Jump to content

golf

bad golf

Postare recomandată

sal dupa ce am auzit pe colegul meu ca nu pot duce actualul golf 4 90 cp decat la 120 fara al afecta rau as vrea sa achizitonez un golf 4 sau poate 5 pe care las modifica total exterior interior si in special motor as vrea sa siu ce model de 4 sau de 5 trebuie achiziton\at sa sa pot scoate peste 200 cp si aici ma refer la diesel in caz ca nu am mentionat va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.imi dorec f mult sa am o masina puternica diesel in special un golf 4 buget detin deci sunt dispus sa imvestesc oricat

Link către comentariu

Cauta-ti un Golf 4 1.9 TDI de 150 cai cod motor ARL sau Golf 5 2.0 TDI 170 cai cod motor BMN .

Modificat de Tracto
Link către comentariu
Cauta-ti un Golf 4 de 150 cai cod motor ARL .

si pe acel il pot duce cu siguranta la peste 200 cp si daca sti te rog frumos ce tre sai mai fac ce modificari si cam cat mar costa toate modificarile dar in acelasi timp as vrea sa ma pot baza pe basina nu sa aiba multi cai si sa faca bau motorul dupa 1000 km

scz pt scis nu am verificat ce am scris este din vina laptopului care este achizitionat de aici din paris unde ma aflu si eu in acest moment si ar tataura imvers

Link către comentariu

Nu stiu sigur la cat poti sa ajungi cu el dar cert e ca te apropii de standardul tau. Un chip tuning sau flash tuning te duce pana in 180 cai. Preturile variaza 200-300 euro intereseaza-te pe la diversi tuneri.

P.S. Citeste te rog regulamentul mai intai. Nu mai da quote la postul anterior !

Nu aici era cel mai bun loc sa dechizi acest topic .Incearca aria Golf IV & Bora. Mai intai folosesti functia search sa vezi daca nu s-a mai discutat asa ceva (ceea ce este foarte probabil) si daca nu atunci deschizi topic-ul.

Modificat de Tracto
Link către comentariu

ms mult tracto in august cand o sa ajung in tara sper sa vand repede actualul golf si sa ma duc in germania pt a cumpara unul de 150 cp acum cu problema cu motorul mam lamurit ramane problema cu tuningul exterior nu stiu de unde sa iau un chit nu prea am habar cat mar costa

k asa o sa fac

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!