Jump to content

Consum de concediu !

w3bbuilder
 Share

Postare recomandată

aproximativ 1600 km.

mers putin prin oras, plimbari prin statiuni.

mare parte mers alert, cateodata furtunos (atins 210 km/h dupa comarnic), pe autostrada soarelui viteza de cruoaziera 170km/h.

prins 2 mari aglomeratii

1.dupa Sinaia, mers chiar cu viteza intaia;

2.pe centura Bucurestiului, in incercarea de a gasi autostrada fara a trece prin oras. cred ca am judecat gresit......

rezultat 6.3%. pentru mine, multumitor (2+1 oameni plus bagaje corespunzatoare).

sa nu uit : Clima 99% din timp

Modificat de oaspetele
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Metoda plin, 600 Km parcursi, clima tot timpul, 2 persoane, viteza 100-120/h

Consum: 5.1 l/100 km.

Link către comentariu

Consumuri de concediu in vara asta :blink: :

1. Bucuresti - Brasov - Tusnad - Manastirile din Moldova - Iasi - Urziceni - Bucuresti (4 persoane + portbagaj plin ochi) :

-viteza maxima: 130

-schimbat viteze intre 2000-2500 si din cand in cand la 3000, in depasiri

-am consumat un plin pana in Suceava, unde am mai facut inca un plin si am ajuns in Bucuresti cu destula motorina in rezervor, nu mai stiu exact, dar mai mult de jumatate, in orice caz.

-consumul afisat de BC la intoarcere: 4.8l

-motorina: OMV Euro Diesel

2. Bucuresti - Pitesti - Transfagarasan - Sighisoara - Sovata - Sighisoara - Miercurea Ciuc - Brasov - Bucuresti (2 persoane + bagaje):

-viteza maxima: 140 (viteza constanta pe Bucuresti - Pitesti)

-schimbat viteze intre 2500-3000 (de cateva ori 3500, in depasiri pe serpentinele spre Tg. Mures)

-am consumat un rezervor.

-drumul nu a fost exact cel de mai sus, m-am mai fatait nitzel pe Valea Prahovei si pe la Tg. Mures

-consumul afisat de BC la intoarcerea in Bucuresti: 5.3l

-motorina: OMV Premium Diesel

3. Bucuresti - A2 - Navodari - Costinesti - Navodari - Bucuresti

(plus putina fatiala pe litoral)

-viteza maxima: 180 (pt. 2-3 km, pe A2, am vrut sa vad cat duce.. in rest 140 constant)

-schimbat viteze intre 2500 - 3500

-consum afisat de BC la intoarcerea in Bucuresti: 5.3l

-motorina: OMV Premium Diesel

Ce ziceti ? Sunt bune consumurile mele? :blink:

Link către comentariu

Eu am acelasi tip de motor si daca ai avut acest stil de condus e perfect normal sa fii avut acest consum.2000km cu 100 litrii de carburant,atat am consumat din Timisoara-Arad-Deva-Sibiu-Rm. Valcea-Pitesti-Bucuresti-Autostrada Soarelui mers cap coada 200km/h (acolo a consumat muuuult...)-Constanta,plimbat pe litoral si inapoi pe Constanta-Urziceni-Bucuresti-Brasov-Sibiu-Deva-Arad-Timisoara.

Link către comentariu

Masina din semnatura initial 2700km.....acum cu 5750 km mai mult dupa o plimbare pana in Franta.

Motorina de la Omv Romania * 2 Premium Diesel, OMV in Austria, Aral Ultimate Diesel Germania,Total in Franta si la intoarcere in Germania apoi un Bp Ultimate Diesel in Germania si OMV Premium Diesel de la Simeria.

Consumul pe 5750 a fost 5.5% super multumit....am fost cu portbagaju plin si 3 persoane. Am mers cu 120-150 in Romania pe portiuni, 130 in Austria,Franta si Ungaria si 160 in Germania.

In Paris am mers bara la bara....ce pot sa zic....am facut odata 2km in 40 de min........

Cel mai mic consum 4.8% m-am intors de la Viena direct la Buc si m-a prins noaptea pe la Arad si am mers numai dupa tiruri cu 90-100km/h.

Ce pot sa zic....sunt super multumit de masina.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Iata ca scriu din nou aici:

Buc - 2Mai - Mamaia - 2Mai - Bucuresti + resturi = 750 km

Consum 4,54 L / 100 km.

Link către comentariu

3400 km, 6 persoane + bagaje, condus normal, clima cand era nevoie, consum 9%, poate putin sub 9. (din 3400 km 200 am facut printre statiuni, frecus incoace si incolo, si 450 km s-a tras tare de masina, trebuia sa ajungem pana la miezul noptii in Canakkale.

partea mai vesela este ca am reusit in sfarsit sa selectez 100 de poze mai expresive, si le-am pus deocamdata AICI, maine am sa le mai pun si pe un freeserver, pt ca alea sunt pe viata :banghead:

nu trebuie decat sa intrati pe site si sa apasati PLAY, merge foarte repede.

Link către comentariu

Iar eu am uitat sa mentionez (ca influenteaza consumul) ca am atins de 2 ori (de proba nicidecum constant) 195 km/h pe A2 desi in talon scrie 173 km/h constructiv maxim ;) Kerma si Ceky stiu de ce :P :banghead: ;)

Link către comentariu

Buc - 2Mai - Mamaia - 2Mai - Bucuresti + resturi = 750 km

Consum 4,54 L / 100 km.

<{POST_SNAPBACK}>

Iar eu am uitat sa mentionez (ca influenteaza consumul) ca am atins de 2 ori (de proba nicidecum constant) 195 km/h pe A2 desi in talon scrie 173 km/h constructiv maxim ;) Kerma si Ceky stiu de ce ;) ;) ;)

<{POST_SNAPBACK}>

@andrei tata, masina ta merge mai mult cu aer!?

parca aveai si injectoarele marite!

sau ai uitat sa mentionezi ca in restul parcursului ai pus cruiser controlu pe 90? ;) B)

ps. nu intru in detalii cu top speedu...

Link către comentariu

Nu merge cu aer, "tata" ;)

Am mers cu cruise pe 90 mult timp, uneori cu 100. Am vrut sa vad ce poate ajuta cruise-ul in materie de consum.

Link către comentariu

...

Am mers cu cruise pe 90 mult timp, uneori cu 100. Am vrut sa vad ce poate ajuta cruise-ul in materie de consum.

<{POST_SNAPBACK}>

te-am citit, sunt mic tatic ;)

da, sigur cruiseru ajuta pt. un super consum, acuma conteaza si la ce vit. il setezi.

daca-l fixezi la 150 se schimba modificarea, vreau sa zic consumu.

:)

ma ajuti la o instalare de tempomat? dau de :D

Link către comentariu

600 km , consum intre 5.6 si 6, mers destul de fugarit in limita drumului prost si a zecilor de tiruri.

Link către comentariu

traseul cluj-alba-campeni(sohodol-alba)-casa memoriala Avram Iancu-sohodol-cluj-borsa (baia borsa-maramures)-cluj cu un consum de 4.7l/100(omv euro 5) pe distanta de 900 km

cu mici ture pe acest traseu max 10km, drum rau pe anumite portiuni si frana de motor la coborari folosita la greu

un consum mult mai mic decat la ceea ce ma asteptam B)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!