Jump to content

Kit macara geam fata

SSorin
 Share

Postare recomandată

Salut!

Se potriveste la golf 3 in 2 usi un kit de reparatie macara de la golf 4 ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am o bora din 2000, si mi'a cazut geamu, am incercat sa demontez tot...si am reusit.... ideea e ca nu stiu cum plata lui de deconecteaza mufa aia de la clanta pe interior :(....

Link către comentariu

e clipsata. Baga mana pe ea, apasa in sus de mufa (ca si cum ai baga-o in yala). Apasa pe siguranta si trage in jos de mufa. Cam asta e teoria.....

Link către comentariu

florin mersi acu cobor jos sa incerc

tot nu merge acu o sa atasez o poza cu conectoru ala:(

Link către comentariu

e posibil sa fie intepenita...respecta procedura descrisa mai sus si va merge cu siguranta...numai sa nu fie umblat la ea in trecut si sa fie lipita....

Link către comentariu

asta e conecterul

care e siguranta de care zici tu?? :)

post-97526-0-37020700-1317034024_thumb.j

Modificat de angel_gabe
Link către comentariu

poza e facuta din lateral....tu trebuie sa apesi pe fata sigurantei.

post-30007-0-07062000-1317035170_thumb.j

Link către comentariu

multumesc, intre timp am rezolvat..... nu am reusit sa deconectez mufa, dar am dat de buba..mi s'a rupt unul dintre suporti de plastic am ridicat geamul si l'am fixat cat sa nu'mi ploua in masina, pana gasesc de unde sa iau suporti, si sper sa fie totu bine dupa aia..... acu am inchis usa si nu mai se deschide :lol: ..ii dau eu de cap cand o sa redescfac panoul de tabla.... mersi mult inca odata pentru tot :)

Link către comentariu

Daca te referi la cleme,sa nu iei tot di plastic.Se gasesc si din metal.

Link către comentariu

S-a rupt o clema....

Nu se mai deschide, cand tragi de maner (interior-exterior) ....sau nu se mai descuie ?

Link către comentariu

am patit si eu ceva similar, am fixat inapoi geamul cu niste lemne pe interior :D pana imi veneau clemele

si cand sa mai deschid usa... nevoie, dar la mine a fost probleme cu tija sigurantei de la usa, am tras aiurea de ea incercand sa scot placa de fier, incat am strambat tija, asa ca am bagat-o pe interior si a fost bine 3 zile pana am schimbat macaraua si apoi indreptat si tija

Link către comentariu

• 1 month later...

salutare tuturor. am citit cele postate de voi mai sus si intrebarea mea este: de unde pot cumpara doar clemele ,fie plastic fie metal

Link către comentariu

sunt multi colegi care vand si clemele de plastic pe la 90 lei si cele de fier pe la 150 lei

cauta cuvintele "cleme geam" si gasesti multe rezultate pe forum :)

Link către comentariu

kitul de cleme de plastic pentru macara costa 50 ron la magazinele de piese si au codul 1J4 898 461D si se prezinta asa:

post-11532-0-47526000-1320262263_thumb.j

Link către comentariu

si eu am patit-o cu macaraua.. doar ca mie mi s-a stricat cand eram pe transfagarasan acu vreo 3 saptamani (cand a fost prima ninsoare), am decis sa-mi aprind o tigara , am dat drumu la geam foarte putin, si cand sa-l inchid ..poc .. s-a dus in jos ..mai si ningea afara si batea vantu :)) l-am ridicat si l-am prins cu niste bucatele de lemns si s-a rezolvat. am dat pe kit 220 de ron si manopera 70 de ron.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutare,

nu stie cineva de unde pot cumpara clemele metalice pe care se aseaza geamul (usa dreapta fata) pentru o Bora?

Multumesc.

Link către comentariu

Salut baieti!Am si eu o nelamurire:masina mea este in 2 usi cu geamuri mecanice(pe manivela) si am patit ca toata lumea de aici,mi s-au rupt si mie clemele,si pe langa ele si cablurile s-au cam incurcat astfel incat sa nu mai poata fi folosite.Am fost sa imi cumpar,si cel de la magazin mi-a zis ca instalatia de cabluri in 2 usi e mai lunga si nu se potriveste cu una pentru 4 usi.Asa e,difera,sau mi-a zis asa pentru ca avea multe pe stoc si erau cu 250 RON mai scumpe?

Multumesc!

Sper sa ma scoateti din ceata!

Link către comentariu

Chiar difera codurile si macaralele - idea e ca pe original, costa 120 euro plus TVA - cea de pe dreapta si 99 plus TVA cea de pe stanga - ideea e ca intre cea de 2 usi si cea de 4 usi.....nu-i nicio diferenta de pret, pe OEM.

Link către comentariu

Eu cand aveam unn golf 3 mi sau rupt de vreo 3 ori pe o parte.Era in 2 usi si eu nu gaseam instalatia decat pt cel in 4 usi!puneam tot dinaia insa mi se rupea tot la un an pt ca geamul la una in 2 usi este putin mai mare ca cel in patru usi...si nu rezista!Din acest motiv mi se tot rupeau...

Link către comentariu

cert este ca sunt identice clemele la cel in doua usi cu cel in 4 usi. sincer este o intrebare buna pentru ca am schimbat zeci de macarale la golf4 in 4 usi/bora, dar la golf 4 in doua usi am schimbat doar cleme.dar tind sa cred totusi ca sunt diferite la lungimea cablurilor

Link către comentariu

Sunt sigur, ca e mai lunga usa.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Ca raspuns la intrebarea mea,raspunsul este acesta:NU se potrivesc cablurile de la 4 usi la 2 usi!!!DAR,mi-am reparat geamul in felul urmator:mi-am comandat cabluri,cleme si tambur pentru model in 2 usi dar geamuri electrice si s-au potrivit.Se pare ca sunt aceleasi piese ca si la geamurile manuale.Singura piesa de care nu am fost sigur a fost acel capac care vine peste tambur,acela s-ar putea sa fie diferit.

Sper ca acest lucru sa fie de folos celor care mai au nevoie.

Link către comentariu

Parca si tamburul e identic.....

Link către comentariu

kit-ul de macara il gasesti lundeva la 100 lei +taxe curier daca nu esti din craiova iar macaraua completa second hand maxim 200 lei din dezmembrari SC.WOLCAR. SRL CRAIOVA MALU MARE pagina de net pe google

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!