Jump to content

Din fata bora din spate golf...deci BOLF!

MS 33 COP

Postare recomandată

asa ai cumparat masina cu fatza de bora?sau ai facut`o tu?arata super bine,farurile trebuie sa le schimbi sau sa pui lupa in ele

Link către comentariu
  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MS 33 COP

39

• nemtzalau

4

• Circoloco

4

• 66 JOK

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Intial masina a fost un golf simplu, eu am vrut fata de bora. Cat despre faruri...inca nu am gasit unele sa imi placa. Angel eyes e doar pt BMW si Devil doar pt Audi....mi-as lua ceva simplu doar sa aibe lupa...dar chiar nu am gasit. App: nu vreau sa fac reclama, si nici nu pot posta in aria vanzari(nu stiu de ce) dar stiu un set de faruri Golf 4 in stil Golf 5(facute de Hella) noi la 500RON.

Link către comentariu

Frumos bolf.L-am vazut si 'pe viu' cum se zice,aseara si ma incanta cum l-ai aranjat.Ne-am intalnit si azi in trafic prin zorilor;) arata bine din toate unghiurile.A,mi-am adus aminte ce nu-mi place..insertiile alea din consola centrala .Spor la adaugat :biggrin: si km fara sfarsit

Link către comentariu

si mai pune niste poze cu masina,culoarea aia alba o prinde f bine

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@mabial: stiu ca ti-e ciuda ca eu am "acat" si tu nu :( chiar nu stiu ce sa spun...nu imi place nemaipomenit de mult nici mie, dar decat soft-touch-ul de fabrica mi se pare mai ok...

Modificat de MS 33 COP
Link către comentariu

frumoasa foc, ti'am mai zis si pe alt forum.

Singurul lucru care nu imi place e grila fara semn, nu prea se aseaza, ai de gand sa faci ceva cu ea?

Link către comentariu

Salutare domnule, referitor la grila...momentan nu prea am ce sa ii fac...mai multa lume spune ca ar fi grila slaba, o parte buna din problema sunt convins ca o constituie bara...ar cam trebui schimbata si dupa aia mai vad cum sta treaba

Link către comentariu

salutare.

iti dau niste sfaturi.

grila neagra, interior faruri negru, plafon negru si ai realizat un contrast alb-negru super.

toate cele bune si multa grija cu masina.

post-26780-1273785578_thumb.jpg

Modificat de ikks
Link către comentariu
Publicat (modificat)

multam Z...ne mai vedem prin trafic

@IKKS...iar ma ambitionez sa ma apuc de faruri sambata...sa vedem daca tine :D

Modificat de MS 33 COP
Link către comentariu

hai sa iti spun tot adevarul :)) :

E jom grila? daca da, tot ce'i posibil sa fie ea de vina. Sincer eu am intrebat pentru ca pe golf si eu am grila fara semn Jom si sta cam aiurea, eu nu i'am gasit o solutie (decat sa o schimb) si am zis sa intreb la altii, poate... poate :P Mult succes cu bolful, sa auzim de bine.

Link către comentariu

sincer sa iti spun nu am idee de la ce producator e grila...oricum eu banuiesc ca toate sunt facute in acelasi loc, de catre aceeasi oameni...si poate sunt chiar si de la aceeasi marca doar ca se vand sub alt brand. Mai vad eu ce fac cu ea...de bine de rau merge si asa masina :)

Merci mult

Link către comentariu

Frumos bolfuletzul ...sa ai grija de el .. :)

Link către comentariu

frmos bolf-ul...ar fi interesant un set de poze de la schimbarea lui din GOLF->Bolf...

as fi curios sa vad si interiorul...

cat mai multi km...

Link către comentariu

Problema e ca nu prea am poze, decat pe laptop, care s-a bulit (daca are cineva incarcator de sony vaio sa urle tare!!!). Pun totusi una cum era fata de golf

post-44472-1273835950_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

frumoasa foc masina...sa ai grija in continuare la fel de ea..felicitari pt ce a iesit

Link către comentariu

merci mult...chiar azi ma enervam de cat de putoare poate fi motorul asta de 1,6...

Link către comentariu

Cea mai proaspata idee de a mea este climatizarea cutiei de acte, a avut tatal meu la passat si mi-a placut de minune. daca a facut cineva asa ceva pana acum astept sa imi dea si mie sfaturi. Pana la momentul de fata merg pe aceeasi idee ca la passat si am sa cumpar acea valva si conducta pt passat sa vedem cum se poate face...

Link către comentariu

masina arata bine am vazut-o si eu live de nenumarate ori prin oras

eu zic ca ar merge niste stopuri hella magic colors pe culoarea asta de invidiat, modelul rosu cu alb

iar in fata o bara de care ti-au mai aratat altii pe alte forumuri

bafta

Link către comentariu

Frumoasa bolfuta(am mai laudat'o si pe alt forum)! Sa o stapanesti sanatos!

Dar cand te vedem la intalnire? Ca eu nu am vazut masina live, inca.

Link către comentariu

pai depinde la ce intalnire te referi...

Link către comentariu

Fiind pe vwforum, acum ma refer la intalnirile de la Sandoria din fiecare joi...

Modificat de sochaux_s
Link către comentariu
merci mult...chiar azi ma enervam de cat de putoare poate fi motorul asta de 1,6...

:biggrin: .... inseamna ca nu ai mers cu 1,4 :) ...si dacia 1310 ma i-a la semafor :biggrin:

Modificat de 66 JOK
Link către comentariu

Frumos bolf-ul, sa-l stapanesti sanatos!

Cum zicea un coleg mai sus, si eu i-as pune grila centrala pe negru. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!