Jump to content

Vw Sharan Family

Emy D

Postare recomandată

Uite Sharanul incaltat cu papucei de vara si sosete din aliaj :))

post-61162-0-28346200-1333894882_thumb.jpost-61162-0-92641100-1333894883_thumb.jpost-61162-0-34435500-1333894885_thumb.j

Ce pareri aveti?

ps: tata a ales jantele. Eu as fi ales ceva mai lat...si chiar si mai mari, dar e bine si asa :D

Link către comentariu
  • 5 months later...

Ieri am ajuns si eu pe acasa si am reparat pompa tandem. Stutul de la furtunul de vacuum mai avea putin si iti cadea in mana. Asadar, cu Epoxy metal l-am lipit sa stea la locul lui si am iarasi o frana buna, mai violenta! Nu am poze, pentru ca am facut reparatia dupa ora 19:00 si nu aveam cu ce sa pozez. (camera foto de la tableta nu e cine stie ce si nu face poze pe "bezna")

Link către comentariu
  • 4 months later...

salutari domnilor detin un wv sharan din 1997.motor 1984 cmc benzina.85 kw.116cp.si am o problema la climatronicul meu mi sa schimbat gradele C.in grafe F.cum pot sa schimb inapoi in grade C.va multumesc si astept informati de voi.drum bun sa aveti

apesi simultan pe butoanele econ si auto de pe panoul climatronic pentru scurt timp

Link către comentariu

Aici e topicul de prezentare a masinii mele. Te rog treci la aria Sharan si sigur se gaseste o rezolvare si pentru problema asta mica la sharanul tau ;) 

Stima si multi km fara probleme! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!