Jump to content

Borica mea

alecsandru19

Postare recomandată

foarte frumos interiorul,trebuie sa conduci descult :))

si lemnul se vede bine in combinatia asta cromatica.

dar...e foarte pretentioasa

Link către comentariu

iti ajunge sa faci operatia de 5 ori..expira produsul si tot iti mai ramane... :lol:

Link către comentariu

Te-am vazut duminica pe varianta Sloboziei, eu eram cu Toaregul care te-a claxonat. Mi-a atras atentia masina, era curata si stralucitoare. :icon_thumright:

Link către comentariu

ai o masina frumoasa, imi place interiorul, dar are si dezavantajul de a fi foarte pretentios... asa ca ai grija de el si de masina! sa o folosesti sanatos si fara evenimente :Driver:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Foarte frumos interiorul, bine ca nu e prietena mea prin zona ca m-ar fi innebunit iar, ca deh, exterior inchis + interior crem = moartea femeilor :)). Am vazut si eu o bora asemanatoare cu a ta, insa era lovita rau in aripa spate care era deplasata pana in usa din spate stanga, portbagajul deplasat spre dreapta, stopul stanga spart si desi urma sa o repare baiatul, nu am vrut sa o cumpar, oricum la dotari nu avea nu stiu ce...

Se pare ca mahonul arata bine doar pe interior deschis la culoare.

P.S: foarte misto locul de parcare ;)

Modificat de undan
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
alecsandru19

Multumesc mult pt urari si scuzati de intarziere,sincer imi pare rau ca nu am fost atent cristi :( poate data viitoare daca ne vom reintalnii,ca am rude in Slobozia si mai frecventez zona :D Oricum o sa fiu mai atent data viitoare :)

Legat de exterior inchis+interior bej da este combinatia perfecta,am mai vazut o bora ca a lu rudolf.s asemanatoare la culoare si cu interior bej era variant!Superba dar nu avea nr de AR :)) prima data cand am vazut interiorul acesta in combinatie cu exteriorul imi era si mila sa ma urc in ea,dar este foarte pretentioasa la praful din tara noastra :grrrrrr: cam in fiecare saptamana incerc sa-l ingrijesc si sa-l remediez daca apar probleme cu murdaria.Drumuri bune tuturor si inca o data scuze cristi ca nu am fost atent knd mai claxonat,parca imi aduc aminte ca am vazut un tuareg negru daca nu ma insel daca mai claxonat pe mn si cine esti,greseala mea...

Modificat de alecsandru19
Link către comentariu

iuiiiii...ce frumoasa e!Folia ii mai lipseste(da' de aia legala si pe fata si pe spate sa nu faci nota discoranta intre portiere) si e masina de "dom' director".Sa ai grija de ea ca si pana acum! :icon_thumright:

Link către comentariu

Arata superb. :icon_thumright: Cred ca, daca ar ploua afara, mi-ar fi mila sa ma urc in ea. Interiorul e pur si simplu demential. Sa te bucuri de ea cat mai mult. ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc foarte mult zebro si Deadly,in legatura cu folia,trebuie neaparat la caldurile astea tropicale :lol: dar am avut o discutie cu un unchi care lucreaza la inmatriculari in Bucuresti si mi-a zis ca e posibil sa ma opreasca politia chiar daca o pun legala,nu stiu ce sa fac,m-a pus pe ganduri :( dar prioritatea momentan ar fi sa schimb anvelopele pt ca a masurat cineva profilul si a zis ca mai am cam 2mm profil,trebuie schimbate neaparat ce-mi recomandati?Masina a venit cu Bridgestone turanza 205/55/16 si am fost multumit de ele,insa zgomotul la rulare cred ca e cam maricel dar nu ma deranjeaza asta :D

Sa mai adaug cateva poze mai noi cu masinuta :)

http://imageshack.us/photo/my-images/818/20052011559.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/814/p1010701b.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/20/p1010665wv.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/580/p1010667o.jpg/

Modificat de alecsandru19
Link către comentariu

Foarte faina si masina ta, desi imi place interiorul eu nu as fi putut lua asa ceva. Micutul meu l-ar fi facut praf in 2 timpi si 3 miscari!!! :lol:

Sa o conduci sanatos si cat mai multi km fara evenimente.

Link către comentariu

Multumesc mult pt urari la fel si u!Avantajul meu este ca inca,nu am micutz :) sunt tanar inca :lol:

Link către comentariu
Claudiu Daniel

Salut!

Superba masina ta si cu foarte multe dotari... si interiorul ala este demential. Cat te-a costat masina?

Multa bafta iti doresc!

Link către comentariu
  • 1 year later...

Masina a fost 4900 E +400 E inscrisu' in MAI 2010. Imi cer scuze ca am uitat de topicul masinutei...intre timp a primit si folie pe spate, transparenta 22% . O sa revin cu poze cat de curand,dupa ce trec zapezile astea, sa fie si ea curata si sa se vada folia bine :D . Legat de xenon,am faruri cu oglinda si ma bate gandul sa-mi pun,dar auzind in stanga si in dreapta...trebuie far cu lupa sa fie ok cu xenon-ul. Deocamdata pot sa zic ca am lumini bunicele, am pus becuri Osram Night Breaker H4 + polish la faruri si se vad ok noaptea...Voi ce parere aveti,legat de xenon?

Link către comentariu

Arata foarte bine masina ta :) in legatura cu xenon nu stiu cum se vad instalatiile aftermarket. Ar arata super cu xenon oem,cu lupe si duble semnalizari. La 300euro pe ebay toata instalatia. Bafta!  :icon_thumleft:

Link către comentariu

nu stiu unde ai vazut tu la 300euro faruri xenon oem de bora cu tot cu instalatie pe ebay...la 300euro poate gasesti doar un far.

Link către comentariu

300E faruri cu xenon OEM?? :icon_bounce:  eu stiu ca vreo 300E sunt cele AM produse de depo,sonar...cred ca o sa cumpar lupe bixenon si o sa le montez in faruri dar asta dupa ce vine caldura...acum strangem banuti pt inca 2 anvelope PS3 205/55/16 ".Am deja 2 pe fata si au decat 2000km,am mers decat o luna cu ele pana le-am schimbatsad3.gif . Voi ce faruri aveti pe bora???Ale mele sunt hella OEM si am pus eu becuri Osram night breaker plus(se vad mai bn pe timp de noapte),dar xenon-ul cred ca face minuni :lol: .

Link către comentariu

nu face minuni xenonu oem pe bora stai linistit.ceva faruri chinezarie depo sonar cu un kit de xenon da ceata la xenon oem pe bora.vb pe testate.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!