Jump to content

Golf Plus VI HL 2.0 TDI DPF 140 CP M6

msupstream

Postare recomandată

salutare,

sunt nou pe aici (in materie de posturi) si m-am inscris cu noul meu prieten de drum.

titlul spune totul si ar mai fi ceva optionale de amintit:

- Aer conditionat 'Climatronic'- cu reglare automata pe doua zone, separat stanga/dreapta

- Alarma antifurt "Plus" - cu imobilizator electronic, senzor de supraveghere interioara, sirena back-up si sistem antiremorcare, cu deschidere individuala a usilor- inclusiv oglinzi make-up iluminate

- CD-changer pentru 6 CD-uri,situat in cotiera centrala fata,in locul spatiului de depozitare

- DVD Europa de Est

- Jante aliaj usor Seattle 7Jx17 cu anvelope 225/45 R17,suspensii sport,garda la sol coborata cu cca 15 mm

- Park Assist- inclusiv Park Pilot (parcare cu senzori fata/spate) si camera Rear Assist

- Pregatire telefon

- Privacy-glass-65% absorbtie a luminii pentru geamurile laterale spate si luneta

- Roata de rezerva din aliaj usor

- Scaune fata incalzite,avertizare luminoasa pentru nivelul lichidului de spalare,instalatie spalare faruri,duze fata spalare incalzite

- Sistem de navigatie RNS 510 cu display TFT cu touchscreen,30 GB-hard disk,SD card reader,DVD drive,10 incinte acustice,antena diversity,conector

multimedia.

- Sistem electronic de mentinere a stabilitatii masinii

cam astea, restul sunt standard de G6 Plus HL.

Marti intru in posesia ei si ABIA astept :)

va salut,

Link către comentariu

o masina frumoasa, sa te bucuri de fiecare km., si sa faci poze sa o vedem si noi!

Link către comentariu
Abia astept poze cu ea,sa fie intr-un ceas bun!

Multumesc, si eu abia astept s-o vad cum se comporta la drum lung.

cat o mai fi rodajul la motoarele astea noi ? la ultima skoda noua in 2007 mi-au spus "baietii" de la dealer ca maxim 500km sa merg cu ea sub 3000. (era tot diesel dar 1.9)

Link către comentariu

Eu la Octavia am facut rodajul aproape 3000 de km (adica nu am trecut de 3000rpm,nu am plecat tare de pe loc,nu am mers subturat,etc),fiecare merge cum vrea dar sa nu uiti ca asa cum o ti asa o vei avea..Bafta!

Link către comentariu

Cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Vezi ca o sa scrie in caretea masinii cati km trebuie sa faci rodajul. La mine scria 1000 sa nu depasesti 3/4 din viteza maxima si sa nu apesi pedala de acceleratie la fund. Intre 1000 si 1500 sa ajungi la turatii mai ridicate pe perioade scurte. Iar dupa 1500 gata rodaju. Acum fiecare face cum vrea. :P

Link către comentariu

acum asteptam si noi pozele pe marti, sau mai probabil miercuri, marti o sa fi prea incantat se ea ca sa mai intri pe forum

Link către comentariu

Eh cateva minute acolo se gasesc ptr un upload de 3 poze :cool:...cred ca e foarte frumoasa neagra,sa o stapanesti sanatos. :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!