Jump to content

VW GOLF III by JOHN

JOHN EVO TUNING

Postare recomandată

JOHN EVO TUNING

Exact cu un an in urma am devenit fericitul posesor a unui GOLF III care l-am achizitionat din Germania, direct de la proprietar. VW GOLF 1.8 i , 90 CP , ANUL 1995 , BAD BOY LOOK , JANTE BROCK B2 16'' , SUSPENSIE SPORT , GEAMURI ELECTRICE TOATE 4 , OGLINZI ELECTRICE M3 , TRAPA ELECTRICA , VOLAN REGLABIL , MFA , DUBLU AIRBAG , FARURI HELLA (INTERIOR G 4) , SEMNALIZARI SI PROIECTOARE CROM , TRIPLE IN DOUA CULORI ALB+ROSU , TOBA SPORT SEBRING , VOLAN RAID HP , IAR K AUDIO UN JVC EXAD , BOXE+AMPLIFICATOR+TUN DE BAS MAGNAT. DACA AM OMIS CEVA REVIN CU NOI INFORMATII.

post-28363-1273046181_thumb.jpg

post-28363-1273046206_thumb.jpg

Link către comentariu

arata super fain masina. pune si niste poze cu interioru is tare curios cum arata si cum vine cu un interior de golf 4

Link către comentariu

Cred ca se referea la faruri cu look de G4...

Link către comentariu

Farurile sunt mai mult ca sigur cu interior de G4...oricum masina arata super , asteptam poze mai mari si mai in detaliu :)

Sa ne auzim de bine.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
  • 1 month later...

arata foarte bine masina din pozele puse zici ca e nou vopsita. jantele dau si ele bine. sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • 4 months later...
JOHN EVO TUNING

SALUTI LA TOTI !!! Nu am mai postat de mult timp, dar incerc sa fiu la zi. Am sa aduc ceva pozici, daca reusesc.

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

:D Nu reusesc sa pun foto ca sunt mai mari de 600kb. Help !!!

Link către comentariu

Incearca cu imnageshack.us sau redimensioneaza-le in photoshop :) le salvezi png si dupa aceea le transformi in paint in jpg :D

Link către comentariu

PS Vezi ca poti edita direct cu paint care il gasesti in toate windowsurile ai o optiune la Image in bara de sus si anume Stretch si bagi 20% la orizontal si 20% la vertical si apoi salvezi(save as ca sa nu modifici originalu si ii dai alt nume si tot JPG sa salvezi) si sa vezi ca o sa fie destul de mici si poti urca o gramada. Bafta.

Modificat de blordc
Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

PS Vezi ca poti edita direct cu paint care il gasesti in toate windowsurile ai o optiune la Image in bara de sus si anume Stretch si bagi 20% la orizontal si 20% la vertical si apoi salvezi(save as ca sa nu modifici originalu si ii dai alt nume si tot JPG sa salvezi) si sa vezi ca o sa fie destul de mici si poti urca o gramada. Bafta.

Foto e facuta cu telefonul.

Sper sa va placa.

:rolleyes:

:)

Din greseala am adaugat doua poze cu interiorul si una cu masina de serviciu. Voi incerca o sedinta foto cu un aparat de fotografiat, incerc cat mai repedeposibil.

Din ce in ce mai multe golf-uri III pe forum si pe drumurile patriei noastre. :D

post-28363-1287930141_thumb.jpg

post-28363-1287930353_thumb.jpg

post-28363-1287930419_thumb.jpg

post-28363-1287930453_thumb.jpg

post-28363-1287930494_thumb.jpg

post-28363-1287930547_thumb.jpg

Link către comentariu

Vezi ca valoarea de 20% e informativa cand ai poze foarte mari cu o camera de peste 10 Megapixeli iar in rest poti folosi de la 100% pana la 10% functie de cat de mici vrei sa le faci. Frumoasa masina ce mai ...

Link către comentariu

Jantele sunt dementiale. Si eu am avut inainte un golf 3 gti si tare mi-ar fi placut sa am si eu niste jante la fel. Schimba masina intr-un mare fel.

Link către comentariu

Mai frumoasa pe dinafara decit pe dinauntru.De ce trebuia sa o tiganesti cu butoanele alea si gurile de ventilatie tip crom? Arata cit de cit dc masina avea crom si pe exterior asa... O masina arata bine dc i facuta cu gust in rest i kitsch

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Masina am luat o asa cum este, in afara de sistemul audio si volanul RAID HP eu nu am schimbat nimic la ea. Fiecare cu parerea lui, dar nu cred k butoanele si gurile de ventilatie este un kitsch.

Link către comentariu
  • 4 months later...

frumoasa si masina ta,se pare ca e ca a mea(avenue)faruri hella am si eu nu angel eyes(ms ca stiai tu)jantele,suspensia sport, bad boy loook si toba sport o fac mai nervoasa,aspecte bune insa cum a zis ZBENG toba e prea in afara si atarna cam jos.oricum sa o stapanesti sanatos si multi km!

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

cipry83 : Ms mult pt urari, sa o rulezi si tu cu placere si km cat incape. Toba este ORIGINALA SEBRING si de aceea nu am de cand sa o inlocuiesc, suna destul de frumos. Toba la costat pe nemtalica de la care am luat masina prin 2008 aprox. 400E, nici nu se compara cu ce se mai gaseste si pe la noi. Farurile HELLA le scot cat de curand la vanzare ca mi am achizitionat un set IN PRO cu angel eyes si lupa pe faza scurta. Lasa ca am eu grija de ZBENG :argue: maine, la intalnirea duminicala. Sa auzim numai de bine cu totii.

post-28363-0-97416600-1299949363_thumb.j

Link către comentariu

salutare john.nu am zis sa o schimbi ca si eu daca as avea nu as schimbao pt nici una,doar sa o ridici mai sus sa nu o "freci" pe jos cand mergi pe un drum mai rau iar de faruri eu nu le schimb pt unele cu lupa ca nu cred ca "vad" mai bine si pana la urma de aia sunt faruri nu? cum ai zis:sa auzim de bine cu totii.

Link către comentariu
  • 4 months later...
JOHN EVO TUNING

Sa mai stergem putim praful de pe aici, nimic nou decat ITP ca e necesar. Sa auzim numai de bine.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!