Jump to content

Golf IV 1.6 16v

tecktony

Postare recomandată

Salut tuturor... mi-am luat de jumatate de an un golf 4, normal preferam sa iau un a3 dar dupa ce am vazut ce ii poate capul la asta mi-a sarit ideea cu a3'ul

Cateva prezentari despre masina mea ..

An de fabricatie : 2001

Motor : 1.6 16v AZD

Inchidere centralizata

Geamuri electrice fata - spate

4 Airbag-uri

Volan reglabil

ESP, ABS

Cotiera fata - spate

Suport pahare fata - spate

Oglinzi cu reglaj electric, heliomate

Pana acum modificari nu prea i-am facut decat i-am schimbat linia audio.. si am inlocuit-o cu un casetofon(mp3, usb, aux, sub) Sony Xplod si 2 boxe tot Sony Xplod atasate in portierele din spate.

Vara asta vreau sa umblu la estetica putin .. o grila fata fara emblema... o prelungire de capota (bad boy look).. si poate niste stop-uri cu led-uri.

Era sa uit.. am luat am modificat farurile .. le-am facut negre (GTI look) datorita lui RedFighter care a postat acel DYI multumesc inca odata :blah_: e bine ca inca mai sunt persoane care isi fac timp pentru a arata si celorlalti ce se poate face si cum se poate face..

Cam atat despre masina mea.. postez niste poze care sunt de iarna trecuta... voi reveni cu altele proapeste dupa ce incep modificarile

post-58930-1273146867_thumb.jpg

post-58930-1273147018_thumb.jpg

Link către comentariu

Mai bine ai renunta la prelungire de capota si grila,stopuri in favoarea unor jante...eventual santa monica,binecunoscutele si macar arcuri sport...dar asta e doar parerea mea,tu faci cum crezi de cuviinta :blah_:

In rest numai de bine si sa o stapanesti sanatos in continuare .

Link către comentariu

jantele cam erau pe primul loc, chiar santa monica.. asta e primul lucru care iti schimba aspectul masinii.. jantele.. si suspensiile le voi lasa pe mai incolo oricum nu imi va scapa nimic ... numai ca pe toate deodata nu am cum sa le fac ca nu sunt asa multe fonduri

Link către comentariu

in NT este inca zapada?! (glumesc) pune si tu mai multe poze

sa-l rulezi cat mai multi km.

erau pe okazii niste jante santa monica,mult sub preturile practicate de unii

Link către comentariu

Bani sa fie ca idei ... :)) vorba lui Tibi mai baga si tu niste poze cu exterior/interior..

Link către comentariu

:icon_thumleft: sunt poze de asta iarna .. le-am pus pentru ca sunt niste poze mai reusite dar ii voi face si la interior interior (dupa ce o aspir) :icon_cool:

am gasit pe telefon cateva poze mai recente.. nu sunt cine stie ce ... dar voi mai adauga..

post-58930-1273232279_thumb.jpg

post-58930-1273232305_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa masina "vecine" (daca tot stai in NT, asta ne face vecini) :)) sa o stapanesti sanatos si la multi km!

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

multumesc la fel ... sa ne auzim fara evenimente ordinare :)

Link către comentariu
alecsandru19

frumos golfuletul,la kt mai multi km cu el! :) sa-l stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • 6 months later...

Si... A trecut ceva timp... abia acum am reusit sa ma apuc de masina... motive financiare si timp nu prea a fost cum se intampla deobicei sa apara cate o buba cand ti-e lumea mai draga.. acum m-am hotarat "Clean look" embleme eliminate .. bandouri eliminate... un bad boy look mai timid :))... jante Santa Monica cumparate chiar de aici de pe forum.. urmeaza si ele puse la timpul lor(vara) pentru ca acum nu are rost am cauciucuri bune de iarna dar de alte dimensiuni :D

Cateva poze cu masina in lucru

post-58930-0-55922400-1290806493_thumb.j

post-58930-0-31390300-1290806511_thumb.j

Link către comentariu

Interesante modificari,astept sa vad cum o sa iasa bad boy look-ul,sper ca nu o sa fie ceva foare bad,apropo cat ai dat pe jante?

Link către comentariu

nu o sa fie asa bad dar imi place cum da ... si nu fac cu fibra de sticla fac din tabla... daca o fac nervoasa trebuie sa imi si intind degetele dupa siguranta aia de tras capota si nu imi dau batai de cap ...

pe jante am dat 200

post-58930-0-79582900-1290934213_thumb.j

post-58930-0-64208500-1290934234_thumb.j

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

felicitari...foarte bine gandite modificarile...as mai adauga vopsirea la culoare a fustelor fata si spate si eventual eliminarea stergatorului spate. succes in continuare!

Link către comentariu

Multumesc :D

Barele vroiam sa le fac la rotund ... adica sa vina dintr-o bucata cu tot cu fusta ... vroiam sa fie "clean" complet dar .. iarna mai ales se mai atinge... se mai freaca pe zapada si am cam renuntat la idee... oricum era frumos :D atasesc o poza

cu stergatorul nu stiu exact... este o bulina care acopera gaura ? sau se gaseste luneta ... daca se gaseste luneta fara gaura as schimba-o ca e cam intrerupta rezistenta la a mea .... vad ca mai incalzeste numai pe mijloc :))

post-58930-0-97481800-1300447740_thumb.j

Link către comentariu

chiar daca nu le unesti cu barele, macar vopseste,le. pentru stergator exista un dop de plastic care acopera gaura. sau poti improviza.

Link către comentariu

acum ca a dat caldura cat de cat.. as vrea sa vopsesc etrierele rosii .. si daca tot ma apuc sa umblu la masina ma voi ocupa si de interior putin... ma refer la plasticurile cauciucate care au niste zgarieturi mai pronuntate ... gen manere.. consola si carcasa din spatele volanului sub contact unde proprietarul vechi nu prea avea simtul gaurii :)) voi reveni cu poze

cat despre fuste cea din spate e inpecabila ... cea din fata are niste zgarieturi mai adanci ... daca pot sa o aduc la normal o vopsesc ... daca nu voi incerca sa fac rost de una cat mai normala.

multumesc pentru sfaturi pana acum ...

as mai cere o parere pentru 2 boxe pentru portierele fata... cea din dreapta a inceput sa scheaune la mine(maraie) si as vrea sa le schimb pe amandoua .. mi-ar putea recomanda cineva ceva bun ? dar nu exagerat de scump :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!