Jump to content

Subwoofer pentru Golf5

deeJayOg
 Share

Postare recomandată

Vreau să-mi pun subwoofer pe maşină, fară prea multe bătăi de cap; aşa că voi apela la un pachet complet la o binecunoscută firmă rom

Modificat de deeJayOg
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Renegade-ul ala e mai vechi... . Eu as merge pe MTX.

Link către comentariu

Salut, in legatura cu alegerea ta, in acelasi buget ai avea si alte variante, mult mai ok. Ai PM.

Link către comentariu

Recomand cu caldura MTX, le-am probat si se aud mult mai bine decat renegade

Link către comentariu

Vreau să-mi pun subwoofer pe maşină, fară prea multe bătăi de cap; aşa că voi apela la un pachet complet la o binecunoscută firmă rom
Link către comentariu

Dupa parerea mea MTX-ul este superior , si ca traditie si ca generatie de woofer si are o claritate mult mai mare fata de celalat. P.S. si eu pe masina folosesc tot MTX :)

Link către comentariu

Da, player-ul ram

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Tot RCD 300 cu mp3 si 4 boxe am si eu si as vrea sa-l las daca se poate in continuare.

Poti sa dai mai multe detalii legat de tot ce ai avut nevoie si niste preturi(daca ai luat pachetul MTX ce ai mai adaugat la el pentru baterie de ex.) ? Nu stiu ce mi-ar trebui si vreau sa-mi fac un calcul.

Daca poti pune si o poza cu sistemele de prindere in portbagaj pentru subwoofer si ce ai mai pus. Multumesc.

Modificat de George05
Link către comentariu

Link către comentariu

Pentru siguranta e necesara fixarea corespunzatoare a acestuia. In caz de impact inertia acestui e destul de mare si poate deveni periculos!

Link către comentariu

deeJayOg, dupa mintea ta, asa, cum te-ai simti sa iti zboare un woofer in cap la o frana mai brusca sau un accident? Orice woofer trebuie prins, poate sa se miste la o curba prin portbagaj, smulge un cablu, face scurt si in secunda 2 ori ia foc masina, ori se prajeste amplif-ul. ;)

Fara suparare, luati-o ca sfat prietenesc: incercati sa va feriti de firme ca MTX, GroundZero, Crunch sau JBL. E numai numele de ei, sunt absolut de degeaba. Cu putin mai multi bani, puteti sa va luati ceva net superior ca si calitate si rezultatul final va fi mult mai bun.

Link către comentariu

"După mintea mea"...merg mult prea prudent şi uşor cu maşina ca să ajungem acolo... merci pentru grijă totuşi ;)

Link către comentariu

• 4 weeks later...
  • 5 months later...

salutare all , alex banu am eu renegade 1100 S si dual band subwoofer phonocar Thunder si suna incredibil , insa nu stiu ce poate subwooferul renegade postez configuratia mea sa iti faci idee :

- Amplificator Renegate REM 1100 S :

RMS Power Range : 300-540 Watts

Number Of Channels: 4

Maximum Power: 1100 Watts

Built In Crossovers: Yes

Channel Separation: Yes

MOSFET Power Supply

Highlevel Inputs

RCA In- and Outputs

2 Ohm Stability

Mono bridgeable on CH 3/4

Lowpassfilter 50 - 250 Hz

Bass Boost Switch 0/+6/+12 db

2 x Highpassfilter 80 - 2000 Hz

- subwoofer Phonocar THUNDER :

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare,

Nu am inteles ideea.

Poti sa fii mai explicit te rog!

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut! Nu stie cineva unde se gasesc carcase de subwoofer integrata ? Cum e asta

da nu la pretul de pe site :icon_cheesygrin:.
Link către comentariu

La noi nu aduce nimeni asa ceva incat nu sunt clienti dispusi sa plateasca pentru o asemenea integrare. Am constuit asa ceva si din experienta costul pentru asa ceva e undeva pe la 150 euro.

Link către comentariu

• 1 month later...

leagt de incinta asta dedicata, eu mi-am facut din fibra de sticla pentru ca am mare nevoie de spatiu avand hatch. fiind prima oara cand am lucrat cu rasina am consumat mai mult. toate costurile pentru mine au ajuns la 120 lei. mocheta am pus una de prin garaj. iar grilajul l-am facut. si este foarte stabila si utila. recomand incintele de genul asta pentru cei cu portbagaj mic.

Link către comentariu

• 9 months later...

Chelu ti-as fii foarte recunoscator daca poti sa imi dai mai multe detalii despre cum se lucra cu rasina sau fibra de sticla!am un golf 5 si vreau sa fac si eu asa cum e in videoclip!mersi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!