Jump to content

Leutzul Aero

TeKa

Postare recomandată

Mi-a luat cam mult pana sa ma decid daca-i fac si actualei masini un topic dedicat,dar cred ca merita si ea putina atentie,nu? :)

Asadar:

- an fabricatie : 2007 culoare visinie

- km : 89.000

- motorizare: 2.0 TDI cod motor BMM softat de catre Dragos Voinea la ~170 cp

- transmisie manuala 6+1 trepte

- model Sport Up : suspensii,scaune si volan sport cu comenzi

- 10 airbag-uri,4 geamuri electrice, dublu clima, jante aliaj 16" , comuter de bord, pilot automat, ESP

- Kit exterior Aerodinamic

- mufa auxiliara pentru Ipod

- senzori parcare

- senzori presiune pneuri

- oglinzi retractabile electric si din telecomanda

- xenon

- mp3, folie Llumar

img0024ws.th.jpg img0021z.th.jpg img0023gg.th.jpg img0043z.th.jpg

img0031td.th.jpg img0032lj.th.jpg img0035xz.th.jpg img0037is.th.jpg

Link către comentariu

Foarte tare, arata bestial. Pachetul Aerodinamic este din fabrica? Multi km fara incidente si sa o stapanesti sanatos :(

Link către comentariu

Chiar o admiram cand ai pus-o la vanzare..e frumusica foc,sa o conduci sanatos in continuare!

Link către comentariu

Nivelul de echipare este Stylance, nu Sport-Up. Sport-up vine cu jante pe 17, tapiterie rosie si cateva lucruri in plus.

Link către comentariu

@azreil24 - Kit-ul nu cred ca este din fabrica deoarece se cunoaste o mica diferenta de culoare intre elementele kit-ului si restul masinii,chiar daca este acelasi cod de culoare

@But_Fns - multumesc!

@cristian - ms pt edificare,eu asa intelesesem ca ar fi,oricum nu stiam foarte multe despre Leon 1p cand am cumparat-o.

Link către comentariu

Cu placere, personal nu sunt un fan al kitului aero, prefer spoilerele de Cupra/FR. Eventual, ca sa completezi kitul, nu ar strica niste jante mai mari, macar 17, cele pe 16 care le ai tu pe masina sunt mici.

Link către comentariu

Cel putin 17" si suspensie.. Pare incompleta masina asa :(

Link către comentariu

Avand inainte Cupra R m-am saturat de dureri de spate si de incapacitatea de a urca macar o bordura de 5 cm. E foarte confortabila cum e asa,nu cred ca am sa optez pt o suspensie sport.

Poate niste jante pe 17" n-ar strica,dar suspensie sport in niciun caz :lol: Momentan sunt foarte multumit de raportul putere/consum,aproape ca uit sa mai trec pe la peco :blah_:

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Multumesc la fel!

Cine stie unde pot gasi si eu capacele de la praguri la un pret rezonabil?Am gasit cu 170 RON la reprezentanta,poate stiti voi undeva mai ieftin.

Pe ale mele ori le-am pierdut prin zapada in iarna asta,ori mi-au fost furate :)

Link către comentariu

Sunt in jur de 100 ron.Insa vopsitul de doboara :biggrin:

Le-ai pierdut mai mult ca sigur prin zapada,mers cu viteza,gropi etc.

Daca le vei cumpara,prinde-le cum trebuie pt ca iar vei ramane fara ele :P

Link către comentariu

salutare si aici

cand am vazut ca o vinzi am vrut sa te intreb de ce o dai,ce va fi in locul ei...oricum bine ca te-ai razgandit

la ce culoare are,kitul aero il prinde bine..dar mult mai bine ii sta cu bare fr/cupra(il face mai agresiv)

Link către comentariu

Voiam sa-l vand pentru ca gasisem o super oferta (cel putin pe hartie asa era) ... cand am ajuns la fata locului mi-am schimbat parerea. Era singurul motiv pentru care as fi vandut-o,sunt foarte multumit de ea.

Mie sincer,imi place mult mai mult kit-ul Aero decat cele de FR/CUPRA, barem ala de FR nu-mi spune nimic,de multe ori de la distanta il confund cu unul normal, no offence :)

@Ciosmi - spune-mi si mie te rog de unde le pot cumpara cu 100 RON,vopsitul pt mine nu e o problema asa mare :blah_:

Link către comentariu

foarte frumoasa masina , sa o conduci cu placere fara incidente

Link către comentariu
barem ala de FR nu-mi spune nimic,de multe ori de la distanta il confund cu unul normal, no offence :)

nu e cu suparare,dar intre o bara normala si una fr e diferenta uriasa...cea normala e mai zambareata...diferente mai sunt la grile ,mult mai mari

intre fr si cupra difera partea de jos,care e vopsit negru,atat

seatcupra.net se plangeau unii de cat de firave sunt,li s-au spart de la pietre pescuite din drum

Link către comentariu

se poate, dar pe mine m-a atras mai mult kit-ul asta :)

nu am avut probleme pana acum cu pietrele si sper sa nici nu am

Stie careva,intreb inca o data,de unde pot cumpara capacelele alea mai ieftin decat la reprezentanta?

Link către comentariu

un ornament pt partea din spate nou am eu,dar e alb

cel mai bine le prinzi in cate un surub autofiletant,nu e prea estetic dar asa nu le pierzi/nu se fura

la fel iti recomand sa faci si la capacele oglinzilor(dai sticla jos si se prind pe interior in locul destinat)

cauta topicul ''cum se dau jos oglinzile''...este facut de mine

Link către comentariu

frumoasa tare masina! si kitul exterior o scoate foarte mult in evidenta! niste jante mai mari ar face totusi o diferenta. cred ca ar da bine tare unele de Audi S5 (e doar parerea mea). la multi km si bafta in continuare cu modificarile! :))

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Tibi,in spate am ornamentele,pe fata imi lipsesc. Dupa ce voi face rost de ele cu siguranta le voi face un sistem de prindere mai bun.

andrei_xp - multumesc la fel!

Modificat de TeKa
Link către comentariu

Ultima oara am intrebat la pbv2 pt un set de capace.Asta fiind acum 2 luni.

Observ ca prinderea e de tot rasul din moment ce ai nevoie de set :Driver:

Link către comentariu

Mda,se desprind oarecum usor,dar nu sunt sigur ca le-am pierdut ori mi-au fost "pierdute"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!