Jump to content

Din fata bora din spate golf...deci BOLF!

MS 33 COP

Postare recomandată

Salutare tuturor...

prea mare prezentare nu am sa fac cu masina pt ca toti de pe forum stiu cum e un golf...aici 2 poze, dupa care mai revin cu detalii

post-44472-1273660902_thumb.jpg

post-44472-1273660909_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MS 33 COP

39

• nemtzalau

4

• Circoloco

4

• 66 JOK

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

buca_daniel

super tare masina ... ceva detalii cand le pui?

Link către comentariu

pai in ciuda faptului ca masina are santa monica pe ea, nu e nici gti nici sport edition. Este un 1,6 amarat din 2002 lipsit de prea multe dotari. Se regasesc vesnicele geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite,incalzire in scaune, centralizata cu telecomanda(aftermarket), pedale si footrest de Audi TT, volan in 3 spite si cam atat. Ce a mai venit suplimentar pe masina a fost suspensia(KW Variante 1, mult prea rigida pt drumurile noastre dar de neegalat la condus pe drum bun), fustele de V6 fata-spate vopsite in alb(nicidecum in culoarea caroseriei...ca din pacate asa se lucreaza la noi, si pe bani multi). Evacuarea e standard cu exceptia a 2 tevi(!!) de inox ca sa fie cat mai stino. A venit si o antena frumusica si complet inutila. Mai sunt o gramada de chestii minore cum ar fi capota dreapta, manson schimbator din piele cusut cu fir rosu, guri de aerisire de Bora, capacel butuc usa dreapta "orb" (adica inchis, fara gaura pt butuc/cheie) samd...

Link către comentariu

Ha ha :). Nice! Student in Cluj (poza pare a fi facuta in Hasdeu)?

Pune poze si din spate!

Sa o conduci sanatos!

Modificat de rex
Link către comentariu

Un singur cuvant...superba :) . Sa te poarte multi km fara probleme!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

asta e singura poza din spate ce o am la indemana...in care se vede si ca mi-a fost furat capacelul de pe janta

Nu student in cluj, dar ocazional prin zona...

Multumesc pt aprecieri

post-44472-1273662943_thumb.jpg

Modificat de MS 33 COP
Link către comentariu

o masina deosebita si frumoasa. cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

daca tot le-am spus baietilor ca ma duc azi la intalnire, m-am suparat si ma duc acasa sa imi vopsesc farurile

Link către comentariu

Superbaaa....nu este frumos sa ii copiezi pe altii :blah_: ;) :( :))

..hai cu faru ala ...mai facut curios

Modificat de 66 JOK
Link către comentariu

Intotdeauna mi-au placut Bolfurile,nici asta nu e o exceptie..un singur lucru nu imi place..pt. ca ai vopsit toate elementele din fata (inclusiv grila fara semn si spoiler-ul V6) arata cam..plictisitor..ii trebuie o pata de culoare,eu i-as pune o grila neagra,un badboylook si niste faruri cu lupa cum are Circoloco. Bafta si sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

si eu as opta pentru grila si interiorul prizelor de aer din fusta negre.

foarte misto botul de bora pe golf. am mai vazut 2 masini facute asa, si chiar e ceva frumos

Link către comentariu

o masina cu adevarat deosebita! la multi km fara probleme! si asteptam o sedinta foto ;)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina...nu conteaza atat de mult motorul,depinde ce vrei de la el,pe tine sa te multumeasca pana la urma ;)

Link către comentariu

Am mai vazut poze cu masina ta pe un alt forum. Felicitari pentru tot ce ai facut. In fata semanam si din lateral jumatatea din fata :P. Spor in continuare in realizarea planurilor si sper sa ai o activitate la fel de mare ca si dincolo, adica sa pui poze ;)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

cand mi-am vopsit farurile la fata de golf am jurat ca nu mai fac asa ceva in viata mea...si iar am ajuns sa ma apuc, dar am lasat-o balta(dupa ce am dat jos farurile mi-am dat seama ca de fapt pistolul de aer cald nu il am la mine, ci e acasa la mures...cu foen-ul am incercat cam 3 minute dupa care mi-am dat seama cat as lucra in plus). Le fac alta data...Ma duc in schimb sa imi vopsesc etrierii...ca reisarii ;)

Link către comentariu
Spor in continuare in realizarea planurilor si sper sa ai o activitate la fel de mare ca si dincolo, adica sa pui poze ;)

..pe forumul asta ,tiuningul exterior nu prea este "inghitit" ....aici daca ai power horse esti "bine vazut" ....(cel putin asa "am simtit eu")

Bafta "Korne" .... sa nu mai vi cu "gogosi " cum ca ,am plecat la pescuit dar mi-am uitat undita ...."te pleznesc" :P

Modificat de 66 JOK
Link către comentariu

Foarte bine ii sta .

Km cat mai multi fara probleme.

Link către comentariu

Salutare !

In primul rand vreau sa zic welcome to the club :P :icon_cool: !

Foarte frumoasa masinuta , arata superb cu foliile negre pe ea , de abia astept sa o vad si in realitate la o intalnire :) cat de curand posibil !

Succes in continuare si bafta la modificari !

Multi Km fara probleme , si sa ai grija de mica bestie :)

P.S : motorul de 1.6 16V nu un motor slab deloc , nu te va lasa la greu niciodata !!

Bafta! :rolleyes:

Link către comentariu

yap

ai fost tu prin Cluj zilele astea

sa o stapanesti sanatos fara evenimente

Link către comentariu
..pe forumul asta ,tiuningul exterior nu prea este "inghitit" ....aici daca ai power horse esti "bine vazut" ....(cel putin asa "am simtit eu")

tu la ce ai prefera sa te uiti, la un porsche sau la o broscuta ? clar ca masinile puternice sunt mai apreciate, dar asta nu inseamna ca motoarele mici nu sunt apreciate, sau ca nu se uita nimeni la ele

uite, eu chiar sunt adept cat mai oem, dar un tuning finut, cum e cazul aici chiar imi place. chestii gen spoilere din fibra, esapament care sa faca zgomot si performanta=0, sau jante imense pe masini fara suspensie sport , mi se par penibile.

ce a facut el, cu farurile de bora, o janta frumoasa, o folie, un ornament de esapament , cred ca place si celor mai anti-tuning de pe forum

ce e frumos, e frumos si gata

Link către comentariu

stii cum sta treaba...si mie mi-ar placea un motor mai potent dar in momentul cand am cumparat masina chiar nu dispuneam de mai multi bani. Plus ca in motor chiar nu are rost sa investesc(in motorul de 1,6 ma refer) iar sa cumpar altul e din nou un munte greu de urcat dpdv financiar. Asa ca ma rezum sa fie frumoasa(stie toata lumea cum e...nici femeile nu se machiaza degeaba :)) ). Cat despre exterior...sunt un mare prieten al stilului german, si asa va si arata masina. Sa nu mai spun de faptul ca am o slabiciune pt detalii si dotari...

Link către comentariu

Ai putea sa-i spui si GORA, nu numai BOLF :D

Cu toate ca e mai mult bOLF decat gORA...

Link către comentariu

corneliu fi mandru cu ce ai!nu conteaza ca nu are "potenta" motorul si bla bla bla.felicitari pt masina si sa o conduci fara evenimente.conteaza cum te simti cu ea. bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!