Jump to content

Din fata bora din spate golf...deci BOLF!

MS 33 COP

Postare recomandată

:D .... inseamna ca nu ai mers cu 1,4 :D ...si dacia 1310 ma i-a la semafor :biggrin:

am mers si cu 1,4, dar nici 1,6 nu e mult mai bun

Link către comentariu
  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MS 33 COP

39

• nemtzalau

4

• Circoloco

4

• 66 JOK

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

volnick1986

hai nu te plange ca 105 cai nu e rau. gandeste-te ca sunt si alte motoare mult mai "prala".

imi place cum arata toba finala!

PS: simpatic Bolf-ul inainte si inainte de transformare. ce jante aveai atunci pe el?

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
razvan_2002

frumoasa masina!sa o pastrezi cat mai curata si sa te bucuri de ea!

ce ai facut cu farurile de golf?:D

Link către comentariu

farurile de golf sunt bucati (unul cu sticla sparta si celelalt bucati literalmente dupa accident)

Link către comentariu
paul walter

super misto masina , cat despre combinatie , este destul de ok , golf si bora

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Arata mult mai bine asa. :) :D Un Joey mod la faruri te-ai gandit sa-i faci? :P

L.E.: Cam ca asta de aici

Modificat de Robotelu
Link către comentariu

Corect. Mai bine schimbi farurile, cu care oricum banuiesc ca nici tu nu vezi :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

e frumoasa masina:) nu am prea atrag masinile albe, dar a ta arata foarte bine;) numa' bine

Link către comentariu

Nunu...bine a gandit...este o EA:)

daca te referi prin maritat la vandut...nu e de vanzare poate ai vazut unul din tm care din cate stiu e de vanzare...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
sa ne mai si amuzam putin

Super tare, ai cumva varianta vectorizata? chiar e tare :D

Link către comentariu

Daca ai varianta buna de trimis da-mi un pm cu ea ca si la mine merge :) foarte tare :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

ne plictisim...de cand nu am postat s-a mai intamplat cate ceva. s-a mai furat o fusta...s-a mai montat o finala...s-a mai dus vopseaua de pe bandou :lol:

salutari la toata lumea. cat despre varianta de trimis, trebuie sa vorbesc cu tipul ce le-a desenat, eu nu le am pe calc.

post-44472-1284564697_thumb.jpg

Modificat de MS 33 COP
Link către comentariu

Frumoasa masina, dupa mine arata super, asa de fresh si teenage cand avea fata originala de golf (pacat de faruri), dar si in varianta bolf e super. Culoarea imi place foarte mult :).

Maxim sa fie :)

hai nu te plange ca 105 cai nu e rau. gandeste-te ca sunt si alte motoare mult mai "prala".

imi place cum arata toba finala!

PS: simpatic Bolf-ul inainte si inainte de transformare. ce jante aveai atunci pe el?

Montreal II - jante OEM

Modificat de SilvianDement91
Link către comentariu

exact, aveam Montreal II pe el atunci, care acum au ramas pentru iarna.

Aseara m-am ambitionat si am montat pe spate un set de distantiere de 20mm...acum plang dupa reglabila :D

Modificat de MS 33 COP
Link către comentariu
  • 6 months later...

Dupa absenta lunga!!! Circolocco...sa stii ca am si schimbat farurile, cu unele cu xenon oem :lol: care sincer...in afara de faza lunga foarte uniforma...sunt niste rahaturi...doi chinezi cu lumanari ar face aceeasi treaba!

Link către comentariu
Colescu Sebastian

Rasistule!! :blah_: Chiar asa esti de dezamagit de ele?Masina arata f. bine si mai urca si tu poze cu ea.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut super frumoasa masina,sa ai grija de ea...azi am vazuto live in sighisoara live arata mult mult mai frumoasa :-)

Link către comentariu

pai...a fost cam murdara...ca si noutati: masina are acum schimbator de A3 S-Line si marti ar trebui sa vina curierul cu scaunele sport de la bucuresti :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!