Jump to content

VW GOLF III by JOHN

JOHN EVO TUNING

Postare recomandată

• 5 months later...

SALUT JHON! una dintre cele mai frumoase golfuri din oras! :icon_thumright: drumuri bune si fara evenimente!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
JOHN EVO TUNING

Oameni buni, am invins STATUL ROMAN !!! Saptamana trecuta mi am recuperat taxa de poluare care am platit o la inmatricularea masinii.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Ti-am vazut si golful si te-am gasit si pe vwforum ,foarte frumos golfuletzu.

Link către comentariu

Golf 3 e cel mai frumos EVER! Si al tau arata foarte bine! La multi km fara probleme

Link către comentariu
  • 5 months later...

Un golf cu adevarat frumos ! Super tari farurile ! sper sa recuperez si eu taxa , in octombrie am al 2-lea termen :D

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Va multumesc la toti pentru urarile facute. Km cat incape.

Link către comentariu
  • 2 months later...
JOHN EVO TUNING

Va doresc de 2013 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit !

Link către comentariu
  • 2 months later...

frumoasa buburuza... imi aduce aminte de fostul meu golfuletz :D

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Multumex Silviu, deocamdata sta la hibernare si asteapta primavara :icon_bounce: . Stiu povestea fostului tau golf :( , las' ca acuma ai cu ce.

Link către comentariu
  • 3 months later...
JOHN EVO TUNING

Sa mai stergem un pic praful, GOLF ul de astazi nu mai este in proprietatea mea :(...sper ca noul proprietar sa se bucure cum m am bucurat si eu. Raman in grupul VW si voi reveni cu noutati. :icon_bounce:

Link către comentariu

stai linistit jhonny ca noul proprietar se bucura DIN PLIN a schimbat masina (adica a ta ) si a schimbat si muzica din masina :D :D  detalii cand ne vedem duminica la terasa in rest bafta multa la noul proiect :icon_thumleft:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!