Jump to content

Borica mea

alecsandru19

Postare recomandată

alecsandru19

Salutare tuturor colegilor de forum:DSunt nou pe aici dar in tot acest timp am citit ce ma interesa f mult si am vazut multe topic-uri cu masinutele dupa acest forum si vreau sa spun ca ma ajutat foarte mult :blah:

Sa va prezint si eu Borica mea: a luat nastere in 2001 motor 1.6.16v-105CP cod AZD

masinutza o am de foarte putin timp am achizitionat-o de la un italian si urmeaza sa fie inmatriculata in PH :blah_: masina arata si functioneaza perfect zic eu...urmeaza sa pun si poze cand o sa apara numerele :lol:

Dotari: -4airbag-uri cred...nu sunt sigur atatea am vazut eu daca mai are si prin spate nu stiu :blink:,geamuri electrice,oglinzi full electric si incalzite...oglinda centrala heliomata si cu senzor,senzor de ploaie,senzor pt lichidul de partbriz,cotiera fata spate din fabrica,volan,schimbator si frana de mana imbracate in piele...volan in 3spite imi place foarte mult,

-suport pahare fata-spate,suport pt ochelari de soare:lol:

-insertii mahon,interior din 2culori:bej-negru kre este superb...imi place foarte mult

-sunet:mp3 Alpine 8incinte +1subwoofer din fabrica nu l-am vazut cum arata :lol: dar are un sunet excelent,pt mn suficient

CLIMATRONIC,trapa electrica de care sunt foarte incantat :Driver:

-jante din aliaj pe 16" si cam atat...daca am omis ceva o sa va anunt:P o am de putin timp..o saptamana aproape si nu stiu foarte multe despre masina :lol: dar o sa va tin la curent cu toate modificarile/si tot ce apare nou...mentionez e prima mea masina si pe aceasta cale le multumesc parintiilor foarte mult k m-au ajutat cu aceasta masina pe care mi-am dorit-o foarte mult :D

Planuri de viitor: folie llumar cred...sa schimb stergatoarele k astea cam agata :(daca stiti unele bune v-as fi recunoscator si unde as putea gasii,o spalare completa a masinii exterior-interior+curatat tapiteria:P si anvelope de iarna+jante pe 15" cred si cam atat in rest imi place cum arata masinuta si nu vreau momentan sa schimb mare lucru la ea...si sa nu uit niste xenoane ar da bine dar pe viitor ca acum numai sunt "fonduri" :( o sa postez si poze cand vin numerele si cand o sa fie curata Borica

Am uitat culoarea masinii gri petrol...o sa pun poze si va lamuriti :lol: o sa atasez ceva sa va faceti o idee...este primul topic postat,daca am gresit cu ceva corectati-ma:)

post-65768-1273258230_thumb.jpg

Modificat de alecsandru19
Link către comentariu

Frumoasa prezentare, ca si Bora, de altfel. Sa o porti sanatos, si daca ai grija de ea si ea te va griji si-ti va da satisfactii.

Link către comentariu

1 milion de km fara probleme ! Pune si tu mai multe poze si pune si cu interiorul. Bafta si spor la modificari !

Link către comentariu

salutare! bun venit pe forum,te invit sa vizitezi oferta mea ,pt curatat tapiteria,pt xenoane,leduri interior-exterior,te astept sa discutam

Modificat de Aditu
Link către comentariu
alecsandru19
Publicat (modificat)

nu aceea poza este ca idee.. sa vedeti culoarea:D...o sa pun poze sapt viitoare sa apara numerele de inmatriculare si ii fac si poze :P volanul e pe stanga:P si multumesc tuturor colegiilor pt aprecieri si urari:D Am uitat sa precizez la inceputul topicului masinuta are 117 mii de km nu stiu cat de reali sunt dar verificati dupa seria masinii...asa au iesit :D si am primit si 2chei briceag de la fostul proprietar cu inchidere si alarma din fabrica scuzati-ma k am uitat sa le trec la inceputul topicului

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Frumoasa masina,mai ales daca sunt si reali km aia ...

Hai cu pozele cu masina reala :cool:

Link către comentariu
alecsandru19

sunt reali k au fost verificati de cineva la un service:)....a zis k sunt reali maine o sa-i fac poze:P k vin numerele ;)

Link către comentariu

Salutare, si felicitari pt. achizitie ;) , asteptam pozele. Cat mai multi km. fara incidente :Driver:

Te rog sa ma anunti si pe mine unde iti pui folii si unde o duci la curatat tapiterie ca sunt interesat si eu.multumesc

Sa ne vedem cu bine,

Cheers

Link către comentariu
alecsandru19

Multumesc batr...pe "23 august" e un atelier dasta kre am auzit k sunt seriosi baietii si au produse de foarte buna calitate,folie,imbracat carbon daca vrei ,xenon si altele :D

Au sosit si pozele!!!! :P cu toate ca masina e cam murdara:((trebuie dusa la spalatorie...sper cat mai curand :D

http://img35.imageshack.us/i/p1000629mf.jpg/

http://img341.imageshack.us/i/p1000628r.jpg/

http://img30.imageshack.us/i/p1000627l.jpg/

http://img200.imageshack.us/i/p1000623j.jpg/

Am mai multe,dar pana aflu cum se le uploadez altfel....daca ati putea sa ma ajutati v-as fi recunoscator:D

Link către comentariu

Daca tot vrei sa faci o treaba, eu unul nu as duce-o in Ploiesti pentru spalare interioara, iti recomand sa te duci undeva in Bucuresti sau Brasov, la unele mai profesioniste, sunt destule in aria de anunturi, acolo unde gasesti si feedback pt ele..

Cat despre xenon, mai bine ai investi in ceva serios, si nu ce se vinde pe "23 august"..daca nu ai buget, mai bine mai asteapta totusi, si ia ceva de calitate

Link către comentariu
alecsandru19
Publicat (modificat)

Am inteles,ms pt informatii:)apropo spray-ul din imagini este pentru curatarea tapiteriei....dar oricum nu-i ca la spalatoriile specializate pt asa ceva :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa interior..frumoasa masina..cum ti se pare motorul,e descurcaret? Sa o stapanesti sanatos!

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Interiorul, culaorea si stopurile imi plac foarte mult numai ca la interior trebuie sa ai mare atentie. La mine e negru si se vede orice, da la tine :icon_thumright:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
alecsandru19

multumesc circoloco...ai mare dreptate e foarte pretentioasa la interior :) si But k motor e ok:) adik pt mn sunt suficienti 105CP:) mai ales acum k incepator nici nu ii folosesc pe toti:))

Link către comentariu
alecsandru19

frumos frumos. Culoarea aceasta as vrea sa-mi vopsesc si eu masina :rolleyes: interiorul este la fel ca al meu

Link către comentariu
  • 1 month later...

Revin dupa ceva timp in kre n-am mai postat nimik....masina a beneficiat de o revizie complet necesara:kit distributie+schimb ulei+toate filtrele..intr-o luna are aproximativ 1000de km si sunt foarte incantat de ea :cool:...urmeaza sa schimb placutele de frana...in cel mai scurt timp sper:) si discurile cred k mai merg...cam astea ar fi modificarile aduse momentan...aaa si urmeaza o polishare deoarece prezinta mici zgarieturi :)...Toate cele bune si sa ne vedem cu bn in trafic!Sper sa reusesc in vara asta sa ajung si la intalniri...k in ultima vreme am fost cam ocupat :beerchug:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
phantomadark

felicitati pentru masina,si din cate vad si tu ai o culoare mai speciala la ea care e super misto

cat mai multi km fara evenimente neplacute

Link către comentariu
  • 1 month later...

Revin cu ceva poze noi...la borica:)...din pakte am ceva probleme dar sper sa se rezolve rapid... aceasta este si culoarea ei originala cand este curata :Driver:...peisajul nu este foarte frumos dar...este curat...undeva in deplasare :) si sa va prezint pozele sa n-o mai lungesc cu vb :(

p1000809b.jpg

Uploaded with ImageShack.us

p1000811l.jpg

p1000814d.jpg

p1000817j.jpg

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • 4 months later...

Readuc la viata acest topic...dupa multe vreme in care am fost ocupat cu unele probleme dar nu legate de masina :) masinuta merge perfect va trebui sa-i schimb niste consumabile si va fii ca in prima zi decand a intrat in posesia mea :lol: Referitor la faruri sunt cele OEM(Hella)cu H4 si cu proiectoare in faruri,as vrea sa le polisez putin ca am vazut ca pe "ici-colo"e cam mat plasticul acela,sper sa se mai incalzeasca afara ca sa iasa operatiunea ok.Am auzit ca in 2h ar fi gata,poate sa-mi spuna cineva ce fel de polish sa folosesc?Care ar fi mai bun pt faruri?Si daca ies ok o sa incerc si pe masina dar am auzit ca la culoriile inchise sunt mai pretentioase la polisare :( Referitor la culoare am afla de curand numele original al codului de culoare:Blue antracit pearl effect si daca o sa am dubii cu polisatul la culoarea aceasta o sa incerc cu un market din carrefour ca in iarna asta au mai aparut niste zgarieturi superficiale in lac dar... :angry: a folosit cineva asa ceva?Vreau sa stiu daca este ceva de acest marcar sau doar reclama...

Link către comentariu

PT faruri exista ceva special de la 3M,insa e foarte scump in jur de 150 lei flaconul.E produs profesional :(

Link către comentariu

Si imi ajunge un flacon pt ambele faruri?Sincer sa fiu mai bn mai astept putin pana fac rost de bani si cumpar acest polis de la 3M daca zici ca e ceva profesional,acum sa fim seriosi faci odata investitia asta nu in fiecare an,eu zic ca totusi nu-i un pret foarte mare,tinand cont ca nu faci in fiecare an polis la faruri :)si cred ca o sa se vada si diferenta dupa aceasta operatiune nu numai estetica,si utila a farurilor :) Ms mult pt info!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!