma cu cateva luni am trecut unul pe langa altul ,pe unde sunt parcurile de dezmembrari(iesirea spre BV)

Mi-am zis ''uite o bora alba'',dar dupa ce ai trecut pe langa mine surpriza ...era bolf

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

F frumos Bolfuletzu" sa o stapanesti sanatos fara evenimente !!! P.S. Cu folia de pe fata ceva probleme??(ma refeream la garda):)) :Driver:

Link către comentariu

tibi, in mures? sau unde te referi?

Link către comentariu

Dap,drumul acela drept cu reprezentante pe ambele parti.

Eram in drum spre Cluj

Link către comentariu

pai data viitoare fa un flash ca sigur nu ma supar:))

Geo, sincer...m-au luat la intrebari de vreo 2-3 ori dar nu a fost problema niciodata...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Felicitari pentru masinuta, arata foarte bine. Ce ne poti spune despre faruri? Din cate am citit ti-ai luat niste faruri cu xenon OEM. Chiar nu esti multumit de ele? eu din cate am auzit ar fi cele mai bune, sau poate e doar un mit... Daca poti sa ne spui si de unde le-ai luat si cam cat te-au costat :P

Eu am pus acu' trei ani niste faruri cu lupa si angel eyes cu xenon, dar nu bat tocmai cum mi-am dorit, ma tot gandeam sa-mi cumpar niste faruri OEM, dar deja nu mai stiu daca merita.

Sanatate si drumuri bune!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

acum...mituri sau adevaruri nu pot sa iti spun...eu le am pe masina, si stiu cat sunt de rele...nu iti spun din auzite. daca esti curios poti sa vii intr-o seara sa te convingi singur. pe faruri am dat 400 de euro(incl instalatie noua aftermarket)...eu iti garantez ca farurile alea ale tale lumineaza mai bine, comparat probabil au lupa de doua ori mai mare ca la mine...Salutari

Link către comentariu
  • 2 months later...

farurile cu xenon de fabrica sunt de regula facute de AL...

Link către comentariu
  • 3 months later...

a venit iarna, am pus alte roti de vara:))

post-44472-0-73638600-1321624857_thumb.j

Modificat de MS 33 COP
Link către comentariu

Super tare masina ;) sa o stapanesti sanatos.La ideea asta cu schimbarea botului cu unul de bora sunt si eu interesat.dar sunt blocat din motove finaciare :(((.....app un cost estimativ ;).Cat te-a costat tot schimbul acesta ?? :)

Link către comentariu

Bai da ce frumoase jante pentru iarna ai !:)Le-ai achizitionat recent ,eu nu le stiu !

Link către comentariu

da...le-am pus pe masina de vreo 3 saptamani...ieri era sa nu ma mai opresc, acum o iau catre vulcanizare...

@george, sincer nu stiu cat a costat...cred ca in dezmembrari gasesti fata completa cu aprox 500 de euro...plus vopsit 4 elemente, plus manopera...banuiesc ca asa, sa le gasesti toate intr-un loc si sa ai tinichigiu si vopsitor bun cu un pic de noroc scapi cu 1000 de euro...

Link către comentariu

foarte frumoasa masina.... ce model de eleron ai pe masina? si de unde l ai achizitionat... SUPERBA MASINA !!!!!!!

Link către comentariu

Este eleronul de la Votex(adica accesorii VW), gasesti acest model si aftermarket dar si original costa doar vreo 120 de euro...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...

ce-i mai bate inima!

post-44472-0-60539600-1343646646_thumb.j

Modificat de MS 33 COP
Link către comentariu

Bate si in talon la fel?:) Ce impozit si consum are micutul?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!