Jump to content

Inchidere centralizata pe T3 -T4

a_sorien
 Share

Postare recomandată

Salut se poate monta inchidere din telecomanda pe inchiderea centralizata originala a masinii. Nu trebuie sa tai firele.Am montat eu la a mea. In zona sigurantelor cauti firele care vin din usa si acolo ciupesti un pic firele si te legi de ele.Nu mai stiu exact dar parca pe firul galben se da comanda de inchis/deschis.O zi buna.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

cine stie din ce cauza nu merge inchiderea centralizata la usa culisanta. trebuie sa o inchid separat.  o fi de la actuator sau ceva mecanic? nu functioneaza nici cu cheia nici din telecomanda (separat merge cu cheia). apropo,am instalata alarma. mersi de eventual ajutor

Link către comentariu

Salut se poate monta inchidere din telecomanda pe inchiderea centralizata originala a masinii. Nu trebuie sa tai firele.Am montat eu la a mea. In zona sigurantelor cauti firele care vin din usa si acolo ciupesti un pic firele si te legi de ele.Nu mai stiu exact dar parca pe firul galben se da comanda de inchis/deschis.O zi buna.

Dai +12V scurt pe firul alb pentru inchidere si apoi pe firul galben pentru deschidere. Posibil sa fie invers dar atunci cand montezi alarma sau ce vrei tu faci proba si te prinzi.

Link către comentariu

• 2 months later...
alexandru_poparo

De mult plangeam si eu dupa o inchidere din telecomanda si geamuri electrice, dar cum eu am geamuri manuale si nu am instalatie electrica in usi e mai greu. Totusi am la muca un golf 4 pentru piese de pe care as vrea sa iau instalatia electrica din usi insa nu stiu la panoul de sigurante daca e la fel(maine dau jos instalatia de pe masina), daca este un coleg binevoiitor care are un t4 cu instalatia din fabrica si poate sa-mi puna cateva poze cu mufele care intra in panou as fi foarte recunoscator. Mentionez ca inchiderea centralizata o cumpar de pe ebay si vine cu motorase cu tot (sau actuatoare)

Link către comentariu

• 4 months later...

Am montat un chit de inchidere centralizata universala format din modul, chei briceag si motorase, si merge super fain, nu e foarte greu

M- am chinuit un pic cu montajul motorasului la usa din sapate(haion) insa rezultatul a fost de nota 10. Costurile au fost urmatoarele: kit inchidere centralizata de pe motorvip 129 lei, lamela cheie contact 20 lei, si contact usa culisanta 15 lei, si taxe postale 20 lei, total 184 lei.

Succes.

Link către comentariu

Salut cocco, spune-mi te rog cum ai rezolvat cu haionul, mai exact ce anume "muta" actuatorul acolo?

Am studiat si eu problema, insa nu am insistat, nu reuseam sa gasesc pe ce sa adaptez miscarea incat sa nu-mi anuleze deschiderea din clapeta din interior

Ai doua usi sau o usa care se ridica? Deocamdata la mine usa din spate se incuie/descuie doar din cheie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!